Belgia, Anderlecht
... 700 kul na godzinę! Dzielniki Prismafood to nowoczesne narzędzia do optymalnego przetwarzania ciasta. Zostały zaprojektowane z myślą o prostym i intuicyjnym użytkowaniu, są starannie wykonane we Włoszech i wyróżniają się solidną konstrukcją oraz niezawodnością. Referencja: PF-PO300 Marka: PrismaFood Waga netto (kg): 74 Wymiary w mm (Dł x Sz x W): 510 x 530 x 830 Moc (kW): 0.93 Zasilanie (V): 400...
Francja, Saint Lambert De La Potherie
... widocznych śrub, co ułatwia czyszczenie. Na froncie divizora prostokątnego znajduje się dźwignia sterująca oraz przycisk awaryjnego zatrzymania. Noże divizora są ze stali nierdzewnej. Umożliwiają one bezpośrednie cięcie ciasta chlebowego w identyczne kształty dla uzyskanych bochenków. wymiary: L 560 x P 560 x H 1075 mm wymiary misy: L 480 x P 400 x H 130 mm pojemność: 4 do 16 kg moc silnika: 1,5 kW - 50/60 Hz - 230/400 V - 5,9/3,4 A...
Belgia, Nivelles (thines)
...Linia automatyczna umożliwia automatyczne gotowanie wszelkiego rodzaju ciast. Nasze urządzenia zajmują się wszystkimi etapami przemysłu, od ciasta po schładzanie produktu. Nasze linie produkcyjne składają się z następujących elementów: Linia automatyczna do wafli liege: - dzielnik, - komora fermentacyjna, - maszyna do automatycznego przenoszenia kawałków ciasta do form, - piec, - robot do...
Włochy, Mason Vicentino
...Dzielnik kwadratowy dostępny jest w wersjach 10, 20, 24, 30, 42, 80 i 120 podziałów. Idealnie nadaje się do dzielenia ciasta i jest szczególnie polecany do bagietek, bochenków i ciabatt. Maszyna ma ściśle identyczny kształt, z regulowaną wysokością w zależności od wybranego ciężaru i modelu. W wyniku tego może podzielić kawałek surowego ciasta na różne porcje o tej samej wadze i kształcie...
Hiszpania, Bera
...Zaprojektowany do produkcji chleba o wysokiej zawartości wody (70-90%). Dzięki specjalnemu procesowi: twarda mąka, ważny czas odpoczynku, mniejsze uszkodzenia podczas krojenia itp., pozwala na produkcję chleba wysokiej jakości w różnych kształtach. TXA-MAN-ROLL posiada „multirolkę”, która laminuje i rozkłada kawałek ciasta, nadając mu dodatkową siłę 40-50%. Zbiór produktu już pokrojonego i uformowanego jest manualny. Rodzaje chleba: klasyczna „ciabatta” we wszystkich jej kształtach: baston, bagietka, rustykalny z ostrymi końcami, mini, itp.
...CECHY OGÓLNE Specyfikacje automatycznej maszyny dzielącej • Regulacja wagi za pomocą panelu dotykowego. • Główna konstrukcja wykonana w całości ze stali nierdzewnej. • Ekran liczenia ciasta. • Elektroniczna jednostka kontroli prędkości. • System podwajania ciasta na taśmie transportowej. • Powierzchnia bębna pokryta chromem. • Slot tłoka wykonany ze stali nierdzewnej. • Tłok próżniowy wykonany z...
Turcja, Konya
...Wydajny dzielnik ciasta z pojedynczą kieszenią. Pojemność leja, 60 kg Możliwości cięcia ciasta od 250 g do 1000 g Średnica tłoka 130 mm, zbiornik na ciasto o pojemności 60 kg Cięcie ciasta odbywa się za pomocą systemu próżniowego (bęben tnący i tłok ssący) Możliwość cięcia od 1500 do 2000 sztuk na godzinę Łatwa regulacja prędkości i wagi ciasta za pomocą kółek ręcznych Zamknięty obieg olejowy (Olej roślinny wlewa się do zbiornika olejowego (2/3), ten olej należy wymieniać co 3 tygodnie) Moc elektryczna: 1,5 kW, 380 V, 50 Hz. Wymiary: 720*1350*1500 mm, Waga: 450 kg.
Turcja, Kilis
... widłowa do ciasta - Baseny do ciasta. - Dzielnik ciasta. - Wstępny dowód. - Spłaszczacz ciasta. - Ostateczny dowód. - Piec tunelowy. - Taśma chłodząca. - Sprężarka powietrza. - Panel sterowania elektrycznego.
... dla naszych klientów, dzięki naszej stale rozwijającej się i odnawiającej technologii. Nasze produkty to piec rotacyjny, elektryczny piec deckowy, piec konwekcyjny, urządzenia do obróbki ciasta, mieszarka spiralna, formierka, fermentator, dzielnik.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania