ufs.country_names.RU, Moscow
... wymagany środek przeciwpieniący). ● Większa żywotność (drożdże piekarskie przestają działać przy stężeniu alkoholu 17-18% obj.). ● Minimalna zawartość szkodliwych zanieczyszczeń (przy długich okresach fermentacji - drożdże piekarskie fermentują przez 7-9 dni, a stężenie szkodliwych zanieczyszczeń wzrasta, co obniża jakość zacieru). ● Umożliwia uzyskanie zacieru o mocy do 18% obj. ● W przeciwieństwie do zwykłych drożdży (pieczonych, prasowanych), można uzyskać lepszy alkohol. ● Szczelne opakowanie zapewnia wygodne przechowywanie i stabilność produktu. Data ważności: 24 miesiące Waga: 100 g.
Wielka Brytania, Ellesmere Port
... może wytrzymać ekstremalne czynniki stresowe, takie jak temperatura, etanol i wysokie ciśnienie osmotyczne. Zapewnia to niezawodność fermentacji nawet w zmiennych warunkach procesowych. TT Turbo Yeast może fermentować do 14% ABV w temperaturze cieczy 38°C, ale również osiągnąć do 18% ABV w niższych temperaturach. Zacier produkowany przy użyciu TT Turbo Yeast zazwyczaj poddawany jest destylacji w celu uzyskania 96% etanolu pitnego lub alkoholu spirytusowego do produkcji napojów alkoholowych.
Niemcy, Ingelheim
... łagodnie na skórę na bazie wody, bez alkoholu. Po wyschnięciu produkty tworzą długotrwałą warstwę ochronną. Ta warstwa mechanicznie niszczy drobnoustroje (bakterie, grzyby, drożdże i wirusy), nie uszkadzając skóry. Dlatego drobnoustroje nie mogą stać się odporne. Zarówno skuteczność, jak i bezpieczeństwo produktów zostały dokładnie przetestowane, a wyniki - również przeciwko problematycznym, odpornym...
Francja, Strasbourg
... wyraźne aromaty rumianku i cytryny. Aromaty te rozwijają się w kilku etapach, zachowując piękną świeżość. Musowanie jest niezrównanej finezji, podobnie jak jego żywotność. Tekstura jest ultra kremowa, bardzo orzeźwiająca, podczas gdy równowaga między kremem, pikantnymi estrami, skórkami pomarańczy a pszenicą jest mistrzowska. Rumianek jest dobrze wyczuwalny i rozwija się w finiszu. Wszystko jest harmonijne: pszenica, drożdże, nuty cytrusowe: aksamitne odczucie obecne jest od początku do końca, a nawet pozostaje na długo...
Francja, Auxerre
...","Œil":"Oko\nJasnożółte, uszlachetnione latami starzenia w piwnicy\n","Taux d'alcoolémie":"Zawartość alkoholu: 12%\n","Vinification":"Winiarstwo: Drożdże dzikie. Fermentacja i dojrzewanie: fermentacja w kontrolowanej temperaturze i dojrzewanie przez 8 miesięcy w zbiorniku. Cukier resztkowy 16g/l\n","Millésime":"Rocznik: 2005\n","Domaine":"Domaine Vincent Denis\n","Culture":"Uprawa: Tradycyjna\n"}...
Francja, Soreze
...wymieszać, dodać drożdże i pozostawić do fermentacji w miejscu chronionym przed powietrzem w temperaturze od 15 do 20°C. Po 1 do 2 tygodniach przelać, dbając o to, aby nie zaciągnąć osadu z dna, wymieszać z cukrem i rozlać do butelek. Ten cukier pozwoli na powstanie bąbelków i piany podczas otwierania, po 2 do 3 miesiącach dojrzewania. Zawartość alkoholu - 6,1 % WSKAZÓWKA - idealnym sprzętem do...
Francja, Geispolsheim
...Alkohol jest przeciwwskazany u dzieci i młodzieży poniżej 18. roku życia, a także u kobiet w ciąży i karmiących. Producent: SRL "GYUMRIGAREDJOUR" Składniki: woda pitna, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Bez konserwantów. Zawartość alkoholu nie mniej niż 4,5%. Przechowywać w temperaturze od 10°C do 20°C.
Niemcy, Rotenburg
... mikroelementy w jednym - Do 100% przyswajalności - Zwiększona odporność na stres - Może być mieszany z nawozami dolistnymi i środkami ochrony roślin Od 2007 roku NEOVIA oferuje systemy nebulizacji NEOFOGG. Nasze systemy NEOFOGG produkują bardzo drobną, unoszącą się mgłę, która umożliwia lepszy czas działania środków dezynfekcyjnych. Drobnoustroje, drożdże, pleśnie itp. mogą być skuteczniej...
Francja, Blagnac
... produktów związanych z przemysłami etanolowym, piwowarskim i paliwowym, co doprowadziło do przejęcia Instytutu Siebela w Chicago, AB Vickers w Burton-upon-Trent oraz utworzenia firmy technologicznej zajmującej się etanolem z jej słynną szkołą alkoholu. W 1985 roku LALLEMAND rozpoczął sprzedaż bakterii do fermentacji malolaktycznej win. Doprowadziło to do przejęcia w 1988 roku fabryki bakterii w...
Kiedy winogrona osiągają dojrzałość, zawierają cukry. Te są następnie przekształcane przez drożdże dzikie w alkohol i glicerol, przy jednoczesnej produkcji dwutlenku węgla. Te drożdże są obecne w winnicach, na winogronach i nadają winu jego charakterystyczny smak. Potrzeba około 17 g cukru na litr soku, aby wyprodukować 1 stopień alkoholu. W przypadku win białych winogrona są bezpośrednio...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play