Litwa, Kaunas
...Pasta kakaowa (znana również jako masa kakaowa) jest podstawowym składnikiem w produkcji wszystkich rodzajów czekolady. Jest to pierwszy produkt w formie płynnej, który powstaje w wyniku prasowania ziaren kakao. Pasta kakaowa jest źródłem zarówno masła kakaowego, jak i proszku kakaowego. Po fermentacji ziarna kakao przechodzą przez proces wysokotemperaturowy, za pomocą mikronizera, co powoduje...
Niemcy, Aachen
...Masa kakaowa, znana również jako likier kakaowy, uzyskiwana jest przez mielenie ziaren organicznych ziaren kakaowych, a jej jakość może się różnić w zależności od jakości użytych ziaren. Nasze ziarna są organiczne i naturalne.
Francja, Brignais
...*, ciemna czekolada* 20% [kakao: min. 88%] (masa kakaowa*, masło kakaowe*, cukier kokosowy*) *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi. Wartości odżywcze na 100 ml gotowego produktu** Energia: 276 kJ / 66 kcal Tłuszcz: 2,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g) Węglowodany: 7,1 g (w tym cukry: 6,8 g) Błonnik pokarmowy: 0,7 g Białko: 3,6 Bio: Tak Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Roślinny: Tak...
Hiszpania, Orkoien-Navarra
... trzcinowy*, oleje i tłuszcze roślinne bez uwodornienia* (słonecznik*, kakao*), kawałki czekolady* (cukier trzcinowy*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator (lecytyna SOJOWA), naturalny ekstrakt waniliowy*), MĄKA SOJOWA*, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, otręby OWSIANE* oraz środek spulchniający (wodorowęglan amonu). Mąka pszenna Referencja:Gaeccp5 Mąka pszenna Ean:8413115002838 Mąka...
Polska, Paczewo
AG Feeding z Gdyni jest polskim dostawcą preparatów błonnikowych z naturalnych surowców. W swojej ofercie, firma posiada takie produkty jak:- błonnik i proszki owocowe oraz warzywne- owoce kandyzowane- owoce liofilizowane- soki i koncentraty owocowe oraz warzywne. Firma specjalizuje się również w dostawach produktów ekologicznych. Oferujemy błonnik z jabłek, aronii, cykorii, gryki lub czarnej porz...
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka jest firmą międzynarodową, której główną i kluczową działalnością jest sprzedaż hurtowa markowych, szybkozbywalnych towarów konsumpcyjnych (FMCG). Od założenia przedsiębiorstwa w 2008 roku, osiągamy stały wzrost i tworzymy rozbudowaną bazę klientów i dostawców. Obecnie, naszymi klientami są wiodące przedsiębiorstwa sprzedaży hurtowej i sieci det...
Polska, Wrocław
...SKŁADNIKI: czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), liofilizowana truskawka 1,5%. Może zawierać mleko, orzechy. Zestaw: Folklore...
Francja, Saint Orens De Gameville
... aromatom czerwonych owoców i tropikalnych lasów. Ta czekolada charakteryzuje się stałą kakaową bazą, wspieraną bardzo żywymi owocowymi nutami. Czekolada Grand Cru pochodzi z sieci Vietcacao, której pierwotnym celem jest wsparcie młodych osób z niepełnosprawnościami poprzez ich integrację w branży kakaowej. Po długim okresie zaniedbania, uprawa kakao przeżywa odrodzenie i rosnące zainteresowanie w...
Polska, Warszawa, Poland
...Nutella® to popularna słodzona pasta kakaowa z orzechów laskowych, która jest powszechnie stosowana w kanapkach, ciastach i innych słodkich potrawach. Znany jest ze swojego pysznego słodko-orzechowego smaku i nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów. Pasta do smarowania składa się z kilku składników, w tym cukru, oleju palmowego, orzechów laskowych, kakao w proszku o obniżonej zawartości...
...Informacje o produkcie Kwaśno-słodkie pierścienie jabłkowe pokryte najlepszą mleczną czekoladą. Ta mieszanka owoców i kremowej czekolady oferuje bardzo wyjątkowe doznania smakowe. Składniki Jabłka 48%, cukier 25%, masło kakaowe 12%, mleko w proszku pełne 9%, pasta kakaowa 3%, słodka serwatka w proszku 1,5%; emulgatory: lecytyna E322 i E476; aromat: wanilina; konserwant: dwutlenek siarki. Zawiera soję i laktozę. Pochodzenie Pokrycie czekoladowe dodane w Niemczech.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naturalna organiczna masa kakaowa Waga netto: 200 g Wartość energetyczna na 100 g: 600 kcal Termin przydatności: 24 miesiące...
Niemcy, Bad Bentheim
...BIO Kakaopuder Criollo: Kakaopuder pozyskiwane jest z ziaren kakaowych, owoców drzewa kakaowego. Drzewo kakaowe rośnie w krajach wokół równika i dostarcza ziaren kakaowych, z których między innymi produkowana jest czekolada. Do produkcji kakao w proszku wykorzystuje się masę kakaową z ziaren. Masa ta jest prasowana pod wysokim ciśnieniem, co prowadzi do powstania kakao w proszku. Ziarna kakaowe...
Włochy, Barletta
Hiszpania, Barcelona
... dla Ciebie wybraliśmy. Wysyłamy z Barcelony do wszystkich naszych klientów w Hiszpanii, Europie i części Azji, z szybkim i efektywnym systemem dostaw. Rodzaje produktów i pochodnych: ziarna kakao, kawałki kakao, pasta kakaowa, proszek kakaowy, masło kakaowe, polewy czekoladowe Wybrane źródła: Wenezuela, Madagaskar, Ekwador, Ghana, inne źródła Sprzedaż hurtowa, detaliczna i dla osób prywatnych. Wszystkie nasze produkty są dostępne w naszym sklepie internetowym https://cacaovenezueladelta.com/...
South Breeze import Export s.l.u. to firma zajmująca się dystrybucją hurtową produktów spożywczych i napojów. Ta firma ma 12-letnie doświadczenie w branży. Główne produkty, z którymi pracuje, to: * Oliwa z oliwek extra virgin. * Wina. * Sery. * Miód. * Produkty iberyjskie. * Soki. * Woda mineralna. * Napojów gazowanych. * Orzechy. * Konserwy rybne, mięsne, warzywne i owocowe. * Rośliny strączkowe...
Hiszpania, Alzira
Firma z siedzibą w Hiszpanii, produkty związane z żywnością i napojami oraz produktami rolnymi. Oferujemy wysokiej jakości HISZPAŃSKIE PRODUKTY GOURMET: wina, zarówno alkoholowe, jak i bezalkoholowe, napoje alkoholowe, oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, olej z pestek winogron, szynka iberyjska, czekolada, żywność w puszkach, ser, dżem, owoce i warzywa, cytryny, pomarańcze, kaki persimon, czosnek,...
... (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy; Czekolada mleczna: mieszanka belgijskiej czekolady mlecznej (minimum 33,6% kakao), masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, proszek mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy; Czekolada Ruby: mieszanka belgijskiej czekolady Ruby (minimum 47,3% kakao), cukier, masło kakaowe, proszek mleczny, kakao, emulgator (lecytyna sojowa), kwas...
Francja, Malataverne
...Czekolada mleczna to czekolada zawierająca zazwyczaj od 25% do 40% kakao i masła kakaowego, mleko, zazwyczaj w postaci mleka w proszku, oraz cukier. Czekoladę mleczną wynalazł w 1875 roku Daniel Peter w Vevey w Szwajcarii. Jak powstaje czekolada? Wydobywa się masło, które jest dezodoryzowane i wlewane do form, oraz wytłok, który jest kruszony, aby stać się proszkiem kakaowym. Masa kakaowa i masło kakaowe uzyskane z tłoczenia są mieszane, co daje czekoladę. Do czekolady gorzkiej dodaje się cukier; następnie proszek mleczny do czekolady mlecznej.
Austria, Gerasdorf
...Gorzka czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), płatki róż, jadalne płatki złota 23 karaty. Masa kakaowa co najmniej 60%. Może zawierać orzechy i mleko.
Belgia, Ghislengien
...Składniki : - Czekolada mleczna (cukier, masło kakaowe, proszek mleka pełnego, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy) - oleje roślinne utwardzone - Nugat (cukier, syrop glukozowy, migdały, miód, masło kakaowe, skrobia ziemniaczana, białko jaja, naturalny ekstrakt waniliowy) - Orzechy laskowe - Może zawierać śladowe ilości mleka, glutenu, jaj, soi i orzechów.
Francja, Biguglia
...To dlatego, że kochamy migdały w każdej formie, szef stworzył pastę do smarowania... Stan: Nowy SKŁADNIKI: Migdały 43%, czekolada mleczna (masło kakaowe, masa kakaowa, lecytyna) Waga netto: 230 g Pochodzenie: Korsyka...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite Crispy — to nowa linia chrupiących przekąsek orzechowo-owocowych zanurzonych w ciemnej czekoladzie! 100% naturalnych składników. Certyfikowane wegańskie. Bez dodatku cukru i glutenu. Zanurzone w ciemnej czekoladzie bez cukru, przygotowane według szwajcarskiej receptury. Chrupiące chrupki w środku. Składniki: pasta daktylowa, ciemna czekolada bez cukru (masa kakaowa, słodzik - maltitol...
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... Lego. Bez konserwantów, bez oleju palmowego, bez barwników i bez dodatków. Te czekolady są wytwarzane ręcznie. Skład: Czekolada ciemna 73% kakao: masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Czekolada mleczna 33% kakao: cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała 31% kakao: cukier, masło kakaowe, proszek z MLEKA pełnotłustego, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Niemcy, Koblenz
...Ciemna czekolada* 80% (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, proszek waniliowy*), Prażone nasiona konopi* 20% (nasiona konopi* 72%, cukier trzcinowy* 28%)...
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 38% pochodzenia spoza UE (cukier trzcinowy, masło kakaowe, proszek mleczny, pasta kakaowa), 7,33% migdałów, 4,96% moreli. Wartości odżywcze na 100g: Energia 2336Kj, 561Kcal, tłuszcze 39g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g, węglowodany 45g, w tym cukry 44g, białko 7,5g, sól 0g.
Belgia, Wommelgem
... (palmowy, z orzechów palmowych), masa kakaowa, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, orzechy laskowe 2,2%, odtłuszczone mleko w proszku, odtłuszczony proszek kakaowy, laktoza (mleko), emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy.
Francja, Arles
...Maison Lesage Orzechy laskowe z Piemontu, prażone, karmelizowane i pokryte praliną Gianduja, do degustacji bez umiaru. Składniki: ORZECHY laskowe z Piemontu, cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, pasta kakaowa, naturalny aromat wanilii Bourbon, emulgator lecytyna SOJOWA.
Niemcy, Stuttgart
... tekstury i składniki z delikatną czekoladą mleczną Milka z Alp. Praliny: Praliny Milka oferują szeroki wachlarz wiadomości i formatów, aby nawiązać emocjonalne i codzienne połączenia z przyjaciółmi i bliskimi oraz "powiedzieć to z Milka." Składniki: Cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, masa kakaowa, proszek serwatkowy (mleko), tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), pasta orzechowa, naturalny aromat, stałe substancje kakaowe minimum 30%, stałe substancje mleczne minimum 18%...
Francja, Coignieres
...100 % legalne do użytku w Unii Europejskiej (UE) BEZ THC (0% THC) Brak działania narkotycznego Wyprodukowano w UE Skład: cukier trzcinowy, proszek śmietankowy, masło kakaowe, nasiona konopi, masa kakaowa, wanilia, masa kakaowa minimum 33%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i składników pszenicy. Z ekologicznych upraw. Rozpieść się tą pyszną czekoladą mleczną z konopi z upraw ekologicznych, z pikantnymi i słodkimi kawałkami konopi. Zawartość: 100g...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania