Estonia, Tallinn
...Ser mozzarella mrożony w blokach od Dana jest wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego i dostępny w blokach luzem, co ułatwia transport. Bloki o wadze 2,5 kg pakowane są po 4 sztuki, tworząc opakowania o wadze 10 kg. Produkt można przechowywać w temperaturze -18°C, gdy jest jeszcze zamrożony. Po rozmrożeniu zalecamy natychmiastowe użycie. Nie ponownie zamrażać po rozmrożeniu.
Słowacja, Košice
...Milkyland trappista grated to ser twarogowy, który łączy wygodę i smak w jednym opakowaniu. Znany ze swojego łagodnego i kremowego smaku, ten ser idealnie nadaje się do topienia na pizzach, makaronach i zapiekankach. Jego gładka tekstura i zrównoważony smak sprawiają, że jest wszechstronnym wyborem do szerokiej gamy potraw. Wykonany z wysokiej jakości mleka, Milkyland trappista grated został...
Włochy, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca to jest ser dojrzewający, produkowany z lokalnego mleka krowiego i dojrzewający przez 45 dni. Ten ser charakteryzuje się wyraźnym, ale niezbyt mocnym smakiem, co czyni go idealnym do przystawek lub jako zakończenie obiadów i kolacji. Il Rustico to produkt rzemieślniczy, wytwarzany według tradycyjnych metod i z naturalnych składników. Jego rzemieślnicza produkcja i unikalny smak czynią go produktem doskonałym w tradycji włoskiego serowarstwa.
Włochy, Misano Adriatico
..."Ciesz się bogatym i intensywnym smakiem MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 miesięcy. Wykonany z 100% czystego włoskiego mleka krowiego, dojrzewający przez 60 miesięcy, ten 1 kg krążek to prawdziwa przyjemność dla Twoich kubków smakowych. Idealny do ścierania na makaron lub do spożywania samodzielnie."...
Polska, Warszawa, Poland
...Gouda to żółty ser holenderski wytwarzany z mleka krowiego. Nazwa pochodzi od miasta Gouda w Holandii. Jest to ser typu dojrzewającego (pół) twardego. Gouda jest jednym z najpopularniejszych serów na całym świecie. Dostępna jest w wielu różnych rodzajach, o różnych zawartościach tłuszczu (najbardziej popularne: 45% i 48%) oraz kształtach. Ma łagodny smak, który wzmacnia się wraz z czasem dojrzewania.
...Charakterystyka Świeżego Sera: ser z pasteryzowanego mleka krowiego o miękkiej i autentycznej teksturze. Idealny do sałatek i deserów.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP to świeży ser o miękkiej konsystencji, produkowany wyłącznie z mleka bawolego pochodzącego z regionu jego pochodzenia. Mleko bawole ma inną kompozycję niż mleko innych gatunków zwierząt wykorzystywanych do produkcji sera. W rzeczywistości, w przeciwieństwie do mleka krowiego i koziego, jest bogatsze w białko, tłuszcze, a przede wszystkim wapń. Typy i Format Waga: od 25 g do 2 kg TERMIN PRZYDATNOŚCI 12 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 18 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 21 DNI Kody: od 1702 do 17...
Hiszpania, Malagón
...Ser zrobiony z pasteryzowanego mleka krowiego, koziego i owczego (3 mleka). Miękki ser Iberico Rocinante - Dojrzewający 7 dni. Półtwardy ser Iberico Rocinante - Dojrzewający 2 miesiące. Dojrzewający ser Iberico Rocinante - Dojrzewający 6 miesięcy.
Holandia, Amstelveen
...Oprócz ciasta do pizzy, oferujemy również 100% ser Mozzarella, który idealnie nadaje się jako dodatek na pizzę. Oprócz 100% sera Mozzarella, w naszej ofercie znajduje się również mieszanka Triple Cheese. Te sery Piazzola Pizza zostały ekskluzywnie przetestowane pod kątem „idealnej pizzy”. Wariant Mozzarella składa się w 100% z mleka krowiego i szybko się topi dzięki swojej kremowej strukturze. Wariant Triple Cheese jest pełen smaku, dzięki mieszance mozzarelli, czerwonego cheddara i sera Gouda. Dla prawdziwych miłośników sera.
