Austria, Wien
...Płynne białka jajeczne Klatkowe, ściółkowe, wolny wybieg Opakowanie: worek 5 i 10 kg w pudełku, 2 x worek 10 kg w skrzyni, Kontener...
Polska, Warszawa, Poland
...Proces produkcji proszku jajecznego zaczyna się od świeżych jaj, które przechodzą przez kilka zaawansowanych maszyn. Po usunięciu skorup jaj, mieszanka jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone na drobno w procesie rozpylania. Ostateczny produkt ma formę suchego proszku. Produkt ten często nazywany jest "proszkiem jajecznym", "suchym jajkiem" lub "odwodnionym proszkiem jajecznym". Zawiera około 30-37% białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnego żółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
Niemcy, Bad Bentheim
...aby zhydrolizować ryż, następnie jest filtrowany, suszony i przesiewany na drobny proszek. Ten proszek białkowy z białek jaj ryżowych produkowany jest wyłącznie z bielma ziarna ryżu, ponieważ to tam przechowywana jest większość białka. Białko Oprócz wody, białko jest głównym składnikiem mięśni. Po wysiłku mięśnie regenerują się, dlatego potrzebne są surowce, takie jak aminokwasy (elementy budulcowe białka). Ten proszek białkowy z białek jaj ryżowych jest bogaty w aminokwasy i ma zawartość białka przekraczającą 80%. Zastosowanie Ten proszek ryżowy z Chin może być…...
Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 33 białek jajek na kg. Białko jajka cukierniczego jest używane do przygotowywania bezy, makaronów, musów, wypieków... Produkt pochodzący z jaj zniesionych we Francji. Butelka 1 kg lub 5 kg.
Francja, Montelimar
...Odkryj naszą tabliczkę Nougat du Terroir, z migdałami z Montélimar i miodem lawendowym z Montélimar. Lokalne składniki o intensywnych smakach, tworzące tradycyjny i pyszny miękki nugat. Miód lawendowy dodaje niezrównanej słodyczy temu autentycznemu nugatowi. Składniki: Cukier, Migdały, Miód 27,3%, Syrop glukozowy, Białka jaj, Chleb przaśny (Woda, skrobia, oliwa z oliwek), Naturalny ekstrakt...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... się, że te składniki tworzą ładną, puszystą masę. Następnie wyciśnij sok z cytryny i lekko go podgrzej. Dodaj ten sok do mieszanki jajecznej i delikatnie wymieszaj. W innej misce ubij białka jajek, połączone z cukrem pudrem, aż powstanie sztywna piana. Następnie dodaj limoncello do mieszanki jajeczno-cytrynowej. A potem delikatnie wmieszaj bitą śmietanę i pianę z białek, aż wszystko się połączy.
Belgia, Andenne
...". "Premiksy" to mieszanki dodatków do paszy dla zwierząt lub mieszanki jednego lub kilku dodatków do paszy dla zwierząt z surowcami do pasz dla zwierząt lub wodą używaną jako nośniki, które nie są przeznaczone do bezpośredniego karmienia zwierząt. Dawki paszy dostarczają białka, energii i błonnika, które są niezbędne, ale nie zaspokajają wszystkich potrzeb zwierząt. Bydło, świnie i drób potrzebują minerałów takich jak...
Polska, Brzozów
... potasu. Zawiera również nienasycone kwasy tłuszczowe. Ciecierzyca jest niskokaloryczna i ma niski indeks glikemiczny, a błonnik, który zawiera, sprawia, że jest idealną, doskonałą przekąską. Bardzo interesujące jest to, że aquafaba, czyli woda pozostała po gotowaniu ciecierzycy (ciecierzyca w puszkach ma te same właściwości), jest naturalnie bogata w białko i saponiny, i może być ubijana jak białka jaj. Przygotowana w ten sposób jest wykorzystywana do wielu potraw, w tym musów lub wegańskich deserów. Aquafaba jest niskokaloryczna i bezglutenowa.
...innowacyjne źródło wapnia Nic nie jest bardziej zrównoważone niż natura - czy istnieje na przykład lepsze opakowanie niż skorupka jajka? Jajko składa się w 15% ze skorupki, w 58% z białka i w 27% z żółtka. W ramach naszej produkcji jaj codziennie powstają ogromne ilości skorup jaj. Skorupki te składają się w 90% z węglanu wapnia, 27 mikroelementów i popiołu. Wykorzystaj tę cenną skorupkę jaj...
Niemcy, Wasserburg Am Inn
... żelowości - Doskonały profil aminokwasowy - Wolny od glikomakropeptydów - Tworzenie struktury podczas podgrzewania - Zwiększona zdolność wiązania wody i wydłużona trwałość - Zwiększenie właściwości zagęszczających w deserach, sosach i dressingach - Zastąpienie jaj w produktach piekarniczych...
