... répondent à tous les goûts.", "Polish": "Zespół dziesięciu osób w serowarni Gros-Chêne produkuje ponad trzydzieści różnych serów na bazie surowego mleka ekologicznego owczego i krowiego oraz surowego mleka koziego (ekologicznego lub nie), zbieranego w gospodarstwach w regionie. Sery twarde, miękkie, prasowane, pleśniowe, z niebieską pleśnią czy świeże – rzemieślnicze wyroby odpowiadają na wszystkie gusta."}...
W sercu belgijskich Ardenów, Ekologiczna Mleczarnia w Vielsalm produkuje pyszne sery ekologiczne twarde: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Oprócz ekologicznych serów z mleka krowiego, Ekologiczna Mleczarnia w Vielsalm produkuje również pyszne świeże sery kozie pod marką ChèvrArdennes.
Belgia, Vellereille-Les-Brayeux
... lokalności oraz rzemieślników, z którymi współpracują. Produkty firmy obejmują piwo, chleb, pasztet i ser. Piwo z Opactwa Bonne-Espérance jest warzone przez Browar Lefebvre w Quenast według tradycyjnych metod. Ser (o półtwardej konsystencji) jest wytwarzany ręcznie z surowego mleka krowiego najwyższej jakości AA. Pasztet również jest wytwarzany całkowicie ręcznie z materiałów najwyższej jakości i jest produkowany w samym Opactwie, podobnie jak chleb, który jest szary i pieczony na kamieniu.
Belgia, Vielsalm
Vasedel to firma z siedzibą w Ardenach, założona w 1987 roku. Specjalizuje się w produkcji świeżego sera na bazie mleka krowiego i koziego. Działająca w Europie i Afryce Północnej, serowarnia Vasedel pozycjonuje się jako producent zdrowych serów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play