Hiszpania, Malagón
...Ser zrobiony z pasteryzowanego mleka krowiego, koziego i owczego (3 mleka). Miękki ser Iberico Rocinante - Dojrzewający 7 dni. Półtwardy ser Iberico Rocinante - Dojrzewający 2 miesiące. Dojrzewający ser Iberico Rocinante - Dojrzewający 6 miesięcy.
Hiszpania, Totanes
... minimum 15% mleka owczego. Produkcja odbywa się przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma okres dojrzewania od jednego do trzech miesięcy, jest to masa prasowana, zwarta, ale nie zamknięta, z małymi pustkami w całym przekroju i o kolorze słomkowym na tle kości słoniowej, dzięki mieszance trzech rodzajów mleka. Ser twardy dojrzewa od trzech do sześciu miesięcy. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowe.
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Hiszpania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Ser Quintana półtwardy Mahón-Menorca D.O.P., wytwarzany z surowego mleka krowiego i 100% naturalnych składników, bez konserwantów i dodatków, dojrzewający pod okiem naszego Mistrza Rzemieślnika Serowara oraz Mistrza Rzemieślnika Dojrzewania Serów. Zawsze z poszanowaniem tradycyjnego procesu produkcji sera oraz tysiącletnich praktyk dojrzewania na wyspie Menorca. Z dojrzewaniem od 2 do 5 miesięcy...
Hiszpania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO to firma specjalizująca się w serze Manchego, składająca się z osób z dużym doświadczeniem. Nasza oferta obejmuje również sery kozie, owcze oraz iberyjskie (50% krowiego, 25% koziego i 25% owczego), wszystkie wytwarzane z mleka najwyższej jakości. Nasze sery DANSO i CANTARERO mają twardą konsystencję, a ich aromat i smak są łagodne w młodszych (półdojrzewających), bardziej...
Hiszpania, Alaior
... do codziennej produkcji naszych serów. Wytwarzamy i sprzedajemy sery zarówno z mleka surowego, jak i pasteryzowanego w różnych formatach i rozmiarach, oraz o różnych rodzajach dojrzewania. Alcaidús, s.l. produkuje sery najwyższej jakości, chronione nazwą pochodzenia "Mahón-Menorca" od 2008 roku.
Hiszpania, Guillena
...Od 1999 roku rodzina Ridao Belmonte produkuje w swojej rzemieślniczej serowarni znajdującej się w Guillena, miasteczku oddalonym o 20 km od Sewilli, wzdłuż Drogi Srebrnej, najlepsze tradycyjne sery "Torrelareina" produkowane z wyselekcjonowanego mleka koziego, owczego i krowiego.
Hiszpania, Las Palmas
Produkujemy świeżą pasteryzowaną mozzarellę z mleka krowiego oraz różne rodzaje serów włoskich.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play