Francja, Soreze
...Fermenty mlekowe i podpuszczka do produkcji serów świeżych. Partia 10 dawek umożliwiająca przetworzenie 5 litrów mleka na około 30 małych serów świeżych. W sumie można przetworzyć 50 litrów mleka na sery świeże. Każda dawka jest pakowana w indywidualną tubkę. Brak problemów z dozowaniem. Zaleca się użycie całej tubki, aby zachować właściwości podpuszczki. Ten wyjątkowy produkt został opracowany...
Włochy, Radicofani
...To ser z czystego mleka owczego o owalnym kształcie i wadze około 0,800 kg. Dawniej produkowano go tylko z mleka wiosennego, w przeciwieństwie do teraz, gdy jest dostępny prawie przez cały rok. „Waga i owalny kształt rzekomo wynikają z przetwarzania tego produktu prawie na końcu koagulacji i umieszczania go bezpośrednio na owalnej łyżce, ponieważ w przeciwnym razie masa nie wystarczyłaby do uzyskania tradycyjnego kształtu w misce.” Pecorino świeże dojrzewające przez około 15 dni.
Włochy, Sizzano
...Wino do wszystkich potraw Białe mięsa Świeże i średnie sery KOLOR Intensywny rubinowy AROMA Przyprawowe i kwiatowe nuty Typowa nuta pieprzu SMAK Słony, przyjemnie intensywny Subtelne i harmonijne taniny TEMPERATURA: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes występuje w kilku wyjątkowych wariantach smakowych: w skórce kwiatowej, w świeżym wałku z ziołami, z miodem, z rodzynkami, z cebulą, bruschetta, z cytryną, wędzony. Ale także w popielatym kawałku, w cieście francuskim z kozim serem i miodem, z parmezanem Parmigiano Reggiano, Duńskim Niebieskim, i wiele innych. Sery kozie stworzone z naszym dbałością o jakość mogą tylko podnieść Państwa reputację jako wymagającego dystrybutora w wyborze świeżych i ekskluzywnych serów dla swoich klientów.
Włochy, Noci
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii. Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w natural...
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
Francja, Saint-Denis-De-Villenette
...Wybieramy najlepsze świeże mleko, pochodzące z hodowli rodzimych ras sycylijskich, i dbamy o każdy szczegół na każdym etapie produkcji, aby wytworzyć szeroką gamę serów, w tym tzw. historyczne, takie jak Pecorino Siciliano Dop i Piacentinu Ennese Dop, szeroko rozpowszechnione na rynku krajowym i europejskim. Naszym głównym celem jest oferowanie klientom, zarówno włoskim, jak i zagranicznym, Mamy 20 różnych smaków.
Pasujące produkty
Sery Famyfood - Primo Sale
Sery Famyfood - Primo Sale
Włochy, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana to dynamiczna firma działająca w toskańskim sektorze agrospożywczym, w tym produkcje pod marką Agriqualità z Amiaty i regionu Val di Paglia, które są wynikiem łańcucha produkcyjnego, który powstał w 2005 roku, i rozpoczął się od uzyskania certyfikacji przez Region Toskanii. W szczególności certyfikowane produkty były przeznaczone do bezpośredniej sprzedaży w punktach sprzedaży pod...
Włochy, Orsogna
...Salumi i sery typowe dla Abruzji * Salami z truflami * Salami Aquilano Dolce Tondo * Salami Cigolana Dolce * Salami Cigolana Piccante * Salami z wątroby wieprzowej typu Cigolana * Salami Piccante Bastoncino * Salami Spianata Aquilana * Świeże kiełbasy abruzyjskie Nasze sery: * Klasyczna caciotta z mleka krowiego * Caciotta z szczypiorkiem * Caciotta z orzechami * Caciotta z czarnymi oliwkami * Caciotta z zielonymi oliwkami * Caciotta z papryczkami chili * Caciotta z truflami...
Holandia, Wildervank, Nederland
...Z "Smacznym Śniadaniem" masz w rękach wspaniały prezent śniadaniowy. Wyposażone w świeżo pieczone bułeczki, prawdziwe maślane rogaliki, świeże wędliny i sery oraz wiele innych smakołyków, to śniadanie zapewni doskonały początek dnia. Smaczne śniadanie jest dostarczane do domu w całym Groningen i Drenthe.
