Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Produkt opracowany z starannie wyselekcjonowanego mięsa mielonego / krojonego, wzbogacony solą, papryką i innymi przyprawami, to nasz Chorizo Sarta Ibérico Extra. To prawdziwa uczta dla podniebienia, która z pewnością nie pozostawi obojętnym nikogo, kto spróbuje. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami...
Hiszpania, Murcia
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata. Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi. Gourmet Corp...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i przypraw, do użytku w wędlinach, do przygotowania nieprzetworzonego produktu mięsnego znanego jako "Fuet" lub "Longaniza imperial" lub "Salchichón" lub "Chorizo blanco" do jakości "Extra". Format: worek 5 kg...
Francja, Auros
...Rękodzieło domowe, z Pirenejów, w tradycyjnym stylu. Bez konserwantów chemicznych (E ...), i bez alergenów (bez laktozy, bez glutenu). Naturalne jelita. Oferujemy szeroką i oryginalną gamę produktów tematycznych regionalnych. Sausage Béarnais Extra Chudy 100% z Szynki (Wieprze IGP południowy zachód) Sausage z Pirenejów 200g. Nasza klasyka. Sausage Chorizo 200 g. Wygodne. Mały Chorizo Baskijski z Papryką i Papryką Espelette. Sausage z wiórkami Szynki Bayonne. Sausage z orzechami z Périgord. Sausage z Byka (mieszanka wieprzowiny i byka) Sausage po włosku (mozzarella, bazylia, suszone pomidory)...
Francja, La Jaille Yvon
... inne potrawy, wszystkie granulki są gotowe do spożycia i można je włączyć do Twoich przepisów lub przekształcić według własnych upodobań. Składniki: - Soja francuska bio - Woda - Naturalne aromaty Nasze atuty MCÖ: - Brak dodanych cukrów - Brak dodanych soli - Bez fitoestrogenów - Żadne ograniczenia kulturowe ani religijne (Halal, Koszerne itp.) Rozmiar: 0,5 kg Opakowanie: Świeże Smak: Wołowina Extra drobne: 3 do 5 mm Drobne: 5 do 8 mm Średnie: 8 do 12 mm Duże: 12 do 20 mm Bardzo duże: 20 do 40 mm...
Portugalia, Santarém
... extra virgin, tłoczoną na zimno dla lepszego smaku i wartości odżywczej, a także różnorodne wędliny i mięsa solone, takie jak chorizo, czarne chorizo i bekon, które są ulubionymi składnikami portugalskiej gastronomii. Monte Safira kieruje swoje działania na rynki międzynarodowe, koncentrując się na "rynku saudade", obsługując ekspatów oraz miłośników portugalskiej kuchni we Francji, Belgii...
Hiszpania, La Muela
... coppa do pizzy itd. Dystrybuujemy również oliwę z oliwek extra virgin, pochodzącą z wiekowych drzew oliwnych i odmiany arbequina. Z biegiem lat rozwijamy się, powiększając nasze obiekty, modernizując i innowując procesy produkcji oraz maszyny, z misją zapewnienia najlepszej obsługi klientom i doskonalenia jakości naszych produktów. Specjalizujemy się w szynkach dojrzewających oraz białych...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Hiszpania, Aracena
... bellotą i trawami. Szynkę Jabugo dojrzewamy w sposób rzemieślniczy, korzystając z powietrza Parku Naturalnego Sierra de Aracena i Picos de Aroche przez minimum 24-36 miesięcy. Troska i staranność, które wkładamy w naszą szynkę JABUGO, pozwala nam oferować ją w idealnym momencie dojrzewania. Oferujemy również szynkę iberyjską z cebo, szynkę iberyjską z bellota, kawałek polędwicy iberyjskiej, morcón z polędwicy extra, chorizo iberyjskie, salchichón iberyjski oraz krojone w plastry wędliny iberyjskie. Prosimy o kontakt w tej sprawie, a my niezwłocznie się z Państwem skontaktujemy.
Hiszpania, León
... przepisy, które nasi dziadkowie używali w górach, gdzie cecina de León jest największym symbolem jakości Hompanera, a chorizo León extra z pewnością nie pozostaje w tyle, przenosząc Cię smakiem do dawnych domowych ubojów. W naszej fabryce codziennie produkujemy wędliny, dlatego niektóre z naszych produktów są sezonowe, aby pozwolić klimatowi wykonać swoją pracę. Używamy komór i kontroli...
Hiszpania, Cazorla
...pasztety mięsne, rybne, warzywne i smarowidła, konserwy z karkówki, chorizo i dziczyzny w oleju, rzemieślnicze sery, czekoladę i dżemy o różnych smakach, czysty miód, pyłek pszczeli oraz ekologiczne zioła i przyprawy. Nie wahaj się cieszyć naszymi rzemieślniczymi produktami o najlepszym smaku oraz kosmetykami, które pomogą zadbać o Twoją skórę.
Hiszpania, La Roda
... rozmarynu, miód z tymianku i miód z kwiatu pomarańczy. Torty Cenceñas do gazpacho, torty gazpacho, torty rzemieślnicze, torty do gazpacho manchego, główne składniki gazpacho manchego. Najlepsze wędliny dojrzewające, gotowane i świeże z gór Albacete. Salchichón z pieprzem, chorizo la mancha, chorizo z piekła, czarna kiełbasa cebulowa, biała butifarra, chistorra, wędzone chorizo. Na zakończenie...
Hiszpania, Madrid
... dokonać bezpośrednich zakupów. Produkty są dostarczane bezpośrednio z fabryki w ciągu 24 do 72 godzin. Główne pozycje w katalogu: - Wina z oznaczeniem pochodzenia z Rioja, Ribera del Duero, Bierzo, Galicji, Ruedy, Toro. - Wędliny z León, chorizo, cecina, lomo, morcilla. - Likiery, wódki, kremy z orujo, gin, wódka, vermuty. - Konserwy z Galicji, małże, zamburiñas, oricios, bonito, anchois z Santoña. - Oliwy z oliwek extra virgin i ekologiczne z Malagi, Jaén, Kastylia.
Hiszpania, Logroño
...Arbequina, Cornicabra itp. - Szynki i łopatki czystej iberyjskiej bellota D.O. Jabugo. 2. Konserwy morskie - Karkówka, salchichón, chorizo, - Sery owcze, kozie, - Filet z tuńczyka, ventresca, małże, bonito del Norte. 3. Sólone ryby - Półkonserwy - Aromatyzowane oliwy, miód, kremy. - Mojama z tuńczyka z almadraba, ikra z maruki itp. - Anchoas, bacalaos itp...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play