...Wyjątkowy aromat wypełniony jest nutami dojrzałych owoców ogrodowych, zastępując jasne owoce tropikalne, które są wyczuwalne od pierwszego wdechu. Średnia struktura ukrywa dobrze zbalansowaną kwasowość oraz bogaty owocowy posmak. Idealnym połączeniem dla tego wina będą grillowane ryby lub młode miękkie sery z mleka krowiego, a także sałatki i przekąski na ich bazie. • Odmiana: 100% Chardonnay • Winnice: Mendoza • Analiza wina: Alc – 13.
Wielka Brytania, Birmingham
...Te zbiorniki są dostępne w różnych opcjach pojemnościowych, od 1000 Lt do 25.000 Lt; jako zbiorniki jednowarstwowe lub izolowane z systemami grzewczymi i chłodzącymi, produkowane specjalnie dla różnych materiałów, takich jak mleko, sok owocowy, oliwa z oliwek, moszcz lub glukoza.
Włochy, Orsogna
...Salumi i sery typowe dla Abruzji * Salami z truflami * Salami Aquilano Dolce Tondo * Salami Cigolana Dolce * Salami Cigolana Piccante * Salami z wątroby wieprzowej typu Cigolana * Salami Piccante Bastoncino * Salami Spianata Aquilana * Świeże kiełbasy abruzyjskie Nasze sery: * Klasyczna caciotta z mleka krowiego * Caciotta z szczypiorkiem * Caciotta z orzechami * Caciotta z czarnymi oliwkami * Caciotta z zielonymi oliwkami * Caciotta z papryczkami chili * Caciotta z truflami...
Francja, Marseille
...Grana Padano to ser półtwardy z Chronioną Nazwą Pochodzenia (AOP). Został stworzony prawie 1000 lat temu przez cystersów z opactwa Chiaravalle, którzy używali dojrzewającego sera do konserwacji nadmiaru mleka. Grana Padano pochodzi z częściowo odtłuszczonego mleka krowiego z regionu Grana. Region Padano znajduje się w dolinie Padana (północne Włochy). Krowy mleczne oraz zielona pasza używana...
Hiszpania, Totanes
... minimum 15% mleka owczego. Produkcja odbywa się przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma okres dojrzewania od jednego do trzech miesięcy, jest to masa prasowana, zwarta, ale nie zamknięta, z małymi pustkami w całym przekroju i o kolorze słomkowym na tle kości słoniowej, dzięki mieszance trzech rodzajów mleka. Ser twardy dojrzewa od trzech do sześciu miesięcy. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowe.
Francja, Paris
...Odkryj nasze serowe patyczki specjalnie zaprojektowane dla psów, smakołyk, który łączy przyjemność z trwałością. Nasze sery są wytwarzane z mleka krowiego, wybranego ze względu na jakość i dostępność, co pozwala na produkcję tych przysmaków na większą skalę i w przystępnej cenie. Te przysmaki do żucia są idealne dla wszystkich psów, niezależnie od ich wielkości czy rasy. Dostępne są w pięciu...
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Włochy, Noci
...Caciocavallo to półtwardy ser z ciasta podpuszczkowego, produkowany wyłącznie z mleka krowiego, tradycyjnie formowany ręcznie. Jego nazwa "caciocavallo" pochodzi od faktu, że produkt ten dojrzewa w parach "na koniu" na drewnianych belkach przez co najmniej 45 dni. Prezentuje się w intensywnym żółtym kolorze, ma pastowatą konsystencję oraz łagodny i lekko intensywny smak, doskonały do spożycia samodzielnie lub z chlebem, również grillowanym, lub w towarzystwie doskonałego kieliszka wina z Apulii.
Hiszpania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Ser Quintana półtwardy Mahón-Menorca D.O.P., wytwarzany z surowego mleka krowiego i 100% naturalnych składników, bez konserwantów i dodatków, dojrzewający pod okiem naszego Mistrza Rzemieślnika Serowara oraz Mistrza Rzemieślnika Dojrzewania Serów. Zawsze z poszanowaniem tradycyjnego procesu produkcji sera oraz tysiącletnich praktyk dojrzewania na wyspie Menorca. Z dojrzewaniem od 2 do 5 miesięcy...
