...Cechy:
Drobno mielona pulpa pomidorowa uzyskana z świeżych, całych i dojrzałych pomidorów okrągłych; starannie wyselekcjonowanych, obranych, pokrojonych w drobną kostkę i wymieszanych z świeżym sokiem pomidorowym.
Intensywny czerwony kolor to cecha zdrowego pomidora zebrane w odpowiednim stopniu dojrzałości. Idealna do sosów, dań i pizzy.
Opakowanie:
Aseptyczna torba z materiału aluminiowo-plastikowego
Pakowanie:
Bag in box 5 kg (2 torby po 5 kg w pudełku)
Bag in box 10 kg (1 torba 10 kg w pudełku)...
...PROSTE I SZYBKIE NARZĘDZIE DO PRZYGOTOWANIASOSÓW, PAST, GOTOWYCH SOSÓW, DŻEMÓW, KONFITUR, PUREE ITD. WEWNĄTRZ STALOWEJ MISKI GOTUJĄCEJ ŁOPATKI, CAŁKOWICIE DEMONTOWALNE Z ZDEJMOWANYMI ŁOPATKAMI Z MATERIAŁU DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ, DOSKONALE MIESZAJĄ PRODUKT WPROWADZONY.
TA MASZYNA POZWALA NA STWORZENIE DEPREZJI WEWNĄTRZ MISKI W CELU UZYSKANIA SYSTEMU GOTOWANIA W TEMPERATURZE OD 50° DO 80°. W TEN...
... właściwości jakościowe pod względem stopnia brix i grubości miąższu; zawierają likopen i naturalne przeciwutleniacze.
Zbierane w gronach, pomidory Piccadilly mają jednolity kaliber i zadowalającą trwałość po zbiorach, z owocami dobrze przylegającymi do szypułki.
Pomidory Piccadilly są bardzo cenione w kuchni za łatwość przygotowaniasosów, a także doskonałe w sałatkach dzięki swojemu smacznemu i słodkiemu smakowi.
Pakowanie: 500 g...
...Passata z prunillo jest uzyskiwana z typowego pomidorka z Apulii, głęboko zakorzenionego w tradycji naszego regionu. Intensywny kolor, kwaśny smak i wyraźny aromat pozwalają nam mieć w spiżarni doskonałą bazę do przygotowaniasosów zarówno mięsnych, jak i rybnych.
Waga netto 290 g.
Jesteśmy obecni w głównych obszarach światowych przetwarzania i obróbki pomidorów oraz owoców. Dostarczamy kompleksowe linie do przygotowaniasosów pomidorowych i ketchupu. Realizujemy kompleksowe linie oraz pojedyncze maszyny do produkcji soków owocowych, zarówno mętnych, jak i klarowanych, które mogą być zachowane w swoim naturalnym stanie lub skoncentrowane, linie procesowe dla wszystkich...
Nasze produkty, unikalne i autentyczne, są wynikiem starannej pracy, szczególnie zwracającej uwagę na wybór składników wysokiej jakości oraz na tradycyjny sposób przygotowania, prowadzony zgodnie z przepisami naszych babć, z całkowicie ręczną produkcją całego naszego nadziewanego makaronu, sosów i słodyczy. Mimo że jesteśmy małą firmą, staramy się celować w rynek wysokiej jakości, dlatego do...
...SOSY MEDITERRANEJSKIE GOTOWE DO UŻYCIA
Pomysł
Stworzenie sosów "gotowych do użycia" do szybkiego przygotowania najpopularniejszych potraw z nadmorskich miejscowości Morza Śródziemnego, takich jak: makaron, risotto, pizza, bruschetta, couscous, zupy, kremy i polenta.
Tradycja
Wykorzystywanie tylko najstarszych surowców kuchni śródziemnomorskiej, takich jak: ryby z Morza Śródziemnego FAO 37, oliwa...