Francja, Maulevrier
Hodowca i producent mleka ekologicznego od 1979 roku w okolicach Cholet, Bernard Gaborit jest obecnie zbieraczem mleka w departamentach Vendée, Deux Sèvres i Maine i Loara. Produkuje jogurty, desery mleczne, masło (surowe), śmietanę (surową i pasteryzowaną), twarogi oraz sery dojrzewające. Wszystko to z mleka rasy Jersiaise, ładnej małej krowy pochodzącej, jak sama nazwa wskazuje, z Wysp Normandzkich, oraz z mleka koziego. Producent jogurtu naturalnego z mleka pełnotłustego krowiego. Producent surowego mleka krowiego rasy Jersiaise. Producent jogurtu naturalnego z mleka koziego.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
Jesteśmy producentem sera feta z mleka koziego, owczego i krowiego od 1957 roku. Produkujemy w warunkach higienicznych w nowoczesnych zakładach zgodnie z normami TSE, Tureckim Kodeksem Żywnościowym, ISO 9001 i HACCP. Zapraszamy do naszej fabryki.
Francja, MACAYE
Od ponad 30 lat ONETIK jest serowarnią zlokalizowaną w Kraju Basków. ONETIK zbiera mleko od ponad 150 producentów mleka owczego oraz 200 producentów mleka krowiego z regionu Pirenejów, co łącznie daje ponad 33 miliony litrów mleka, które są przetwarzane na autentyczne sery. W ten sposób ONETIK produkuje i sprzedaje szeroką gamę serów, w tym sery z mleka owczego, krowiego i koziego, a także z mleka mieszanych. Serowarnia oferuje również sery z niegotowanej masy serowej, formowane w różnych kształtach, o różnych smakach i różnym dojrzewaniu.
Włochy, Squillace
... kilku eksporterów za granicą. Naszym flagowym produktem jest nadal nasz SER PECORINO (świeży, półdojrzewający i dojrzewający), ale mamy również inne renomowane typowe włoskie produkty. Wszystkie nasze sery są produkowane z wysokiej jakości i naturalnego mleka.
W sercu belgijskich Ardenów, Ekologiczna Mleczarnia w Vielsalm produkuje pyszne sery ekologiczne twarde: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Oprócz ekologicznych serów z mleka krowiego, Ekologiczna Mleczarnia w Vielsalm produkuje również pyszne świeże sery kozie pod marką ChèvrArdennes.
Belgia, Vellereille-Les-Brayeux
... lokalności oraz rzemieślników, z którymi współpracują. Produkty firmy obejmują piwo, chleb, pasztet i ser. Piwo z Opactwa Bonne-Espérance jest warzone przez Browar Lefebvre w Quenast według tradycyjnych metod. Ser (o półtwardej konsystencji) jest wytwarzany ręcznie z surowego mleka krowiego najwyższej jakości AA. Pasztet również jest wytwarzany całkowicie ręcznie z materiałów najwyższej jakości i jest produkowany w samym Opactwie, podobnie jak chleb, który jest szary i pieczony na kamieniu.
Hiszpania, Alaior
... do codziennej produkcji naszych serów. Wytwarzamy i sprzedajemy sery zarówno z mleka surowego, jak i pasteryzowanego w różnych formatach i rozmiarach, oraz o różnych rodzajach dojrzewania. Alcaidús, s.l. produkuje sery najwyższej jakości, chronione nazwą pochodzenia "Mahón-Menorca" od 2008 roku.
Belgia, Vielsalm
Vasedel to firma z siedzibą w Ardenach, założona w 1987 roku. Specjalizuje się w produkcji świeżego sera na bazie mleka krowiego i koziego. Działająca w Europie i Afryce Północnej, serowarnia Vasedel pozycjonuje się jako producent zdrowych serów.
Hiszpania, Guillena
...Od 1999 roku rodzina Ridao Belmonte produkuje w swojej rzemieślniczej serowarni znajdującej się w Guillena, miasteczku oddalonym o 20 km od Sewilli, wzdłuż Drogi Srebrnej, najlepsze tradycyjne sery "Torrelareina" produkowane z wyselekcjonowanego mleka koziego, owczego i krowiego.
Włochy, Cava De' Tirreni
Codzienna produkcja DOP mozzarelli z bufala, mleka krowiego i nadziewanych wariantów...
