...Pasta kakaowa (znana również jako masa kakaowa) jest podstawowym składnikiem w produkcji wszystkich rodzajów czekolady. Jest to pierwszy produkt w formie płynnej, który powstaje w wyniku prasowania ziaren kakao. Pasta kakaowa jest źródłem zarówno masła kakaowego, jak i proszku kakaowego. Po fermentacji ziarna kakao przechodzą przez proces wysokotemperaturowy, za pomocą mikronizera, co powoduje...
...Masa kakaowa, znana również jako likier kakaowy, uzyskiwana jest przez mielenie ziaren organicznych ziaren kakaowych, a jej jakość może się różnić w zależności od jakości użytych ziaren. Nasze ziarna są organiczne i naturalne.
...*, ciemna czekolada* 20% [kakao: min. 88%] (masa kakaowa*, masło kakaowe*, cukier kokosowy*)
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi.
Wartości odżywcze na 100 ml gotowego produktu**
Energia: 276 kJ / 66 kcal
Tłuszcz: 2,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g)
Węglowodany: 7,1 g (w tym cukry: 6,8 g)
Błonnik pokarmowy: 0,7 g
Białko: 3,6
Bio: Tak
Format: 300g, 1kg, 5kg
100% Roślinny: Tak...
AG Feeding z Gdyni jest polskim dostawcą preparatów błonnikowych z naturalnych surowców. W swojej ofercie, firma posiada takie produkty jak:- błonnik i proszki owocowe oraz warzywne- owoce kandyzowane- owoce liofilizowane- soki i koncentraty owocowe oraz warzywne. Firma specjalizuje się również w dostawach produktów ekologicznych. Oferujemy błonnik z jabłek, aronii, cykorii, gryki lub czarnej porz...
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka jest firmą międzynarodową, której główną i kluczową działalnością jest sprzedaż hurtowa markowych, szybkozbywalnych towarów konsumpcyjnych (FMCG). Od założenia przedsiębiorstwa w 2008 roku, osiągamy stały wzrost i tworzymy rozbudowaną bazę klientów i dostawców. Obecnie, naszymi klientami są wiodące przedsiębiorstwa sprzedaży hurtowej i sieci det...
... aromatom czerwonych owoców i tropikalnych lasów. Ta czekolada charakteryzuje się stałą kakaową bazą, wspieraną bardzo żywymi owocowymi nutami.
Czekolada Grand Cru pochodzi z sieci Vietcacao, której pierwotnym celem jest wsparcie młodych osób z niepełnosprawnościami poprzez ich integrację w branży kakaowej. Po długim okresie zaniedbania, uprawa kakao przeżywa odrodzenie i rosnące zainteresowanie w...
...Nutella® to popularna słodzona pasta kakaowa z orzechów laskowych, która jest powszechnie stosowana w kanapkach, ciastach i innych słodkich potrawach. Znany jest ze swojego pysznego słodko-orzechowego smaku i nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów. Pasta do smarowania składa się z kilku składników, w tym cukru, oleju palmowego, orzechów laskowych, kakao w proszku o obniżonej zawartości...
...BIO Kakaopuder Criollo: Kakaopuder pozyskiwane jest z ziaren kakaowych, owoców drzewa kakaowego. Drzewo kakaowe rośnie w krajach wokół równika i dostarcza ziaren kakaowych, z których między innymi produkowana jest czekolada. Do produkcji kakao w proszku wykorzystuje się masę kakaową z ziaren. Masa ta jest prasowana pod wysokim ciśnieniem, co prowadzi do powstania kakao w proszku. Ziarna kakaowe...
... dla Ciebie wybraliśmy. Wysyłamy z Barcelony do wszystkich naszych klientów w Hiszpanii, Europie i części Azji, z szybkim i efektywnym systemem dostaw.
Rodzaje produktów i pochodnych: ziarna kakao, kawałki kakao, pasta kakaowa, proszek kakaowy, masło kakaowe, polewy czekoladowe
Wybrane źródła: Wenezuela, Madagaskar, Ekwador, Ghana, inne źródła
Sprzedaż hurtowa, detaliczna i dla osób prywatnych. Wszystkie nasze produkty są dostępne w naszym sklepie internetowym https://cacaovenezueladelta.com/...
