...Wanilina jest stosowana między innymi jako cukier waniliowy, a także w produktach spożywczych, takich jak wypieki, czekolada i lody. Ponadto wanilina jest jednym z różnych związków zapachowych stosowanych w produkcji perfum.
Metarom France jest rodzinną firmą średniej wielkości specjalizującą się w tworzeniu, produkcji i dystrybucji rozwiązań aromatycznych oraz karmeli dla przemysłu spożywczego.
Zakorzeniona na rynku słodkich produktów spożywczych i aktywna w branży składników żywnościowych, firma, z siedzibą w Boves (80) w regionie Hauts-de-France, kieruje się wartościami trwałości, bezpieczeństwa i etyki. Jej 140 p...
...Lista składników:
Cukier, olej palmowy, _ORZECHY LASKOWE_ 13%, _MLEKO_ odtłuszczone w proszku 8,7%, kakao odtłuszczone 7,4%, emulgatory: lecytyny [_SOJOWE_] wanilina.
Alergeny:
Mleko, Orzechy, Soja
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Nie przechowywać w lodówce.
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość energetyczna (kcal) 539 kcal / 100g
Błonnik 0,11g / 100g...
...Wanilina to wysoko aromatyczny związek chemiczny (glikozyd waniliny) odpowiedzialny za unikalny i pyszny zapach oraz smak wanilii, który występuje naturalnie w strąku wanilii.
Jest to organiczny związek chemiczny składający się z pierścienia benzenowego zastąpionego trzema grupami funkcyjnymi: aldehydową, hydroksylową i metoksylową. Jest jednym z składników zapachu wanilii. Wanilina...
Od 30 lat ACT z powodzeniem sprzedaje stale rosnącą liczbę surowców najwyższej, certyfikowanej jakości.
Założona w 1985 roku w Hamburgu przez dr. Ramin Ghaffari, ACT jest dziś rozwijającą się firmą z ponad 60 pracownikami na całym świecie. Nasze biura znajdują się w hanzeatyckim Hamburgu oraz w 12 innych lokalizacjach na całym świecie. Sukcesy osiągane są zawsze w zespole, a każdy z naszych praco...
...Odpowiednie dla każdego typu skóry.
Składniki: Sól sodowa oleju oliwkowego, olej kokosowy, olej migdałowy, masło shea, kawa rozpuszczalna, wanilina, olej z pestek moreli, hydrolat.
Jak używać: Delikatnie wmasować, aż powstanie piana, a następnie dokładnie spłukać wodą!
Uwaga! Unikać kontaktu z oczami! Trzymać z dala od dzieci! Tylko do użytku zewnętrznego!
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 7-25°C.
...Słoik 250g kremu czekoladowego z mlekiem
A co w nim jest?
Tłuszcze roślinne (słonecznik, masło kakaowe), kakao w proszku (cukier, kakao) (26%), cukier, mleko w proszku częściowo odtłuszczone (14%), emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat: wanilina.
Alergeny pod lupą
Mleko. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć słoik po każdym użyciu.
Słoik i zakrętka: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
...Nutella® ma niezmieniony smak orzechów laskowych i kakao, który dodatkowo podkreślony jest jej kremową konsystencją. Jest tak pyszna, że nawet mała ilość wystarczy, aby nasycić: 15 g/1 łyżka tej czekoladowej pasty z wypiekami wystarczy, aby zapewnić niezrównany smak i przyjemne doznania.
Skład:
Cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (13%), odtłuszczone mleko w proszku (8,7%), odtłuszczony proszek kakaowy (7,4%), emulgator: lecytyny (SOJA), wanilina.
... naturalnej wanilii, ale o wyższej intensywności. Dodatkowo, wanilina etylowa ma zastosowanie w przemyśle perfumeryjnym i kosmetycznym, gdzie jest używana do nadawania słodkich i delikatnych nut zapachom oraz produktom do pielęgnacji osobistej. Jej wszechstronność i charakterystyczny aromat sprawiają, że wanilina etylowa jest cennym składnikiem w szerokim zakresie produktów komercyjnych i konsumpcyjnych.
POJEMNIK: 5kg, 25kg i 200kg IBC
CAS: 121-32-4...