Francja, Saint-Etienne
...Ser pleśniowy z mleka krowiego pasteryzowanego, jego masa jest biała, gładka z otworami i pleśnią. Jego tekstura jest delikatna i topniejąca, jędrna, nieklejąca. Jego ostry smak, typowy dla sera niebieskiego, wzbogaci smak Twoich potraw; pizza, sałatki, sosy lub jako dodatek.
Polska, Pieniazkowice
Zakład przetwórstwa mleka Ryszarda Smolenia, znajduje się w Pieniążkowicach, w województwie małopolskim. Działalność prowadzimy nieprzerwanie od 2005 roku. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą naturalnych serów górskich. Oferujemy sery zarówno z mleka owczego, jak i krowiego. Zachęcamy do skosztowania gałek, serków i korbaczy w wersji naturalnej oraz wędzonej. Mamy też ser naturalny w ziołach, a...
....), oferujemy szereg specjalności serowych wzbogaconych ziołami i przyprawami, w tym nasze niezrównane arcydzieło, ser Truffle Cheese Tartufo, wykonany z mleka krowiego lub koziego. Jesteśmy również znani z naszego Pesto Tradizionale i Pesto Piccante. Możesz odkryć naszą pełną ofertę na naszej stronie internetowej. Dodatkowo, możemy pasteryzować na życzenie. Jeśli nie możesz znaleźć tego, czego...
Włochy, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Zakład w Sonnino W zakładzie w Sonnino, działającym od 1987 roku, produkowane są: mozzarella z mleka krowiego, ricotta, masło, sery świeże, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Zakład w Pontinia Zakład w Pontinia to pierwszy zakład wybudowany przez firmę, w którym produkuje się mozzarella z mleka bawolego, ricotta i masło z mleka bawolego; należy do konsorcjum...
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
Hiszpania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO to firma specjalizująca się w serze Manchego, składająca się z osób z dużym doświadczeniem. Nasza oferta obejmuje również sery kozie, owcze oraz iberyjskie (50% krowiego, 25% koziego i 25% owczego), wszystkie wytwarzane z mleka najwyższej jakości. Nasze sery DANSO i CANTARERO mają twardą konsystencję, a ich aromat i smak są łagodne w młodszych (półdojrzewających), bardziej...
Francja, Montmorot
... Franche-Comté. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Morbiery z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym AOC. Francuskie sery twarde Comté AOP lub AOC. Nasze sery z mleka krowiego to francuskie sery półtwarde oraz francuskie sery twarde. Sprzedajemy i eksportujemy nasze sery prasowane, ser starty...
LACTOVIL to firma o ugruntowanej pozycji w sektorze nabiału w Portugalii, która zajmuje się produkcją i sprzedażą różnych rodzajów serów: Sery z mleka owczego, Sery z mleka koziego, Sery z mleka krowiego, Twaróg owczy. Sery typu plaster, Sery dojrzewające, Sery maślane, Sery pikantne, Sery półtłuste, Sery light, Sery Flamengo, Sery w kulkach, Sery w blokach, Twaróg, Sery mieszane... Z siedzibą w...
... répondent à tous les goûts.", "Polish": "Zespół dziesięciu osób w serowarni Gros-Chêne produkuje ponad trzydzieści różnych serów na bazie surowego mleka ekologicznego owczego i krowiego oraz surowego mleka koziego (ekologicznego lub nie), zbieranego w gospodarstwach w regionie. Sery twarde, miękkie, prasowane, pleśniowe, z niebieską pleśnią czy świeże – rzemieślnicze wyroby odpowiadają na wszystkie gusta."}...
Holandia, Alphen
DeJong Cheese produkuje od 1995 roku świeże i miękkie sery na bazie mleka krowiego i koziego. Zgodnie z tradycyjną recepturą wytwarzamy najsmaczniejsze świeże i miękkie sery w różnych smakach i wagach. Oferujemy szeroki asortyment w koncepcjach detalicznych i produktach dla gastronomii, w tym świeże sery śmietankowe i rolady serowe z koziego mleka, ser pokruszony, pyszne sery do smarowania oraz...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play