Francja, Ostwald
... idealnym stosunkiem 1/3 tych „dobrych” kwasów tłuszczowych, które są niezbędne, a których nasz organizm nie może sam wytworzyć. Zalecenia dotyczące użycia: nie podgrzewać! Używać na surowo w potrawach zimnych i ciepłych (sosy vinaigrette, pesto, sałatki, ryby, kanapki, świeże sery, surowe warzywa, ryż, makaron, maki ...) Może być również stosowany jako kosmetyk organiczny. Przechowywanie: w...
Niemcy, Gomaringen
...Części z tworzyw sztucznych w różnych kształtach dla producentów i przetwórców przemysłu spożywczego to nasza pasja. Niezależnie od tego, czy chodzi o sałatki, owoce, ryby, mięso, wędliny, sery czy słodycze – Jaun Neoform ma odpowiednie opakowanie dla Twoich produktów. Oferujemy nie tylko proste i praktyczne standardowe miski lub kubki, ale także miski typu skin, miski z uszczelką, miski składane oraz okrągłe puszki, a także rozwiązania dostosowane specjalnie do Twoich potrzeb. Dzięki temu Twoje smakołyki dotrą do klientów świeże, higieniczne i apetyczne.
Francja, Auxerre
...Akord metwin: wędliny, mięso czerwone, warzywa konserwowe, sery twarde i deser Winifikacja: Zbiory w skrzynkach, z przesiewem na stołach wibracyjnych, ręczna i optyczna selekcja, bez zgniatania. Maceracja od 28 do 30 dni. Starzenie w beczkach (50% nowych, 50% po winie). Oko: ciemna i intensywna barwa Nos: nuty kawy, wiśni i porzeczki Usta: świeże i słodkie owoce czerwone, dąb i tymianek Rada...
Turcja, Kayseri
...AYSAFA AYSAFA to marka handlowa, która jest częścią sojuszu kilku firm zajmujących się handlem produktami przemysłowymi i naturalnymi artykułami spożywczymi w Turcji. W ramach tego sojuszu, wspólnie z wymienionymi firmami, produkujemy wodę mineralną, czekoladę, ciastka, soki owocowe oraz sery, a także eksportujemy świeże, naturalne owoce do krajów Zatoki i Bliskiego Wschodu. Jednym z produktów...
...Aby smaczne wędliny i sery pozostały świeże przez kilka dni po zakupie, powinny być przechowywane w opakowaniu świeżym, które jest podstawowym wyposażeniem rzeźników i sprzedawców serów. Materiał opakowaniowy wykonany jest z papieru duplex, składającego się z warstwy papierowej i folii. Ponieważ folia jest punktowo klejona, można ją bardzo łatwo oddzielić od papieru w celu utylizacji, co pozwala...
Francja, Ham
... idealna do przyprawiania różnorodnych sałatek, surowych warzyw i letnich potraw. Jej subtelna równowaga smaków harmonijnie łączy się z wieloma składnikami, takimi jak świeże warzywa, sałaty, sery i drób. Przed użyciem energicznie wstrząśnij butelką, aby dobrze wymieszać składniki i uwolnić wszystkie smaki. Przykładamy dużą wagę do jakości naszych produktów. Vinaigrette La Picarde jest przygotowywana z wysokiej jakości składników pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Referencja: AR805811 Pojemność: 250ml...
... mięsa, świeże mięso, mięso dojrzewające, kiełbasy, owoce morza i ryby, suszone owoce, warzywa (przetworzone przez blanszowanie, suszenie lub marynowanie), gotowe posiłki, ser (nie wszystkie sery mogą być pakowane próżniowo), makaron, całkowicie suszone zboża, ziarna kukurydzy, orzeszki ziemne itp. Model: WEP-430A Maksymalna szerokość folii: 400 mm Maksymalna średnica folii: 300 mm Głębokość...
