Francja, Bordeaux
... strukturę taninową, która czyni je szczególnie odpowiednimi do starzenia. Degustacja "Les Charmes de Laurette" ma niezwykle głęboki kolor, purpurowy z czarnymi refleksami. Elegancko pełne, bez nierównowagi, wyraża aromaty małych, kompotowanych owoców czarnych, z nutami leśnymi i przyprawami. Ta selekcja oferuje dość okrągłe i delikatne taniny. Pasowanie potraw i win: wędliny, czerwone mięso...
Francja, Laissac
... można przechowywać w szafce przez kilka miesięcy. Pop i gotowe! Wystarczy otworzyć Popinę według własnych upodobań! Przed i po otwarciu: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Wędliny zawarte w Popinach nie zawierają konserwantów, dlatego zaleca się ich szybkie spożycie po otwarciu. Petit Pont czerwone: Szczep 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Zestaw wykonany w czarnej, magnetycznej pudełku LUB w tekturowej walizce, w zależności od dostępności. Pochodzenie: Laissac, Aveyron...
Francja, Auxerre
...Nez paleta złożonych aromatów przyprawowych i lukrecjowych z nutą palenia Bouche łagodny atak, owocowy, delikatna nuta drewniana, eleganckie taniny, czarujący Accord metvin mięso czerwone, mięso białe, ser Vinification maceracja przez 25 dni z kontrolą temperatury, 14 miesięcy 100% w beczkach Œil: intensywna rubinowa barwa Rada winiarza: podawać w temperaturze między 16 a 18°C Zawartość alkoholu...
Belgia, Bruxelles
... zarówno do kuchni profesjonalnych, jak i domowych. Jej praktyczne opakowanie zapewnia łatwość w obsłudze i optymalne przechowywanie. Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym szefem kuchni, czy amatorskim kucharzem, to mięso jest niezbędnym wyborem dla uzyskania wysokiej jakości rezultatów kulinarnych.
Wielka Brytania, Widdington
...Dziczyzna to chude, zdrowe mięso. Minimalne zamówienie wynosi jedna tona. Może być dostarczona na świeżo lub mrożona. Możemy zaoferować: - Golonka z dziczyzny - Odkrawki i kostki z dziczyzny - Udziec na kości i bez kości. Wysoka zawartość białka Niska zawartość tłuszczu (3%) Niższy poziom cholesterolu niż kurczak i indyk Wysoka zawartość witamin i minerałów, takich jak żelazo. Bez leków i substancji medycznych - bez sterydów, bez antybiotyków. Wysoka zawartość Omega 3 i Omega 6 Wspomaga utratę wagi Wspomaga wzrost mięśni i regenerację.
Niemcy, Berlin
... skrzydło Części kurczaka bez kości Całe kurczaki bez kości Filet z piersi z wnętrzem Filet z piersi bez wnętrza Filet z piersi Supreme ze skórą Kawałki filetu z piersi Kostki filetu z piersi 20x20 / 30x30 Wnętrze Mięso z nóg bez skóry Mięso z nóg ze skórą Mięso z ud ze skórą Mięso z ud bez skóry Mięso z ud w kostkach 20x20 / 30x30 Sterze Mięso przetworzone z kurczaka Filet z piersi (B) Kawałki piersi Kawałki nóg Mięso przetworzone jasne 3mm Mięso przetworzone czerwone 3mm MDM...
Czarnogóra, Podgorica
...Nazwa produktu: Mrożone Pizze Wołowe Rodzaj opakowania: Mocna podstawa, Karton falisty, Plastikowa wewnętrzna wyściółka Wypełnienie w opakowaniu: 20 kg Stała waga Waga zmienna: 0,36 kg na zwierzę Termin przydatności: 2 lata Informacje wymagane na etykiecie: Data zamrożenia, Data pakowania, Termin przydatności Informacje rzeźnicze: Końcówka musi pozostać na pizzy. Pizze są myte zimną wodą, a następnie schładzane przez noc. Usuń cały tłuszcz i czerwone mięso przed pakowaniem.