Estonia, Kaunas
...Ten produkt najwyższej jakości jest wytwarzany zgodnie ze wszystkimi standardami jakości i bezpieczeństwa żywności. Do produkcji używane są tylko starannie wyselekcjonowane białka jaj, które nie zawierają żadnych konserwantów ani dodatkowych dodatków. Korzyści produktu: - Długi okres przydatności do spożycia - Brak skorup i dodatkowych zanieczyszczeń - Skuteczność - Gotowy do użycia - Wygodne...
... pacyficznego - hake), co sprawia, że jego zastosowanie przemysłowe jest proste i spójne. Jest szczególnie idealny do produkcji takich wyrobów jak surimi w kawałkach, japońskie Kamaboko, pierścienie kalmarów oraz imitacje małych węgorzy, produkty formowane z procesem zestalania lub jako dodatek poprawiający elastyczność masy… Umożliwia również produkcję wyrobów bez białka jaj, co oznacza brak alergenów, w...
Hiszpania, Lugo
...To gama składników białka z hydrolizowanej białka jajka, pochodzącego z najlepszych jaj, która oferuje znaczną poprawę wartości odżywczej dzięki dostarczaniu aminokwasów o wysokiej wartości biologicznej, z cechami, które pozwalają na redukcję ilości dodanych składników (tłuszczów lub dodatków) lub nawet na wprowadzenie całkowicie nowatorskich propozycji, które są poprawione pod względem wartości...
Niemcy, Schillingsfürst
...Proszek z białka jaja - Proszek z białka jaja Proszek z białka jaja kurzego to słodzone, suszone na spray i pasteryzowane białko jaja z świeżo rozbitych i oddzielonych jaj kurzych.
Ukraina, Obukhiv
... stresu cieplnego, poprawiają właściwości smakowe. Stosowanie koncentratu zwiększa średni dzienny przyrost masy w drobiu mięsnym, skraca okres tuczu, wzmacnia funkcje rozrodcze, poprawia składanie jaj, wzmacnia odporność. Jest stosowany do bilansowania paszy dla drobiu w aminokwasy, witaminy, mikroelementy; stymuluje aktywność enzymów, normalizuje mikroflorę jelitową, eliminuje zjawisko stresu cieplnego, zwiększa odporność organizmu, poprawia wydajność. Forma wydania Granulat lub kruszonka. 1/1,5 kg torby laminowane w kartonach, 25 kg torby polipropylenowe.
... wiosny do końca lata w temperaturach powyżej 10° C, w braku miodni. Stymulujący rozwój rodziny na wiosnę oraz przed głównymi kwitnieniami. Stymulujący składanie jaj przez królową. Zamiennik pyłku w okresach niedoboru zbiorów. Idealny do przygotowania rojów, paczek pszczelich, nukleusów do zapłodnienia oraz do hodowli królowych. Kod Produktu:615...
... gwarantujemy niezawodne i szybkie dostawy towaru najwyższej jakości. Wyciąg z oferty produktowej: • Ryż • Soczewica • Czosnek • Cebula • Łuski nasion psyllium • Przyprawy, np. BIO kurkuma - całe korzenie, kurkuma mielona • Białka z serwatki, mleka, jaj i ryżu • Kryształy mentolu • Bazylia • Produkty sojowe • Olej i proszek kokosowy • Suszone warzywa i owoce • Aminokwasy • Kwas asparaginowy Nasza oferta sojowa: • Lecytyna sojowa • Koncentrat białka sojowego • BIO mąka sojowa • Teksturowana soja...
Francja, Malataverne
...Trójkątny rogalik z sezamem, lnem i makiem. Jeszcze lepszy, gdy jest lekko podgrzany w piekarniku w opakowaniu. Składniki: mąka pszenna, masło 29,63%, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, nasiona sezamu 4,15%, nasiona czarnego sezamu 4,15%, sól, nasiona maku 2,02%, aromat naturalny (w tym mleko), czarny pieprz, białka mleka, dekstroza. Może zawierać śladowe ilości soi, orzechów laskowych, migdałów, jaj.
Włochy, Acerra
...odtłuszczone kakao w proszku, stabilizatory: E340ii, E452i, kawa rozpuszczalna, aromaty, emulgator: E471, środek przeciwzbrylający: E341iii, sól. PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADY SOI, ORZECHÓW, JAJ. INFORMACJE ŻYWIENIOWE (wartości średnie na 100g)  ENERGIA 1935 kJ / 460 kcal  TŁUSZCZE 16 g    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g  WĘGLOWODANY 71 g    w tym cukry 46 g  BIAŁKO 7,6 g  SÓL 0,49 g N.B. KAPSUŁKI KAWY CORTESE KOMATYBILNE Z DOLCE GUSTO SĄ PAKOWANE W TORBY ZAWIERAJĄCE 10 KAPSUŁEK. ROZPUSZCZALNY W: BISCOTTORO...