Hiszpania, Las Palmas
Produkujemy świeżą pasteryzowaną mozzarellę z mleka krowiego oraz różne rodzaje serów włoskich.
Luksemburg, Luxembourg
... sery manchego na bazie mleka owczego lub mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego. Linia konserw rybnych i warzywnych oferuje bardzo precyzyjny obraz hiszpańskiej produkcji warzyw, a także kultu ryb, który panuje w Hiszpanii. Na koniec, dostępny jest również wybór typowo hiszpańskich dań gotowych w puszkach oraz różnorodne upominki na każdą okazję.
Portugalia, Vale De Cambra
...Oferujemy Tradycyjne Sery Portugalskie, z Mleka Krowiego, Mleka Owczego, Mleka Koziego oraz Mleka Mieszanego (Mleko Krowie i Owcze), a także Sery Uniwersalne (Ser w Bloku i Ser w Kuli). RYNEK: Oprócz szerokiej obecności na rynku krajowym, produkty Indulac / Martins & Rebello (M&R) są dostępne na całym świecie, z czego bardzo się cieszymy. GŁÓWNI KLIENCI: Skierowani na dostarczanie serów i innych produktów mleczarskich do różnorodnego grona klientów, w tym do dużych sieci handlowych, detalicznych, detalicznych specjalistycznych, sklepów gourmet oraz firm cateringowych.
Niemcy, Roggenburg
Mleko dostarczają 25 rolników z regionu, ponieważ regionalność jest w mleczarni Herzog równie ważna jak tradycyjna produkcja ich wyrobów. Od 2007 roku wszystkie produkty ekologiczne są dostępne pod marką „Roggenburger Bio”. Szeroka oferta obejmuje różne rodzaje serów świeżych, dojrzewających i twardych z mleka krowiego i koziego, które są sprzedawane na rynku krajowym przez hurtownie i sklepy...
Z siedzibą w Lyon Perrache, obecna w sercu miasta od czterech pokoleń, firma Piollat specjalizuje się w sprzedaży hurtowej różnorodnych produktów mlecznych. Jako jedna z ostatnich rodzinnych firm oferujących wysokiej jakości produkty mleczne, proponujemy gamę serów AOC (Appellation d’origine contrôlée) pochodzących z różnych źródeł, w tym z mleka krowiego, koziego i owczego.
Włochy, Avigliana
... MATURE Z BALSAMICZNYM OCETEM O WYJĄTKOWYM SMAKU, MAMY SERY NIEBIESKIE O WADZE 3 KG DOJRZAŁE W SOKU Z BORÓWEK ORAZ SZEROKI WYBÓR SERÓW I WĘDLIN Z TRUFLEM, RĘCZNIE ROBIONE KIEŁBASY, KTÓRE PO SPRÓBOWANIU NIGDY NIE ZAPOMNICIE, UNIKATOWE PRODUKTY, KTÓRE SĄ NASZĄ SIŁĄ, CAMEMBERT Z BAWOLEGO I KOZIEGO MLEKA, ŚWIEŻE SERY O UNIKALNYM SMAKU ORAZ WSZYSTKIE SERY I SZYNKI DOP Z WŁOCH, NIE WAHAJCIE SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z NAMI W CELU UZYSKANIA DALSZYCH INFORMACJI.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Nasza mleczarnia produkuje świeże i dojrzewające sery z mleka owczego i krowiego, używając świeżego mleka z naszej własnej farmy.
Od 1956 roku Rolnicza Spółdzielnia Mleczarska w Saint Bonnet de Salers produkuje ser. Wytwarza CANTAL z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym z surowego mleka. Produkuje również CANTAL AOP z surowego mleka, wytwarzany wyłącznie z mleka krowiego rasy Salers.
Włochy, Almenno San Salvatore
PRODUKCJA I HURTOWA SPRZEDAŻ serów z mleka krowiego i koziego: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
Producent serów creusois. Producent tradycyjnych serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka termizowanego z Limousin. Producent serów z mleka surowego z Limousin. Sery creusois z mleka krowiego termizowanego. Producent serów z Limousin: Limouson dojrzewający w tradycyjny sposób, Limouson czysta tradycja. Producent serów limousins formowanych łyżką. Producent sera topionego do frytek z camembertem.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play