Włochy, Maruggio
... Bukiet: Delikatny, bardzo charakterystyczny Smak: Dobre taniny i struktura, miękki i otulający Temperatura podawania (Celsjusz): 16° - 18° C Zalecane: Czerwone mięsa, dzik, pikantne sery, mięsa, jagnięcina, sos mięsny, mięso z grilla, wołowina, kiełbasa, sery.
Belgia, Mouscron
... Nasza firma istnieje od 1997 roku, ale dopiero w 2005 roku, po przeniesieniu się do M.I.M., mogliśmy rozwijać się w kierunku produkcji i dystrybucji hurtowej oraz półhurtowej w Belgii. Jesteśmy bardzo wymagający, jeśli chodzi o smak i jakość naszych mięs przeznaczonych do produkcji szaszłyków. Oferujemy dużą różnorodność mięs, w tym czerwone mięso wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe. Sprzedajemy również foie gras. Nasze mięsa są certyfikowane jako ekologiczne i eksportowane na świeżo.
Włochy, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicazione Geografica Tipica Zona di produzione: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradazione Alcolica: 8 % vol. Colore czerwony rubin Aroma wino i owocowe Gusto dolce, przyjemne i harmonijne Accostamenti czerwone mięso, dziczyzna Temperatura di servizio 18°-20° C.
Niemcy, Gelsenkirchen
... ćwiartki) 93% VL - Skład (60% przednie ćwiartki + 40% tylne ćwiartki) 98% VL - Przednia ćwiartka 93% VL - Przednia ćwiartka 98% VL - Tylna ćwiartka 4 cięcia 93% VL - Tylna ćwiartka 4 cięcia 98% VL Przetworzone mrożone mięso wołowe Typ: Mięso bawoła Styl: Mrożone Proces mrożenia: BQF Cechy: Bez kości Część: Wszystkie części Typ produktu: Mięso czerwone Temperatura mrożenia: - Mrożone w: minus 40 stopni Celsjusza - Przechowywane w: minus 20 stopni Celsjusza.
Francja, Malataverne
... czerwonego wina z daniem głównym Należy wiedzieć, że czerwone wino idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami, duszonymi potrawami, zapiekankami mięsnymi, niektórymi rybami, drobiem, pomidorami, pizzą i wieloma innymi potrawami. Mięso to idealne danie, aby wydobyć najlepsze butelki podczas posiłku. Mięso takie jak kaczka, jagnięcina czy wołowina mogą być podawane z wysokiej jakości winem Bordeaux, aby wydobyć aromaty mięsa. Gotowany pomidor to składnik, który idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Francja, La Roche-Des-Arnauds
...Mamy tutaj przerobioną rudość, która lekko zabarwiła się dzięki swojemu delikatnemu efektowi od płatków ryżowych. Imbir doskonale współgra z ryżem dzięki swojej legendarnej harmonii. Prawie pieprzny, można odnieść wrażenie, że jest tu mieszanka cytrusów, ale nie, imbir zajmuje miejsce pod kołdrą, ale cieszymy się, że tam jest! I korzystamy z tego! Moja dziewczyna pięknie się prezentuje z tym: Małżeństwo: smażone potrawy ogólnie, mięso lub ryba w towarzystwie pikantnego i/lub mocnego sosu. Naprawdę, moja dziewczyna pasuje wszędzie, to niesamowite; z makijażem lub bez. :p...
Francja, Rungis
COURTIN HERVOUET: Twój specjalista od drobiu i dziczyzny z siedzibą w Rungis. Firma COURTIN HERVOUET oferuje szeroką gamę drobiu, foie gras i dziczyzny. Kaczka, kurczak, kura, kogut, indyk, królik, prosię, jagnię, gołąb - jesteśmy ekspertami w zakresie produktów wysokiej jakości (certyfikaty, oznaczenia, wyselekcjonowane hodowle) oraz lokalnych (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…).
Turcja, Afyonkarahisar
O NAS Pozdrowienia z AFYONKARAHİSAR, "MIASTA GASTRONOMII" z jego smakami, które wywołują uśmiech; miasta, które było świadkiem wielu ważnych wydarzeń w naszej historii, będącego skrzyżowaniem wielu cywilizacji i dróg... SUJUK; to unikalna potrawa anatolijska, którą można spożywać na różne sposoby na śniadanie, lunch lub kolację. Jest pyszna o wyjątkowym smaku, niezależnie od sposobu przygotowania.