South Breeze import Export s.l.u. to firma zajmująca się dystrybucją hurtową produktów spożywczych i napojów.
Ta firma ma 12-letnie doświadczenie w branży.
Główne produkty, z którymi pracuje, to:
* Oliwa z oliwek extra virgin.
* Wina.
* Sery.
* Miód.
* Produkty iberyjskie.
* Soki.
* Woda mineralna.
* Napojów gazowanych.
* Orzechy.
* Konserwy rybne, mięsne, warzywne i owocowe.
* Rośliny strączkowe...
Firma z siedzibą w Hiszpanii, produkty związane z żywnością i napojami oraz produktami rolnymi. Oferujemy wysokiej jakości HISZPAŃSKIE PRODUKTY GOURMET: wina, zarówno alkoholowe, jak i bezalkoholowe, napoje alkoholowe, oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, olej z pestek winogron, szynka iberyjska, czekolada, żywność w puszkach, ser, dżem, owoce i warzywa, cytryny, pomarańcze, kaki persimon, czosnek,...
...Czekolada mleczna to czekolada zawierająca zazwyczaj od 25% do 40% kakao i masła kakaowego, mleko, zazwyczaj w postaci mleka w proszku, oraz cukier. Czekoladę mleczną wynalazł w 1875 roku Daniel Peter w Vevey w Szwajcarii. Jak powstaje czekolada? Wydobywa się masło, które jest dezodoryzowane i wlewane do form, oraz wytłok, który jest kruszony, aby stać się proszkiem kakaowym. Masa kakaowa i masło kakaowe uzyskane z tłoczenia są mieszane, co daje czekoladę. Do czekolady gorzkiej dodaje się cukier; następnie proszek mleczny do czekolady mlecznej.
...To dlatego, że kochamy migdały w każdej formie, szef stworzył pastę do smarowania...
Stan: Nowy
SKŁADNIKI: Migdały 43%, czekolada mleczna (masło kakaowe, masa kakaowa, lecytyna)
Waga netto: 230 g
Pochodzenie: Korsyka...
...Bite Crispy — to nowa linia chrupiących przekąsek orzechowo-owocowych zanurzonych w ciemnej czekoladzie!
100% naturalnych składników. Certyfikowane wegańskie.
Bez dodatku cukru i glutenu. Zanurzone w ciemnej czekoladzie bez cukru, przygotowane według szwajcarskiej receptury. Chrupiące chrupki w środku.
Składniki: pasta daktylowa, ciemna czekolada bez cukru (masa kakaowa, słodzik - maltitol...
...Składniki: Czekolada mleczna 38% pochodzenia spoza UE (cukier trzcinowy, masło kakaowe, proszek mleczny, pasta kakaowa), 7,33% migdałów, 4,96% moreli.
Wartości odżywcze na 100g: Energia 2336Kj, 561Kcal, tłuszcze 39g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g, węglowodany 45g, w tym cukry 44g, białko 7,5g, sól 0g.
... tekstury i składniki z delikatną czekoladą mleczną Milka z Alp.
Praliny: Praliny Milka oferują szeroki wachlarz wiadomości i formatów, aby nawiązać emocjonalne i codzienne połączenia z przyjaciółmi i bliskimi oraz "powiedzieć to z Milka."
Składniki: Cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, masa kakaowa, proszek serwatkowy (mleko), tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), pasta orzechowa, naturalny aromat, stałe substancje kakaowe minimum 30%, stałe substancje mleczne minimum 18%...
...100 % legalne do użytku w Unii Europejskiej (UE)
BEZ THC (0% THC) Brak działania narkotycznego
Wyprodukowano w UE
Skład: cukier trzcinowy, proszek śmietankowy, masło kakaowe, nasiona konopi, masa kakaowa, wanilia, masa kakaowa minimum 33%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i składników pszenicy. Z ekologicznych upraw.
Rozpieść się tą pyszną czekoladą mleczną z konopi z upraw ekologicznych, z pikantnymi i słodkimi kawałkami konopi.
Zawartość: 100g...