...Szczerze mówiąc: nie ma piękniejszego zapachu niż wanilia! Dzięki naszemu wysokiej jakości wanilinie możesz nadać swoim przepisom – od jogurtu, domowych muffinek i ciast po lody czy koktajle – pyszny aromat wanilii. I potrzebujesz tylko bardzo mało: pół łyżeczki wystarczy, aby nadać około 500 gramom ciasta harmonijną nutę wanilii.
A: Ponieważ nasza wanilina jest uniwersalnym składnikiem...
Po 15 latach doświadczenia w przemyśle surowcowym zrealizowałem swoje marzenie o założeniu własnej firmy zajmującej się handlem surowcami. Wiedzę tę mogłem zdobyć podczas pracy w dwóch dużych średnich przedsiębiorstwach produkcyjnych Moguntia Food Group i Pacovis AG. Teraz z radością wykorzystam tę wiedzę o surowcach i rynku, aby zaopatrywać przemysł kosmetyczny, przemysł spożywczy, przemysł paszo...
...Nieskazitelne czarne laski wanilii gourmet, niepodzielone, oleiste, piękne, bogate w wanilinę i smak.
1,4 - 2 wanilina
30 - 35% Poziom wilgotności
14 - 18 cm
Opcja tylko dla krótkich lasek (14 cm) lub długich lasek (16 cm+ lub 18 cm+)...
...Podstawowe informacje
Nazwa: Ekstrakt wanilii Grade B
Produkt: Wanilia
Pochodzenie: Madagaskar
Zdolność produkcyjna: 500 kg / tygodniowo
Wolumen eksportu: 10 000 kg / rocznie
Specyfikacje
Styl przetwarzania: Suszone, Suszone - Suszone na słońcu
Odmiana: Planifolia
Rozmiar: 13 cm i więcej
Wilgotność: 16%-28%
Wanilina: 1.6%-2.4%
Klasa: Doskonała jakość, B, Klasa B
Typ uprawy: Konwencjonalny
Forma i cięcie: Strąki...
...Z jego pysznym zapachem czekolady, jest łatwy w obróbce, a Twoje kreacje będą mogły się również łatwo kleić bez dodatków.
Składniki: cukier; syrop glukozowy; czysta czekolada biała 34% (cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, SERWATKA w proszku, MLEKO odtłuszczone w proszku, emulgator E322, aromat wanilina); masło kakaowe; skrobia; woda; emulgatory E422, E415; barwnik E171; konserwant E202...
...Zawartość waniliny w czerwonej wanilii, która wynosi od 1,1 do 2,2 %, zapewnia przyjemny smak z nutą aromatyczną w ustach. Wyróżnia się czerwonawym kolorem i jest poszukiwana przez przemysł.
Rozmiar (cm): 11 do 20
Wanilina (%): 1,2-2,2
Wilgotność (%): 22 do 25 (EU) / <22 (US)...
...Składniki: Składniki: Cukier, kakao 25%, skrobia naturalna, dekstroza, mleko w proszku pełne, aromat karmelowy 0,8%, sól, guma guar [E412], guma ksantanowa [E415], karmel naturalny, wanilina. Alergeny: Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, orzechów i naturalnych siarczynów z powodu obecności w strefie.
Wybór: Torebka - 500 g
Energia: 403 Kcal / 1704 Kj
Elementy odżywcze: Na 100g
Tłuszcz: 5,9g
W tym nasycone: 3,6g
Węglowodany: 81,0g
W tym cukry: 57,9g
Białko: 6,4g
Sól: 0,51g...
...barwnik beta-karoten, substancja aromatyzująca wanilina. Może zawierać śladowe ilości: glutenu, jaj, orzechów (laskowych, migdałów, włoskich).
Wartości odżywcze na 100 g
Energia 1555 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g
Węglowodany 69 g
w tym cukry 69 g
Białko 7,3 g
Sól 0,46 g
Objętość: 128 g...
...Z cukrem waniliowym BIO Bourbon od LECKER’S możesz wspaniale wzbogacić smak ciast, wypieków, koktajli, deserów, herbat i wielu innych potraw – prosto z natury.
• Cukier trzcinowy pochodzi z południowoamerykańskiej trzciny cukrowej i nie jest ani rafinowany, ani chemicznie wybielany.
• Najwyższej jakości wanilina z prawdziwej laski wanilii Bourbon nadaje mu doskonały smak.
• Nasz cukier waniliowy...