... Przenośnej Lodówce dowolną ilość jedzenia i napojów. Można w niej transportować zimne napoje gazowane, soki, mleko i produkty mleczne, mięso czerwone i białe, a także gorące napoje i gorące potrawy. Dla miłośników biwakowania, podróżników, urlopowiczów lub osób, które chcą spędzić czas na łonie natury, torba chłodząca jest największym wsparciem. Transportuj mięsa i napoje do grillowania w torbie, aby cieszyć się nimi bez utraty ciepła i zepsucia!
Francja, Pantin
...Cuvée jednocześnie bardzo eleganckie i apetyczne. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Bardzo piękny purpurowy kolor. Złożony bukiet, ujawniający nuty konfitur z owoców czerwonych, przypraw, kokosa i wanilii. Drewno jest zintegrowane i zachęcające. W ustach ten rocznik ujawnia się na delikatnych taninach, długiej i subtelnej strukturze, pozostawiając trwałe, złożone owocowe nuty wiśni, wanilii i kakao. Zdjęcie nie jest umowne - Mogą obowiązywać opłaty za pakowanie - prosimy o kontakt. Dopasowanie potraw do wina: - Aperitif - Magret z kaczki - Mięso w...
Francja, Roubia
...\nZnakomita, intensywnie granatowa barwa z fioletowymi refleksami. Nuty czarnych owoców, wiśni w likierze i dżemu truskawkowego, a także przypraw i wanilii. Usta są zbudowane przez jedwabiste taniny i mają przyjemną świeżość, utrzymującą się w finezji oraz przyjemne zakończenie.\n\nPOŁĄCZENIE POTRAW Z WINEM\nGardianne z byka z ryżem z Kraju Katarskiego.\nCassoulet z Langwedocji i mięso w sosie.\nSerowarnia Xavier poleca „Pierre-Percée” półwytrawne.\nIdealnie podawać w temperaturze 16°/17°.\nDekantować na 1 godzinę przed, aby uzyskać pełne wyrażenie.\n\nObjętość (L): 0,75\nWaga brutto (kg): 1,3"}...
Belgia, Zwijndrecht
... wysokiej barierze PET/PE/łącznik/EVAL™/łącznik/EVA Świeże czerwone mięso, ryby, ser PET/PE/łącznik/EVAL™/łącznik/PE/PE PA/PE/łącznik/EVAL™/łącznik/PE Struktury formowalne o wysokiej barierze PA/EVAL™/PA/łącznik/PE Świeże makarony, półpiekane pieczywo PA/EVAL™/PA/łącznik/lonomer PE/łącznik/PA/EVAL™/PA/łącznik/PE Worek, Bag-in-box, folia PE/łącznik/EVAL™/łącznik/PE Soki, wino, sosy, przecier...
Turcja, Elazig
Nasza firma rozpoczęła działalność w dziedzinie zasobów akwakulturowych w 2011 roku i stała się pionierem oraz konkurencyjną siłą w tym sektorze dzięki ciągłemu rozwojowi i technologicznej infrastrukturze. TURKAYLAR AQUACULTURE prowadzi działalność w zakresie sprzedaży paszy dla pstrągów, rybołówstwa hodowlanego oraz transportu żywej i mrożonej ryby. Celem naszej firmy jest, przyczyniając się do g...
Hiszpania, Zaragoza
...Oliwa z oliwek extra virgin o średniej do wysokiej owocowości. Gładka, z gorzkim smakiem i niską do średniej ostrością, przypominająca warzywa, szczególnie pomidory i figi, a także banany i orzechy. Doskonale nadaje się do przystawek z ryb i borowików, grzybów, sałatek, pieczonych, gotowanych i grillowanych ryb. Delikatne sałatki lub te bogate w maślane smaki, sosy, wypieki, sery i czerwone mięso.
