Włochy, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Profesjonalna mieszanka mąk pszenicznych, idealna do pizzy z bardzo wysokim i puszystym brzegiem. DOPPIAESSE uzyskuje się z mielenia częściowo wstępnie kiełkujących ziaren. Obecność naturalnych korzystnych enzymów poprawia jakość ciasta: efektem jest niezwykle lekka i łatwostrawna pizza. DOPPIAESSE pozwala osiągnąć niesamowite rezultaty z partiami o 10% lżejszymi niż średnia. 25KG -10KG...
Włochy, Acquaviva Picena
...NOWY SPOSÓB BYCIA SZEFEM W WIELKIEJ KUCHNI. TRADYCJA KULINARNA, SZTUKA I PASJA, TO SKŁADNIKI, Z KTÓRYMI PRZYGOTOWUJEMY SEMILAVORATI DLA CIEBIE. Opracowaliśmy ekskluzywne formuły, które pozwalają zaoszczędzić cenny czas w kuchni, nie rezygnując z smaku i autentyczności Twoich potraw. Zainwestuj w jakość i niezawodność. Wybierz doskonałość z naszymi semilavorati i odkryj, jak uprościć swoją pracę w kuchni, nie kompromitując jakości. Skontaktuj się z nami już dziś, aby odkryć nasze opcje i jak możemy pomóc Ci wyróżnić się w Twojej branży. Przeglądaj katalog i znajdź swoją rozkosz.
Włochy, Matera
...Drugie miejsce po pizzy w włoskiej tradycji kulinarnej zajmuje smażony panzarotto, typowe danie południowych Włoch. Wykonany z smażonego ciasta na pizzę, jest nadziewany prawdziwą mozzarellą i pomidorami. Wszystkie składniki pochodzą wyłącznie z Włoch. Panzarotto dostępny jest zarówno w wersji "wstępnie smażonej", jak i "surowej", zaczynając od 35 g.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play