Francja, Marseille
...Grana Padano to ser półtwardy z Chronioną Nazwą Pochodzenia (AOP). Został stworzony prawie 1000 lat temu przez cystersów z opactwa Chiaravalle, którzy używali dojrzewającego sera do konserwacji nadmiaru mleka. Grana Padano pochodzi z częściowo odtłuszczonego mleka krowiego z regionu Grana. Region Padano znajduje się w dolinie Padana (północne Włochy). Krowy mleczne oraz zielona pasza używana...
Francja, Paris
...Odkryj nasze serowe patyczki specjalnie zaprojektowane dla psów, smakołyk, który łączy przyjemność z trwałością. Nasze sery są wytwarzane z mleka krowiego, wybranego ze względu na jakość i dostępność, co pozwala na produkcję tych przysmaków na większą skalę i w przystępnej cenie. Te przysmaki do żucia są idealne dla wszystkich psów, niezależnie od ich wielkości czy rasy. Dostępne są w pięciu...
Francja, Saint-Etienne
...Ser pleśniowy z mleka krowiego pasteryzowanego, jego masa jest biała, gładka z otworami i pleśnią. Jego tekstura jest delikatna i topniejąca, jędrna, nieklejąca. Jego ostry smak, typowy dla sera niebieskiego, wzbogaci smak Twoich potraw; pizza, sałatki, sosy lub jako dodatek.
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
Francja, Montmorot
... Franche-Comté. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Francuskie sery twarde Comté AOP lub AOC. Nasze sery z mleka krowiego to francuskie sery półtwarde oraz francuskie sery twarde. Sprzedajemy i eksportujemy nasze sery prasowane, ser starty...
Francja, Maulevrier
Hodowca i producent mleka ekologicznego od 1979 roku w okolicach Cholet, Bernard Gaborit jest obecnie zbieraczem mleka w departamentach Vendée, Deux Sèvres i Maine i Loara. Produkuje jogurty, desery mleczne, masło (surowe), śmietanę (surową i pasteryzowaną), twarogi oraz sery dojrzewające. Wszystko to z mleka rasy Jersiaise, ładnej małej krowy pochodzącej, jak sama nazwa wskazuje, z Wysp Normandzkich, oraz z mleka koziego. Producent jogurtu naturalnego z mleka pełnotłustego krowiego. Producent surowego mleka krowiego rasy Jersiaise. Producent jogurtu naturalnego z mleka koziego.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
Francja, MACAYE
Od ponad 30 lat ONETIK jest serowarnią zlokalizowaną w Kraju Basków. ONETIK zbiera mleko od ponad 150 producentów mleka owczego oraz 200 producentów mleka krowiego z regionu Pirenejów, co łącznie daje ponad 33 miliony litrów mleka, które są przetwarzane na autentyczne sery. W ten sposób ONETIK produkuje i sprzedaje szeroką gamę serów, w tym sery z mleka owczego, krowiego i koziego, a także z mleka mieszanych. Serowarnia oferuje również sery z niegotowanej masy serowej, formowane w różnych kształtach, o różnych smakach i różnym dojrzewaniu.
Z siedzibą w Lyon Perrache, obecna w sercu miasta od czterech pokoleń, firma Piollat specjalizuje się w sprzedaży hurtowej różnorodnych produktów mlecznych. Jako jedna z ostatnich rodzinnych firm oferujących wysokiej jakości produkty mleczne, proponujemy gamę serów AOC (Appellation d’origine contrôlée) pochodzących z różnych źródeł, w tym z mleka krowiego, koziego i owczego.
Od 1956 roku Rolnicza Spółdzielnia Mleczarska w Saint Bonnet de Salers produkuje ser. Wytwarza CANTAL z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym z surowego mleka. Produkuje również CANTAL AOP z surowego mleka, wytwarzany wyłącznie z mleka krowiego rasy Salers.
Producent serów creusois. Producent tradycyjnych serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka termizowanego z Limousin. Producent serów z mleka surowego z Limousin. Sery creusois z mleka krowiego termizowanego. Producent serów z Limousin: Limouson dojrzewający w tradycyjny sposób, Limouson czysta tradycja. Producent serów limousins formowanych łyżką. Producent sera topionego do frytek z camembertem.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play