... 700 kul na godzinę! Dzielniki Prismafood to nowoczesne narzędzia do optymalnego przetwarzania ciasta. Zostały zaprojektowane z myślą o prostym i intuicyjnym użytkowaniu, są starannie wykonane we Włoszech i wyróżniają się solidną konstrukcją oraz niezawodnością.
Referencja: PF-PO300
Marka: PrismaFood
Waga netto (kg): 74
Wymiary w mm (Dł x Sz x W): 510 x 530 x 830
Moc (kW): 0.93
Zasilanie (V): 400...
... widocznych śrub, co ułatwia czyszczenie. Na froncie divizora prostokątnego znajduje się dźwignia sterująca oraz przycisk awaryjnego zatrzymania. Noże divizora są ze stali nierdzewnej. Umożliwiają one bezpośrednie cięcie ciasta chlebowego w identyczne kształty dla uzyskanych bochenków.
wymiary: L 560 x P 560 x H 1075 mm
wymiary misy: L 480 x P 400 x H 130 mm
pojemność: 4 do 16 kg
moc silnika: 1,5 kW - 50/60 Hz - 230/400 V - 5,9/3,4 A...
...Linia automatyczna umożliwia automatyczne gotowanie wszelkiego rodzaju ciast. Nasze urządzenia zajmują się wszystkimi etapami przemysłu, od ciasta po schładzanie produktu. Nasze linie produkcyjne składają się z następujących elementów:
Linia automatyczna do wafli liege:
- dzielnik,
- komora fermentacyjna,
- maszyna do automatycznego przenoszenia kawałków ciasta do form,
- piec,
- robot do...
...Dzielnik kwadratowy dostępny jest w wersjach 10, 20, 24, 30, 42, 80 i 120 podziałów.
Idealnie nadaje się do dzielenia ciasta i jest szczególnie polecany do bagietek, bochenków i ciabatt. Maszyna ma ściśle identyczny kształt, z regulowaną wysokością w zależności od wybranego ciężaru i modelu. W wyniku tego może podzielić kawałek surowego ciasta na różne porcje o tej samej wadze i kształcie...
...Zaprojektowany do produkcji chleba o wysokiej zawartości wody (70-90%).
Dzięki specjalnemu procesowi: twarda mąka, ważny czas odpoczynku, mniejsze uszkodzenia podczas krojenia itp., pozwala na produkcję chleba wysokiej jakości w różnych kształtach.
TXA-MAN-ROLL posiada „multirolkę”, która laminuje i rozkłada kawałek ciasta, nadając mu dodatkową siłę 40-50%. Zbiór produktu już pokrojonego i uformowanego jest manualny.
Rodzaje chleba: klasyczna „ciabatta” we wszystkich jej kształtach: baston, bagietka, rustykalny z ostrymi końcami, mini, itp.
...CECHY OGÓLNE
Specyfikacje automatycznej maszyny dzielącej
• Regulacja wagi za pomocą panelu dotykowego.
• Główna konstrukcja wykonana w całości ze stali nierdzewnej.
• Ekran liczenia ciasta.
• Elektroniczna jednostka kontroli prędkości.
• System podwajania ciasta na taśmie transportowej.
• Powierzchnia bębna pokryta chromem.
• Slot tłoka wykonany ze stali nierdzewnej.
• Tłok próżniowy wykonany z...
...Wydajny dzielnikciasta z pojedynczą kieszenią.
Pojemność leja, 60 kg
Możliwości cięcia ciasta od 250 g do 1000 g
Średnica tłoka 130 mm, zbiornik na ciasto o pojemności 60 kg
Cięcie ciasta odbywa się za pomocą systemu próżniowego (bęben tnący i tłok ssący)
Możliwość cięcia od 1500 do 2000 sztuk na godzinę
Łatwa regulacja prędkości i wagi ciasta za pomocą kółek ręcznych
Zamknięty obieg olejowy
(Olej roślinny wlewa się do zbiornika olejowego (2/3), ten olej należy wymieniać co 3 tygodnie)
Moc elektryczna: 1,5 kW, 380 V, 50 Hz.
Wymiary: 720*1350*1500 mm, Waga: 450 kg.
... dla naszych klientów, dzięki naszej stale rozwijającej się i odnawiającej technologii. Nasze produkty to piec rotacyjny, elektryczny piec deckowy, piec konwekcyjny, urządzenia do obróbki ciasta, mieszarka spiralna, formierka, fermentator, dzielnik.