...Aby smaczne wędliny i sery pozostały świeże przez kilka dni po zakupie, powinny być przechowywane w opakowaniu świeżym, które jest podstawowym wyposażeniem rzeźników i sprzedawców serów. Materiał opakowaniowy wykonany jest z papieru duplex, składającego się z warstwy papierowej i foliowej. Ponieważ folia jest klejona punktowo, można ją bardzo łatwo oddzielić od papieru do utylizacji, co pozwala...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola i wiele innych.
Włochy, Pasturo
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
Włochy, Sant'ilario D'enza
Dalter Alimentari od 1978 roku specjalizuje się w produkcji, selekcji i pakowaniu serów tartych i porcjowanych. Nasza oferta obejmuje Parmigiano Reggiano oraz inne włoskie sery dojrzewające DOP, takie jak Grana Padano i Pecorino Romano, sery półdojrzewające oraz sery podobne do grana, krojone i pakowane w różnych formatach (tarte, płatki i wiele innych krojów). Nasze sery i mieszanki serów są...
Hiszpania, Sant Feliu De Guixols-Girona
Oferujemy najwyższą jakość w przystępnych cenach dla wszystkich. To nasza filozofia i codziennie pracujemy, aby dostarczać Wam świeże i jakościowe produkty. Współpracujemy z szeroką gamą mięs, od Ternera de Girona po mięsa importowane, takie jak terneras de Kobe czy z Nebraski. Od 1982 roku, z najwyższą profesjonalnością, oferujemy spersonalizowaną i niezawodną obsługę, z zespołem ponad 25 rzeźników do Waszej dyspozycji. Pracujemy z szeroką gamą mięs: wołowina, wieprzowina, jagnięcina i drób.
Jesteśmy jednym z najskuteczniejszych hurtowników żywności od 1990 roku, w pobliżu berlińskiego rynku hurtowego. Na powierzchni sprzedażowej przekraczającej 5.500 metrów kwadratowych oferujemy szeroki wybór: owoce i warzywa. Bogaty asortyment artykułów spożywczych. Delikatesy. Międzynarodowe specjały. Opakowania i artykuły higieniczne dla gastronomii. Najlepsze usługi w uczciwych cenach! Cenisz ...
Włochy, Eboli
Założona w 2022 roku, "Caseificio Argiva S.r.l." powstała z pomysłu i doświadczenia zdobytego przez lata przez wspólników w handlu i dystrybucji hurtowej oraz detalicznej produktów mleczarskich. Działalność znajduje się w siedzibie prawnej przy ulicy Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. "Caseificio Argiva S.r.l." ma jako cel działalności produkcję produktów spożywczych pochodzących z mleka (m...
Polska, Węgorzewo
Licząca sobie blisko 30 lat firma MaDar jest hurtownią artykułów spożywczych z Polski. Zaopatrujemy w nasze produkty rozmaite branże, takie jak sklepy spożywcze, restauracje, firmy o różnym profilu działalności, instytucje oraz osoby prywatne. Naszym celem jest dostarczanie produktów o najwyższej jakości w najlepszej cenie, aby zdobyć 100 % zadowolenia klienta. Dlatego znajdziesz u nas szeroki wyb...
Polska, Bielsko-Biała
...Wszystkie artykuły spożywcze, które znajdziecie u Nas są znakomitej jakości i dostępne od ręki. Wystarczy jedynie że zadzwonisz do naszej firmy i umówisz swoje przedsiębiorstwo na spotkanie z nami. Produkty jakie u nas znajdziesz to między innymi: mleka, sery, kawy, herbaty oraz inne produkty nabiałowe. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się także z naszymi tygodniowymi promocjami dostępnymi w naszej firmowej gazetce. Znajdują się tam produkty z wszystkich naszych kategorii. Zapraszamy więc do współpracy wszystkich zainteresowanych przedsiębiorców. Możemy zagwarantować zadowolenie z produktów.
Włochy, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Zakład w Sonnino W zakładzie w Sonnino, działającym od 1987 roku, produkowane są: mozzarella z mleka krowiego, ricotta, masło, sery świeże, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Zakład w Pontinia Zakład w Pontinia to pierwszy zakład wybudowany przez firmę, w którym produkuje się mozzarella z mleka bawolego, ricotta i masło z mleka bawolego; należy do konsorcjum...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania