...Fermenty mlekowe i podpuszczka do produkcji serów świeżych.
Partia 10 dawek umożliwiająca przetworzenie 5 litrów mleka na około 30 małych serów świeżych.
W sumie można przetworzyć 50 litrów mleka na seryświeże.
Każda dawka jest pakowana w indywidualną tubkę. Brak problemów z dozowaniem.
Zaleca się użycie całej tubki, aby zachować właściwości podpuszczki.
Ten wyjątkowy produkt został opracowany...
...To ser z czystego mleka owczego o owalnym kształcie i wadze około 0,800 kg.
Dawniej produkowano go tylko z mleka wiosennego, w przeciwieństwie do teraz, gdy jest dostępny prawie przez cały rok. „Waga i owalny kształt rzekomo wynikają z przetwarzania tego produktu prawie na końcu koagulacji i umieszczania go bezpośrednio na owalnej łyżce, ponieważ w przeciwnym razie masa nie wystarczyłaby do uzyskania tradycyjnego kształtu w misce.”
Pecorino świeże dojrzewające przez około 15 dni.
...ChèvrArdennes występuje w kilku wyjątkowych wariantach smakowych: w skórce kwiatowej, w świeżym wałku z ziołami, z miodem, z rodzynkami, z cebulą, bruschetta, z cytryną, wędzony. Ale także w popielatym kawałku, w cieście francuskim z kozim serem i miodem, z parmezanem Parmigiano Reggiano, Duńskim Niebieskim, i wiele innych. Sery kozie stworzone z naszym dbałością o jakość mogą tylko podnieść Państwa reputację jako wymagającego dystrybutora w wyborze świeżych i ekskluzywnych serów dla swoich klientów.
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii.
Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w natural...
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeżesery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków.
Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn.
Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze.
Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
...Wybieramy najlepsze świeże mleko, pochodzące z hodowli rodzimych ras sycylijskich, i dbamy o każdy szczegół na każdym etapie produkcji, aby wytworzyć szeroką gamę serów, w tym tzw. historyczne, takie jak Pecorino Siciliano Dop i Piacentinu Ennese Dop, szeroko rozpowszechnione na rynku krajowym i europejskim. Naszym głównym celem jest oferowanie klientom, zarówno włoskim, jak i zagranicznym,
Mamy 20 różnych smaków.
Agrifood Toscana to dynamiczna firma działająca w toskańskim sektorze agrospożywczym, w tym produkcje pod marką Agriqualità z Amiaty i regionu Val di Paglia, które są wynikiem łańcucha produkcyjnego, który powstał w 2005 roku, i rozpoczął się od uzyskania certyfikacji przez Region Toskanii. W szczególności certyfikowane produkty były przeznaczone do bezpośredniej sprzedaży w punktach sprzedaży pod...
...Z "Smacznym Śniadaniem" masz w rękach wspaniały prezent śniadaniowy. Wyposażone w świeżo pieczone bułeczki, prawdziwe maślane rogaliki, świeże wędliny i sery oraz wiele innych smakołyków, to śniadanie zapewni doskonały początek dnia. Smaczne śniadanie jest dostarczane do domu w całym Groningen i Drenthe.
... idealnym stosunkiem 1/3 tych „dobrych” kwasów tłuszczowych, które są niezbędne, a których nasz organizm nie może sam wytworzyć.
Zalecenia dotyczące użycia: nie podgrzewać! Używać na surowo w potrawach zimnych i ciepłych (sosy vinaigrette, pesto, sałatki, ryby, kanapki, świeżesery, surowe warzywa, ryż, makaron, maki ...)
Może być również stosowany jako kosmetyk organiczny.
Przechowywanie: w...
...Części z tworzyw sztucznych w różnych kształtach dla producentów i przetwórców przemysłu spożywczego to nasza pasja.
Niezależnie od tego, czy chodzi o sałatki, owoce, ryby, mięso, wędliny, sery czy słodycze – Jaun Neoform ma odpowiednie opakowanie dla Twoich produktów. Oferujemy nie tylko proste i praktyczne standardowe miski lub kubki, ale także miski typu skin, miski z uszczelką, miski składane oraz okrągłe puszki, a także rozwiązania dostosowane specjalnie do Twoich potrzeb. Dzięki temu Twoje smakołyki dotrą do klientów świeże, higieniczne i apetyczne.
...Akord metwin: wędliny, mięso czerwone, warzywa konserwowe, sery twarde i deser
Winifikacja: Zbiory w skrzynkach, z przesiewem na stołach wibracyjnych, ręczna i optyczna selekcja, bez zgniatania. Maceracja od 28 do 30 dni. Starzenie w beczkach (50% nowych, 50% po winie).
Oko: ciemna i intensywna barwa
Nos: nuty kawy, wiśni i porzeczki
Usta: świeże i słodkie owoce czerwone, dąb i tymianek
Rada...
...AYSAFA
AYSAFA to marka handlowa, która jest częścią sojuszu kilku firm zajmujących się handlem produktami przemysłowymi i naturalnymi artykułami spożywczymi w Turcji. W ramach tego sojuszu, wspólnie z wymienionymi firmami, produkujemy wodę mineralną, czekoladę, ciastka, soki owocowe oraz sery, a także eksportujemy świeże, naturalne owoce do krajów Zatoki i Bliskiego Wschodu.
Jednym z produktów...
...Aby smaczne wędliny i sery pozostały świeże przez kilka dni po zakupie, powinny być przechowywane w opakowaniu świeżym, które jest podstawowym wyposażeniem rzeźników i sprzedawców serów.
