Francja, Merville
... cukierków, z bardzo małą karmelizacją - karmel tradycyjny, standardowy smak karmelu, który łatwo przychodzi na myśl, często używany w polewach i sosach - karmel pełny, o bardzo wyraźnym smaku, używany w mieszankach w produktach ciastkarskich lub mlecznych, aby uzyskać dobry karmelowy smak. GŁÓWNE ZASTOSOWANIA: - Desery mleczne - Desery warzywne - Lody - Ciastka - Ciasta - Sosy - Polewy - Cukiernicze...
Francja, Avançon
Od 2009 roku Samuel Pocquet, pasjonat pszczelarstwa, odpowiada na potrzeby profesjonalistów, oferując miód w hurcie. W Pocquet Apiculture oferujemy beczki o pojemności 300 kg oraz wiadra o pojemności 20 lub 40 kg, głównie dla Miodu Kwiatowego i Miodu Lipowego. Nasze produkty są wytwarzane z poszanowaniem tradycyjnych procesów, jednocześnie wykorzystując nowoczesne techniki ekstrakcji, co zapewnia ...
Francja, Ham
FLORIXIR, firma z siedzibą w HAM w departamencie SOMME (HAUTS-DE-France), specjalizuje się w uprawie i produkcji roślin aromatycznych i leczniczych w wersji bio. Wszystkie nasze rośliny są uprawiane w rolnictwie ekologicznym. Dzięki naszym technikom produkcji oferujemy produkty najwyższej jakości. Pracujemy z roślinami endemicznymi z naszych terenów (królowa łąk, czarny bez, głóg…) oraz z roślina...
Francja, Perpignan Cedex
...Doceniana od czasów starożytnych, szałwia ma tyle zalet, że zaczęto nawet mówić, że może uczynić nieśmiertelnym. Jej łacińska nazwa (salvia) oznacza zresztą „roślinę, która ratuje życie”. Jest szczególnie znana ze swoich właściwości przeciwzapalnych oraz w walce z chorobami sercowo-naczyniowymi. W całym basenie Morza Śródziemnego gastronomia przyjęła szałwię ze względu na jej aromatyczne właściwości. Bardzo pachnąca, podkreśla smaki jagnięciny, białego mięsa i ryb. Wzbogaca również sosy oraz smak wielu warzyw, takich jak dynia, bakłażan i ziemniak.
Francja, Levallois Perret
... potrawy na bazie pomidorów: sosy pomidorowe, pizze, ratatouille. Świetnie pasuje do wszelkiego rodzaju warzyw: bakłażanów, cukinii, grzybów, karczochów, ciecierzycy, ryżu. Dobrze współgra z czosnkiem, cebulą, tymiankiem i oliwą z oliwek. Aromatyzuje dressingi, sałatki, sery, takie jak mozzarella. To prawdziwa uczta z jajkami, zarówno w postaci omletów, jak i jajecznicy. Korzyści z bazylii: Jest naturalnym środkiem antybakteryjnym, który oczyszcza płuca i oskrzela z niepożądanych substancji.
Francja, Wissous
West-Indies Distribution jest importerem i dystrybutorem produktów egzotycznych, głównie z Antyli (Gwadelupa, Martynika, Gujana i Reunion). Oferujemy najszerszy wybór produktów, od artykułów suchych, świeżych, mrożonych po owoce i warzywa. Dostawa we Francji i na całym świecie. Współpracujemy z zaufanymi dostawcami z całego świata, aby zapewnić świeżość, jakość i autentyczność. Oto nasze wartości...
Francja, Bréal-Sous-Montfort
... - Produkty rybne - Warzywa - Mięsa Clean label, bez dodatku aromatów, bez konserwantów, bez barwników, bez wzmacniaczy smaku, bez dodatków, bez aromatów - Ekstrakty Kulinarne Sign’Nature® - Bazy mięsne - Fumety rybne i skorupiaków - Duxelles i bazy warzywne - Naturalne rozwiązania aromatyczne - Marynaty - Bazy sosów i sosy - Mieszanki przypraw - Bazy wiążące - Aromaty i proszki serowe - Mieszanki funkcjonalne do przygotowania mięs...
Francja, Feurs
...Szeroko stosowane w przemyśle spożywczym, karmelowe barwniki to dodatki rozpuszczalne w wodzie, uzyskiwane w wyniku kontrolowanego działania ciepła na cukry spożywcze w obecności lub nieobecności związków chemicznych wspomagających karmelizację... Karmel barwiący występuje w postaci proszku, płynu oraz w szerokiej gamie kolorystycznej. Możliwe zastosowania: EKSTRAKTY AROMATYCZNE I EKSTRAKTY KAWOWE NAPOJE ALKOHOLOWE, APERITIFY NA BAZIE WINA I PIWA NAPOJE GAZOWE WĘDLINY I CHLEBY SPECJALNE OCET I SOSY ŻYWNOŚĆ DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH...
Francja, Mietesheim
...Kapary surfines o rozmiarze 7/8 mm, chrupiące i aromatyczne. Cenione za swój kwaśny i gorzki smak. Idealne do przygotowywania sosów lub jako dodatek do ryb. Składniki: Kapary, woda, ocet, sól Dostępne również w słoiku o pojemności 720ml.
Francja, Bruges
...Olej eteryczny z mandarynki to cenny produkt szeroko stosowany w przemyśle spożywczym ze względu na swój charakterystyczny aromat i właściwości aromatyczne. Ten olej eteryczny jest ceniony za swój słodki zapach i charakterystyczny cytrusowy smak, jest wykorzystywany do aromatyzowania różnych produktów, takich jak słodycze, napoje, desery i sosy. Jego orzeźwiający aromat dodaje przyjemności...
Francja, BRIE
...Obecnie SOREAL ILOU podejmuje wyzwanie, aby służyć przemysłowi i gastronomii, oferując produkty gwarantujące jakość. Produkty: sosy emulsyjne, sosy azjatyckie, marynaty, dressingi, sosy gotowe, sosy z różnych stron świata... Usługi: Oferta PAI: sosy na miarę, aby towarzyszyć Twoim produktom przetworzonym. Oferta gastronomiczna: sosy przyprawowe, aby towarzyszyć Twoim produktom w gastronomii. Spersonalizowane opakowanie: miseczki, saszetki, rurki, torebki, worki, butelki, wiadra, pojemniki...
Francja, Baixas
Od 2010 roku nasza firma EURL ID BIO specjalizuje się w selekcji, imporcie i sprzedaży produktów spożywczych ekologicznych. Pochodzące z Indii, Francji, Hiszpanii i Grecji, oferujemy ryż basmati, przyprawy, herbatę, zioła aromatyczne oraz oliwę z oliwek. Prowadzimy również działalność w zakresie rzemieślniczej obróbki i oferujemy roślinne przysmaki, pasty curry, musztardy tradycyjne oraz sosy...
Francja, Saint-Martin-De-Seignanx
... ugotowany, buliony i sosy - przyprawy do mięs, wędlin - aromaty rybne - przyprawy, naturalne zioła, warzywa suszone, marynaty - aromaty do przekąsek, - bazy kulinarne, przyprawy, marynaty, warzywa suszone oraz produkty do kuchni technicznej dla hotelarstwa i gastronomii.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play