Włochy, Goito
... ustalonej stabilnie, chemicznie i fizycznie przez cement (woda stechiometryczna); skutkuje to wyjątkowymi cechami pod względem stabilności, wydajności, nieprzepuszczalności i trwałości. Trwałość jest dodatkowo zwiększona przez wysoką zawartość mikrosilikatów o reaktywności puzolanicznej, co wyróżnia produkt i nadaje mu bardzo wysoką odporność na siarczany. Obecność w formulacji specyficznych...
Włochy, Formigine
...Kapusta, uważana za superfood, jest warzywem bogatym w składniki odżywcze i korzystnym dla zdrowia. Wysoka zawartość witaminy C, która wspiera układ odpornościowy. Dobre źródło błonnika, który wspomaga zdrowie układu pokarmowego. Kapusta należy do rodziny roślin krzyżowych, która obejmuje również brokuły, kalafiory i brukselki, wszystkie znane ze swoich korzystnych właściwości zdrowotnych.
Włochy, Capo D'orlando
... przeciwutleniaczy, witamin i minerałów. Jest bogaty w witaminę C, witaminę K oraz witaminę B6, a także ma wysoką koncentrację polifenoli, związków roślinnych o silnych właściwościach przeciwutleniających. W KUCHNI Granat jest często wykorzystywany w kuchni do przygotowywania soków, dżemów, sosów oraz do dekoracji potraw. Dodatkowo, jego małe ziarenka mogą być używane do dodawania koloru i smaku do różnych przepisów, takich jak sałatki, risotta, mięsa i desery.
Włochy, piano di sorrento (na)
... miesiącach zimowych i wiosennych. Te pomarańcze są idealne do przygotowywania dżemów, soków i świeżo wyciskanych soków, dzięki ich wysokiej wydajności w soku. Ponadto, ich sok jest doskonały do koktajli i orzeźwiających napojów, co czyni je wszechstronnym składnikiem w kuchni. Tarocco Gallo są również cenione za wysoką zawartość antocyjanów, które nadają charakterystyczny ciemnoczerwony kolor miąższu i poprawiają układ krążenia.
Włochy, Forlì
...Ciecierzyca bio jest selekcjonowana według bardzo wysokich standardów jakości, aby oferować produkt autentyczny i kontrolowany. Te rośliny strączkowe są doskonałym źródłem białka, bogate w liczne składniki odżywcze: witaminy A, B, C, E, K, wapń, żelazo, fosfor, magnez, sód, potas i cynk. Ciecierzyca jest wolna od glutenu i może być włączona do diety osób z celiakią, ale ze względu na wysoką...
...Azienda Agricola Sabatino to młoda firma, założona w 2013 roku, z celem produkcji i sprzedaży wysokiej jakości makaronu. Do produkcji uprawia się i przetwarza w Marche starą, niekrzyżowaną pszenicę... Pszenicę 'Saragolla'. Przetwarzana jest w młynie kamiennym, a następnie przechodzi do produkcji makaronu z użyciem mosiężnych matryc oraz powolnego suszenia w niskiej temperaturze. Makaron Sabatino produkowany jest zgodnie z rygorystycznymi protokołami ekologicznymi, a jego cechy charakterystyczne to wysoka strawność, wyrazisty smak, bogata zawartość soli mineralnych oraz niski poziom glutenu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play