Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido przygotowany z mieszanki mielonego mięsa wieprzowego iberyjskiego, z dodatkiem soli i przypraw, wyrobiony i wędzony w jelicie. O delikatnym smaku i charakterystycznym aromacie. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie. Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, papryka, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne, aromat naturalny i naturalne...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Najszlachetniejsze kawałki naszych iberyjskich świń, takie jak Iberian Presa, są wykorzystywane do rzemieślniczego wytwarzania naszego Premium Salchichón „Natural” z karmionych żołędzi iberyjskich. Intensywny aromat, soczysta tekstura oraz wyjątkowa równowaga między tłuszczem, chudym mięsem a czarnym pieprzem nadają temu produktowi subtelną naturalną delikatność, prezentowaną w formacie „Premium”. SKU:515000 Waga przesyłki:0,7 kg...
Hiszpania, El Perello
...Miód wrzosowy. Charakterystyka: Kolor: bursztynowy z wyraźnymi odcieniami czerwieni. Aromat: kwiatowy z intensywnym i trwałym charakterystycznym składnikiem liści opadających na jesień, humusu, grzybów. Smak: słodki z charakterystycznymi nutami gorzkimi, słonymi i często kwaśnymi. Obszar produkcji: Cała Półwysep Iberyjski. Kolor:bursztynowy z wyraźnymi odcieniami czerwieni. Aromat:kwiatowy z intensywnym i trwałym składnikiem Smak:słodki z charakterystycznymi nutami gorzkimi Obszar produkcji:Cała Półwysep Iberyjski.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Guijuelo
...Słodycz, intensywny smak, kuszący aromat, świeżość i długotrwałość – to wszystkie odcienie i niuanse, które oferuje podniebieniu szynka z żołędzi Alta Gastronomía. Jej infiltracje tłuszczu sprawiają, że każdy kawałek rozpływa się w ustach, pozwalając na trwałe wspomnienie, przywołując reminiscencje ponad czterdziestu miesięcy naturalnego dojrzewania w piwnicy. Sekret tkwi w wyborze najlepszych...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania