Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Produkt opracowany z starannie wyselekcjonowanego mięsa mielonego / krojonego, wzbogacony solą, papryką i innymi przyprawami, to nasz Chorizo Sarta Ibérico Extra. To prawdziwa uczta dla podniebienia, która z pewnością nie pozostawi obojętnym nikogo, kto spróbuje. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami...
Hiszpania, Murcia
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata. Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi. Gourmet Corp...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i przypraw, do użytku w wędlinach, do przygotowania nieprzetworzonego produktu mięsnego znanego jako "Fuet" lub "Longaniza imperial" lub "Salchichón" lub "Chorizo blanco" do jakości "Extra". Format: worek 5 kg...
Hiszpania, La Muela
... coppa do pizzy itd. Dystrybuujemy również oliwę z oliwek extra virgin, pochodzącą z wiekowych drzew oliwnych i odmiany arbequina. Z biegiem lat rozwijamy się, powiększając nasze obiekty, modernizując i innowując procesy produkcji oraz maszyny, z misją zapewnienia najlepszej obsługi klientom i doskonalenia jakości naszych produktów. Specjalizujemy się w szynkach dojrzewających oraz białych...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Hiszpania, Aracena
... bellotą i trawami. Szynkę Jabugo dojrzewamy w sposób rzemieślniczy, korzystając z powietrza Parku Naturalnego Sierra de Aracena i Picos de Aroche przez minimum 24-36 miesięcy. Troska i staranność, które wkładamy w naszą szynkę JABUGO, pozwala nam oferować ją w idealnym momencie dojrzewania. Oferujemy również szynkę iberyjską z cebo, szynkę iberyjską z bellota, kawałek polędwicy iberyjskiej, morcón z polędwicy extra, chorizo iberyjskie, salchichón iberyjski oraz krojone w plastry wędliny iberyjskie. Prosimy o kontakt w tej sprawie, a my niezwłocznie się z Państwem skontaktujemy.
Hiszpania, León
... przepisy, które nasi dziadkowie używali w górach, gdzie cecina de León jest największym symbolem jakości Hompanera, a chorizo León extra z pewnością nie pozostaje w tyle, przenosząc Cię smakiem do dawnych domowych ubojów. W naszej fabryce codziennie produkujemy wędliny, dlatego niektóre z naszych produktów są sezonowe, aby pozwolić klimatowi wykonać swoją pracę. Używamy komór i kontroli...
Hiszpania, Cazorla
...pasztety mięsne, rybne, warzywne i smarowidła, konserwy z karkówki, chorizo i dziczyzny w oleju, rzemieślnicze sery, czekoladę i dżemy o różnych smakach, czysty miód, pyłek pszczeli oraz ekologiczne zioła i przyprawy. Nie wahaj się cieszyć naszymi rzemieślniczymi produktami o najlepszym smaku oraz kosmetykami, które pomogą zadbać o Twoją skórę.
Hiszpania, La Roda
... rozmarynu, miód z tymianku i miód z kwiatu pomarańczy. Torty Cenceñas do gazpacho, torty gazpacho, torty rzemieślnicze, torty do gazpacho manchego, główne składniki gazpacho manchego. Najlepsze wędliny dojrzewające, gotowane i świeże z gór Albacete. Salchichón z pieprzem, chorizo la mancha, chorizo z piekła, czarna kiełbasa cebulowa, biała butifarra, chistorra, wędzone chorizo. Na zakończenie...
Hiszpania, Madrid
... dokonać bezpośrednich zakupów. Produkty są dostarczane bezpośrednio z fabryki w ciągu 24 do 72 godzin. Główne pozycje w katalogu: - Wina z oznaczeniem pochodzenia z Rioja, Ribera del Duero, Bierzo, Galicji, Ruedy, Toro. - Wędliny z León, chorizo, cecina, lomo, morcilla. - Likiery, wódki, kremy z orujo, gin, wódka, vermuty. - Konserwy z Galicji, małże, zamburiñas, oricios, bonito, anchois z Santoña. - Oliwy z oliwek extra virgin i ekologiczne z Malagi, Jaén, Kastylia.
Hiszpania, Logroño
...Arbequina, Cornicabra itp. - Szynki i łopatki czystej iberyjskiej bellota D.O. Jabugo. 2. Konserwy morskie - Karkówka, salchichón, chorizo, - Sery owcze, kozie, - Filet z tuńczyka, ventresca, małże, bonito del Norte. 3. Sólone ryby - Półkonserwy - Aromatyzowane oliwy, miód, kremy. - Mojama z tuńczyka z almadraba, ikra z maruki itp. - Anchoas, bacalaos itp...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play