Włochy, MILANO
...Polpa do pizzy Fiammante o wadze 2500 gramów to produkt wysokiej jakości, idealny dla tych, którzy szukają świeżych i autentycznych składników do swojej kuchni. Wykonana z wyselekcjonowanych włoskich pomidorów, oferuje bogaty i naturalny smak, doskonały do przygotowania sosów do pizzy. Opakowanie zawierające 6 sztuk jest idealne do sprzedaży hurtowej, zapewniając wystarczającą ilość zapasów dla...
Włochy, Ripalimosani
...PROSTE I SZYBKIE NARZĘDZIE DO PRZYGOTOWANIA SOSÓW, PAST, GOTOWYCH SOSÓW, DŻEMÓW, KONFITUR, PUREE ITD. WEWNĄTRZ STALOWEJ MISKI GOTUJĄCEJ ŁOPATKI, CAŁKOWICIE DEMONTOWALNE Z ZDEJMOWANYMI ŁOPATKAMI Z MATERIAŁU DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ, DOSKONALE MIESZAJĄ PRODUKT WPROWADZONY. TA MASZYNA POZWALA NA STWORZENIE DEPREZJI WEWNĄTRZ MISKI W CELU UZYSKANIA SYSTEMU GOTOWANIA W TEMPERATURZE OD 50° DO 80°. W TEN...
Włochy, Palagonia
...Cechy: Drobno mielona pulpa pomidorowa uzyskana z świeżych, całych i dojrzałych pomidorów okrągłych; starannie wyselekcjonowanych, obranych, pokrojonych w drobną kostkę i wymieszanych z świeżym sokiem pomidorowym. Intensywny czerwony kolor to cecha zdrowego pomidora zebrane w odpowiednim stopniu dojrzałości. Idealna do sosów, dań i pizzy. Opakowanie: Aseptyczna torba z materiału aluminiowo-plastikowego Pakowanie: Bag in box 5 kg (2 torby po 5 kg w pudełku) Bag in box 10 kg (1 torba 10 kg w pudełku)...
... właściwości jakościowe pod względem stopnia brix i grubości miąższu; zawierają likopen i naturalne przeciwutleniacze. Zbierane w gronach, pomidory Piccadilly mają jednolity kaliber i zadowalającą trwałość po zbiorach, z owocami dobrze przylegającymi do szypułki. Pomidory Piccadilly są bardzo cenione w kuchni za łatwość przygotowania sosów, a także doskonałe w sałatkach dzięki swojemu smacznemu i słodkiemu smakowi. Pakowanie: 500 g...
Włochy, Gravina di Catania
...Passata pomidorowa o intensywnym i autentycznym smaku, która stanowi doskonałe połączenie tradycji kuchni włoskiej z dbałością o środowisko. Przyprawa odpowiednia do przygotowania sosów, sosów i ragù. Idealna do przyprawiania pizz i podobnych potraw.Po otwarciu przechowywać w lodówce. Organiczny, bezglutenowy i wegański. Bez konserwantów i bez dodatku cukru. Etykieta w 4 językach: włoskim, angielskim, niemieckim i francuskim. Okres przydatności do spożycia: 36 miesięcy od daty produkcji.
...Passata z prunillo jest uzyskiwana z typowego pomidorka z Apulii, głęboko zakorzenionego w tradycji naszego regionu. Intensywny kolor, kwaśny smak i wyraźny aromat pozwalają nam mieć w spiżarni doskonałą bazę do przygotowania sosów zarówno mięsnych, jak i rybnych. Waga netto 290 g.
Jesteśmy obecni w głównych obszarach światowych przetwarzania i obróbki pomidorów oraz owoców. Dostarczamy kompleksowe linie do przygotowania sosów pomidorowych i ketchupu. Realizujemy kompleksowe linie oraz pojedyncze maszyny do produkcji soków owocowych, zarówno mętnych, jak i klarowanych, które mogą być zachowane w swoim naturalnym stanie lub skoncentrowane, linie procesowe dla wszystkich...
Włochy, Pordenone
... naszych produktów. Sztuka robienia makaronu skłania firmę do przeniesienia produkcji do prowincji Modena, gdzie, oprócz PASTA 1 MINUTO, powstaje nowy produkt, który da początek marce VECCHIA MODENA. Pod tą marką kryje się linia mrożonego makaronu świeżego, który w porównaniu do tradycyjnego makaronu świeżego ma jako jedyny konserwant zimno. Linie są wspierane przez produkcję mrożonych sosów, a powstaje linia FORNO PRONTO, gdzie makaron i sosy, również mrożone, są mieszane i pakowane, aby następnie sprzedawane były jako dania gotowe.
Nasze produkty, unikalne i autentyczne, są wynikiem starannej pracy, szczególnie zwracającej uwagę na wybór składników wysokiej jakości oraz na tradycyjny sposób przygotowania, prowadzony zgodnie z przepisami naszych babć, z całkowicie ręczną produkcją całego naszego nadziewanego makaronu, sosów i słodyczy. Mimo że jesteśmy małą firmą, staramy się celować w rynek wysokiej jakości, dlatego do...
Włochy, Fondi
...SOSY MEDITERRANEJSKIE GOTOWE DO UŻYCIA Pomysł Stworzenie sosów "gotowych do użycia" do szybkiego przygotowania najpopularniejszych potraw z nadmorskich miejscowości Morza Śródziemnego, takich jak: makaron, risotto, pizza, bruschetta, couscous, zupy, kremy i polenta. Tradycja Wykorzystywanie tylko najstarszych surowców kuchni śródziemnomorskiej, takich jak: ryby z Morza Śródziemnego FAO 37, oliwa...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play