...Pastrami, gotowane, waga kawałka ok. 2 kg, wędzone i przyprawione mięso, gotowane sous-vide, zazwyczaj "czerwone" mięso (często łopatka wołowa, w USA najczęściej mostek wołowy) takie, które spożywa się w cienkich plasterkach jako dodatek do chleba lub kanapek Numer artykułu: 061447 Podstawa VPE: kg Grupa towarowa: 05 - Mięso mrożone / 100 - Wołowina mrożona Średnie wartości odżywcze na: 100 g Waga netto: 1 kg Waga brutto: 1 kg Głębokość/Szerokość/Wysokość: 0/0/0 mm Czas przydatności (dni): 119...
Belgia, Waterloo
Import i eksport mięsa wołowego najwyższej jakości: Oferujemy świeżą lub mrożoną wołowinę. Dostępne certyfikaty: Angus Beef; Halal; Bio. Importujemy z Argentyny, Brazylii, Urugwaju i Paragwaju. Nasze marki: Urien Loza, Rioplatense, Estancia Norte, Frimsa, Quickfood.
Specjalizujemy się w dostarczaniu wysokiej jakości produktów spożywczych, w tym wołowiny, drobiu i żywności mrożonej, do nabywców na całym świecie. Eksportujemy mrożone kurczaki, CLQ, udka, piersi z kurczaka, całe mrożone kurczaki oraz wszystkie inne kawałki kurczaka. Oferujemy również mięso czerwone, produkty przetworzone oraz owoce morza. Mamy zdolność dostarczania naszym klientom produktów i usług o najwyższej jakości.
Belgia, Nazareth-Eke
Zdecydowanie więcej niż dostawca mięsa: niezawodny partner dla kateringów. Katering, kuchnie zbiorowe i formuły gastronomiczne od wielu lat są zaufaną i cenioną grupą docelową De Bruycker. Katering to nasza druga natura. Uważnie słuchamy, aby dokładnie wiedzieć, czego potrzebujesz i czego od nas oczekujesz. W De Bruycker wybierasz spośród szerokiego asortymentu świeżego czerwonego mięsa, drobiu ...
Hiszpania, Murcia
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata. Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi. Gourmet Corp...
Francja, Paris
... (Pagrus Pagrus) Troć morska (Cynoscion Striatus) Kałamarnica Illex (Illex Argentinus) Argentyńskie krewetki czerwone (Pleoticus Muelleri) Makrela atlantycka (Scomber Scombrus) Makrela pacyficzna (Scomber Japonicus) Makrela konik morski (Trachurus Trachurus) I wiele innych gatunków, prosimy o kontakt z jednym z naszych ekspertów. Zajmujemy się tylko pełnymi kontenerami chłodniczymi i głównie...
Rumunia, Sebes Jud.alba Iulia
... własnych strusi. Zdrowe pisklęta uzyskuje się z wylęgu. Strusie są karmione naturalnym paszą produkowaną na naszej farmie. Ubój i pakowanie mięsa odbywa się w higienicznie bezpiecznych warunkach w naszej rzeźni. Mięso strusia jest uważane przez wielu ekspertów za mięso przyszłości, jest to mięso czerwone, wysoko cenione przez dietetyków za swoje cenne właściwości odżywcze oraz niską zawartość tłuszczu i...
Portugalia, Porto Salvo
...Iglo wierzy, że najlepsze jedzenie to "jedzenie naturalne". Wszystkie produkty marki wykorzystują najlepsze składniki, a Iglo wybiera technologię mrożenia, ponieważ jest to najnaturalniejszy sposób na zachowanie żywności. Produkty surowe (ryby, warzywa i owoce) oraz produkty przygotowane (posiłki, przekąski, pizza, ziemniaki, mięso czerwone, kurczak, warzywa przygotowane, nuggetsy, inne przygotowane ryby). Iglo to marka, która od ponad 30 lat zajmuje niezaprzeczalną pozycję lidera na rynku.
Portugalia, Oliveira Do Bairro
A QUINTA DA LABOEIRA produkuje wina z Bairrady, produkujemy wina czerwone, wina białe, wino musujące, wino musujące rezerwowe, wino musujące czerwone, wino musujące białe. Produkujemy wina takie jak Excellence, wino Cabernet, wino Sauvignon, wino Touriga Nacional, wino Chardonnay, wino Quinta da Laboeira. Produkujemy również oliwę z doskonałej jakości oraz wodę mineralną. Dostarczamy mięso...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play