Materiał opakowaniowy wykonany jest z papieru duplex, składającego się z warstwy papierowej i folii. Ponieważ folia jest punktowo klejona, można ją bardzo łatwo oddzielić od papieru w celu utylizacji, co pozwala...
... idealna do przyprawiania różnorodnych sałatek, surowych warzyw i letnich potraw. Jej subtelna równowaga smaków harmonijnie łączy się z wieloma składnikami, takimi jak świeże warzywa, sałaty, sery i drób. Przed użyciem energicznie wstrząśnij butelką, aby dobrze wymieszać składniki i uwolnić wszystkie smaki.
Przykładamy dużą wagę do jakości naszych produktów. Vinaigrette La Picarde jest przygotowywana z wysokiej jakości składników pochodzących z rolnictwa ekologicznego.
Referencja: AR805811
Pojemność: 250ml...
... mięsa, świeże mięso, mięso dojrzewające, kiełbasy, owoce morza i ryby, suszone owoce, warzywa (przetworzone przez blanszowanie, suszenie lub marynowanie), gotowe posiłki, ser (nie wszystkie sery mogą być pakowane próżniowo), makaron, całkowicie suszone zboża, ziarna kukurydzy, orzeszki ziemne itp.
Model: WEP-430A
Maksymalna szerokość folii: 400 mm
Maksymalna średnica folii: 300 mm
Głębokość...
...Aby smaczne wędliny i sery pozostały świeże przez kilka dni po zakupie, powinny być przechowywane w opakowaniu świeżym, które jest podstawowym wyposażeniem rzeźników i sprzedawców serów.
Materiał opakowaniowy wykonany jest z papieru duplex, składającego się z warstwy papierowej i foliowej. Ponieważ folia jest klejona punktowo, można ją bardzo łatwo oddzielić od papieru do utylizacji, co pozwala...
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola i wiele innych.
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
Dalter Alimentari od 1978 roku specjalizuje się w produkcji, selekcji i pakowaniu serów tartych i porcjowanych. Nasza oferta obejmuje Parmigiano Reggiano oraz inne włoskie sery dojrzewające DOP, takie jak Grana Padano i Pecorino Romano, sery półdojrzewające oraz sery podobne do grana, krojone i pakowane w różnych formatach (tarte, płatki i wiele innych krojów). Nasze sery i mieszanki serów są...
Oferujemy najwyższą jakość w przystępnych cenach dla wszystkich. To nasza filozofia i codziennie pracujemy, aby dostarczać Wam świeże i jakościowe produkty. Współpracujemy z szeroką gamą mięs, od Ternera de Girona po mięsa importowane, takie jak terneras de Kobe czy z Nebraski.
Od 1982 roku, z najwyższą profesjonalnością, oferujemy spersonalizowaną i niezawodną obsługę, z zespołem ponad 25 rzeźników do Waszej dyspozycji.
Pracujemy z szeroką gamą mięs: wołowina, wieprzowina, jagnięcina i drób.
Jesteśmy jednym z najskuteczniejszych hurtowników żywności od 1990 roku, w pobliżu berlińskiego rynku hurtowego. Na powierzchni sprzedażowej przekraczającej 5.500 metrów kwadratowych oferujemy szeroki wybór: owoce i warzywa. Bogaty asortyment artykułów spożywczych. Delikatesy. Międzynarodowe specjały. Opakowania i artykuły higieniczne dla gastronomii.
Najlepsze usługi w uczciwych cenach!
Cenisz ...
Założona w 2022 roku, "Caseificio Argiva S.r.l." powstała z pomysłu i doświadczenia zdobytego przez lata przez wspólników w handlu i dystrybucji hurtowej oraz detalicznej produktów mleczarskich.
Działalność znajduje się w siedzibie prawnej przy ulicy Isca rotonda-strada statale 18-Eboli.
"Caseificio Argiva S.r.l." ma jako cel działalności produkcję produktów spożywczych pochodzących z mleka (m...
Licząca sobie blisko 30 lat firma MaDar jest hurtownią artykułów spożywczych z Polski. Zaopatrujemy w nasze produkty rozmaite branże, takie jak sklepy spożywcze, restauracje, firmy o różnym profilu działalności, instytucje oraz osoby prywatne. Naszym celem jest dostarczanie produktów o najwyższej jakości w najlepszej cenie, aby zdobyć 100 % zadowolenia klienta. Dlatego znajdziesz u nas szeroki wyb...
...Wszystkie artykuły spożywcze, które znajdziecie u Nas są znakomitej jakości i dostępne od ręki. Wystarczy jedynie że zadzwonisz do naszej firmy i umówisz swoje przedsiębiorstwo na spotkanie z nami. Produkty jakie u nas znajdziesz to między innymi: mleka, sery, kawy, herbaty oraz inne produkty nabiałowe. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się także z naszymi tygodniowymi promocjami dostępnymi w naszej firmowej gazetce. Znajdują się tam produkty z wszystkich naszych kategorii. Zapraszamy więc do współpracy wszystkich zainteresowanych przedsiębiorców. Możemy zagwarantować zadowolenie z produktów.
Francia Latticini S.p.A - Zakład w Sonnino
W zakładzie w Sonnino, działającym od 1987 roku, produkowane są: mozzarella z mleka krowiego, ricotta, masło, seryświeże, mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Zakład w Pontinia
Zakład w Pontinia to pierwszy zakład wybudowany przez firmę, w którym produkuje się mozzarella z mleka bawolego, ricotta i masło z mleka bawolego; należy do konsorcjum...