Francja, Objat
...Składniki: Migdały, kandyzowany melon (pochodzenie Francja) (melon, syrop glukozy fruktozy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, cukier puder, miód lawendowy, syrop cukru inwertowanego, syrop glukozowy, opłatek (skrobia ziemniaczana, woda, olej słonecznikowy), naturalny ekstrakt z kwiatu pomarańczy, kandyzowane skórki pomarańczowe (skórki pomarańczowe, syrop glukozy fruktozy, cukier, konserwant: E 202, regulator kwasowości: kwas cytrynowy). Białka jaj.
... różne potrzeby i w różnych opakowaniach. Asortyment obejmuje majonezy z różnymi dodatkami i zawartością tłuszczu (67%, 72%, 50%). Współpracujemy wyłącznie z zweryfikowanymi dostawcami, dlatego sprzedawane przez nas produkty przechodzą wszystkie etapy weryfikacji i posiadają międzynarodowe certyfikaty jakości. Jeśli jesteś zainteresowany produktem i chcesz poznać szczegóły, skontaktuj się z nami pod numerem telefonu podanym na stronie. tłuszcze: 72 g białka: 0,48 g węglowodany: 4,6 g...
... wykorzystane tego samego dnia. Aby je rekonstytuować, wymieszaj 1 łyżeczkę proszku z 2 łyżeczkami wody na 1 żółtko. Używaj w przepisach wymagających właściwości emulgacyjnych żółtek jaj. Może być stosowany w majonezie, lodach, sosach i kremach. Może być również używany jako zagęszczacz w słodkich lub słonych sosach. Opakowanie: Kartonowe pudełko z wkładką, odpowiednie do kontaktu z żywnością, 5 - 25...
...Idealna pasza dla kur w okresie nieśności, zapewniająca obfite i stałe wytwarzanie jaj wysokiej jakości. Odpowiednia zarówno dla hodowli amatorskich, jak i profesjonalnych, dostarcza odpowiednią ilość białka wspierającego produkcję jaj, niską zawartość tłuszczu oraz wysoką zawartość wapnia, aby wzmocnić skorupkę jaja. Wyłączne wykorzystanie surowców wysokiej jakości czyni ją unikalnym produktem w swojej kategorii, a całkowity brak produktów ubocznych sprawia, że jest idealna do produkcji jaj do użytku domowego.
DEROVO jest liderem iberyjskim w produkcji produktów jajecznych. DEROVO produkuje jajka płynne, całe jajka, żółtka i białka. Szybko rozwijali swoją ofertę produktów, wprowadzając nowe formy sprzedaży jajek, takie jak jajka w sprayu, jajka gotowane oraz Fullprotein. Grupa DEROVO osiąga przychody w wysokości 60 milionów euro, posiada kilka fabryk w Portugalii: Pombal, Felgueiras, Proença-a-Nova...
Estonia, Tallinn
... paszy do produkcji tej samej ilości białka zwierzęcego lub rybiego. Te postępy prowadzą do znacznego zmniejszenia zużycia energii, śladu węglowego i zajmowanej powierzchni na kilogram mleka, mięsa wieprzowego, mięsa brojlerów i ryb.
Belgia, Herselt
Eierhandel Holemans to firma rodzinna, która od 35 lat jest prowadzona z pasją i zaangażowaniem. Świeże jaja. Oferujemy również całe jaja, białka, żółtka, gotowane jaja, kolorowe jaja, jaja z wolnego wybiegu, masło, mleko. Cotygodniowe dostawy do piekarni, rzeźni, gastronomii itp. Jako firma rodzinna możecie Państwo liczyć na naszą dobrą obsługę. Zawsze jesteśmy gotowi, aby Państwu pomóc, nawet w weekendy. Możecie również dzwonić w sprawie elastycznych dostaw.
Belgia, Wingene
Grupa VEOS, założona w 1973 roku, specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości białek zwierzęcych. Grupa VEOS jest znana z ciągłego wzrostu dzięki innowacjom i rozszerzaniu swojej produkcji na inne kraje, takie jak Francja i Brazylia. Dzięki otwieraniu centrów produkcyjnych w różnych krajach, Grupa VEOS tworzy międzynarodową sieć sprzedaży i stała się globalnie zaufanym partnerem dla wielu między...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania