Turcja, Çorum
... jest zminimalizowany, a rury wlotowe i wylotowe są podparte gumowymi kołnierzami, aby zapobiec przenoszeniu wibracji. Zastosowania ◾ Przemysł spożywczy ◾ Młyny mączne i semolinowe ◾ Młyny paszowe ◾ Zakłady czyszczenia ziarna ◾ Zakłady przetwórstwa kukurydzy ◾ Fabryki oleju ◾ Zakłady przetwórstwa pszenicy, jęczmienia, żyta i owsa...
Francja, Torcy Le Petit
... kiełkowanych zbóż stanowi prawdziwy czynnik różnicujący dla profesjonalistów w piekarstwie. Można je bezpośrednio dodać do ciasta na końcu wyrabiania, bez zmiany tradycyjnej receptury, aby stworzyć produkty o charakterze. Intensywność zakwasu: Zrównoważona Tekstura kiełków w ustach: Miękkie, chrupiące Smaki dodawane do chleba: Roślinne nuty pszenicy, żyta, soczewicy i konopi Kolor miąższu gotowego produktu...
...Mąka żytnia T170 to mąka pełnoziarnista, która zachowuje całą zawartość ziarna żyta, w tym otręby i zarodek. Charakteryzuje się bardzo ciemnym, niemal brązowym kolorem oraz ziarnistą teksturą. „T170” odzwierciedla jej bardzo wysoki poziom popiołu, co oznacza maksymalną zawartość minerałów. Ta mąka jest znana ze swojego intensywnego i rustykalnego smaku, a także doskonałych właściwości odżywczych.
Niemcy, Gnarrenburg
... nieaktywne enzymatycznie oraz w postaci płynnej lub proszkowej. Zboża przeznaczone do słodowania w pierwszym etapie są moczone w wodzie, a następnie poddawane kiełkowaniu. W tym procesie uwalniana jest duża ilość enzymów z ziarna, które na przykład rozkładają białka i skrobię. Krótko przed tym, jak kiełek zaczyna się zielenić, ziarno kiełkujące jest słodowane (suszone) w temperaturze 35-50°C. Przy tych stosunkowo niskich temperaturach enzymy pozostają aktywne. Następnie wysuszone ziarno może być mielone na mąkę słodową lub rozdrabniane, na przykład do produkcji ekstraktu słodowego...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kiełki żyta zawierają wiele enzymów i składników odżywczych. Ich liczba mnoży się podczas kiełkowania, a nawet pojawiają się nowe substancje, które początkowo nie występują w ziarnach. Wartość odżywcza i biologiczna kiełkujących ziaren żyta jest znacznie wyższa niż przetworzonych produktów wytwarzanych z tego zboża. Waga: 300 g...
...Separator powietrza AS-60 jest używany podczas czyszczenia ziarna do oddzielania kurzu i lekkich frakcji od ziarna. Może być stosowany do różnych rodzajów zbóż, na przykład pszenicy, pszenicy durum, kukurydzy, żyta, soi, owsa, gryki, prosa, rzepaku, ryżu, a także do słonecznika, grochu, ciecierzycy, fasoli, ziaren kakao itp. Czyszczenie ziarna z kurzu i lekkich zanieczyszczeń zapewnia jego...
Austria, St. Ruprecht An Der Raab
...!) Skalibrowany dla kukurydzy, żyta, pszenżyta, pszenicy, pszenicy durum, łuskanego gryki, łuskanego i niełuskanego orkisza, łuskanego i niełuskanego prosa, sorgo, jęczmienia, owsa, rzepaku, soi, bobu, nasion słonecznika, nasion dyni, ryżu, grochu polowego, fasoli szparagowej i lnu. Cechy: + Zakres pomiaru 0 do maks. 50% zawartości wody w zależności od produktu + Rozdzielczość 0,01% + Pomiar...
Francja, Montpellier
MCA (Méditerranée Caraïbes Atlantique) została założona w 1998 roku w Montpellier (Francja) przez Patricka ROUSSIN. Firma specjalizuje się w brokerażu różnorodnego sprzętu, zarówno nowego, jak i używanego, obejmującego komponenty elektroniczne, produkty chemiczne, sprzęt AGD, różne zboża, metale, a nawet artykuły spożywcze, w zależności od stanu ładunków. Aby jeszcze bardziej zoptymalizować naszą ...
Pasujące produkty
Zboża
Zboża
Inne Produkty
Surowce
Surowce
...Przeznaczony jest do usuwania (obierania) łusek z pszenicy, jęczmienia, żyta i podobnych zbóż oraz do oczyszczania ich z owadów, piasku, kurzu i innych zanieczyszczeń.
Belgia, Havelange
Agribio zarządza pełnym cyklem: uprawą orkisz, pszenicy, żyta i gryki, magazynowaniem, sortowaniem i czyszczeniem tych zbóż, a na końcu mielenie w celu uzyskania i sprzedaży mąki o różnych jakościach. Krótki cykl jest więc przestrzegany i nieustannie ulepszany. Piekarnia ekologiczna Chleby i wypieki prosto z pól. Ziarna ekologiczne Pszenica, łuskany orkisz, łuskany i mielony orkisz, łuskana...
Bułgaria, Archar
... i ich zastosowań, wierzymy, że w naszej starannie opracowanej tradycyjnej, specjalnej i butikowej gamie mąk pełnoziarnistych, znajduje się coś dla każdego gospodarstwa domowego, hurtownika, detalisty czy piekarni. Zdajemy sobie sprawę z ważności zdrowej i zrównoważonej żywności, dlatego koncentrujemy się na zachowaniu maksymalnego poziomu składników odżywczych z ziaren pszenicy i żyta w naszych produktach. Nie używamy żadnych konserwantów ani sztucznych dodatków, co pozwala naszym mąkom działać naturalnie i osiągać czystsze etykiety.
Gwadelupa, Towncity
Teraz opisz swoje know-how oraz cechy swoich produktów i usług.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play