... buraczany nierafinowany (100% francuski) Naturalny aromat mirabelki Naturalny barwnik (jeśli używany) Opakowanie: Słoik PET 100g Zastosowania: Desery: Idealny do słodzenia wypieków, naleśników, ciast i tart. Napoje: Doskonały do nadania owocowego smaku herbatom, kawom, smoothie i koktajlom. Jogurty i Sery Białe: Wzbogaca smak produktów mlecznych o słodką i owocową nutę. Przygotowania Kulinarnie: Może być używany do karmelizowania owoców lub w przepisach słodko-słonych. Referencja:SUCRE00086A...
Francja, Bordeaux
...dziczyzna, sery twarde. Owoce morza, ryba w sosie, sałatka z żołądków, białe mięso, tarty. Alkohol: 14,5% obj. Szczepy: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Marka AG Vins Formaty i opakowania: Butelka (75cl) - Karton po 6 - 2020...
Francja, Saint-Denis-De-Villenette
Francja, Brissac Loire Aubance
...kwiatowe nuty zmysłowe i przyprawowe (wanilia). Pełne usta z tłustością i objętością. POŁĄCZENIE POTRAW/WINA: Ryby w sosie, przegrzebki, wędzone szynki, sery. TEMPERATURA PODANIA: 9°C. Kartonik z 6 butelkami po 75cl...
Francja, Malataverne
...DEGUSTACJA OKO Kolor złoty zielony, błyszczący, z zielonkawymi refleksami. NOS Aromatyczny, ekspresyjny, lekkie aromaty bzu, lekkie aromaty białych kwiatów, subtelne aromaty grejpfruta, hojne aromaty gruszki, aromaty angielskich cukierków. USTA Owocowy, bogaty, gładki, lekko mineralny, mocna struktura, dobra intensywność, dobra trwałość. SERWIS TEMPERATURA SERWISU Między 11° a 14° POŁĄCZENIA POTRAW I WIN Do podania jako aperitif, Ostrygi, Grillowane ryby, Twarde sery.
Francja, Lys Haut Layon
...Terroir: Gleba gliniasta z żwirem na łupkach Sytuacja: Wysoki layon Winifikacja Fermentacja alkoholowa i dojrzewanie odbywają się w beczkach przez rok. Degustacja w temperaturze między 10 a 12°C Oko: Żółty Nos: Owocowy, dżemowy, morele Usta: Aromaty owoców żółtych i nuty owoców kandyzowanych Potencjał starzenia: 5 lat Równowaga: Wytrawne Dopasowanie potraw i wina: Ryby w sosie, małże św. Jakuba, mięsa białe i sery z gotowanych mas. Homar po amerykańsku, homar w śmietanie i kurczak w sosie białym. Cięcie: Guyot podwójny Wysokość: 100 do 120 m...
Francja, Brue Auriac
...Atak w ustach prezentuje zarówno piękną świeżość, jak i dużą okrągłość, z owocowymi i delikatnie waniliowymi nutami, które wprowadzają słodkie i mięsiste odczucie oraz przyczyniają się do przedłużenia przyjemności na pięknym finiszu. Dopasowanie jedzenia i wina: Ryby, owoce morza, skorupiaki, sery Serwowanie: 8-10°C Przechowywanie: Do spożycia teraz lub w ciągu 3 do 5 lat Szczególność: Nazwa cuvée Dziedzictwo Świętego Wiktora odnosi się do mnichów z Opactwa Świętego Wiktora w Marsylii.
Francja, Montmorot
...Zanurzyć Mont d'Or w jego pudełku w zimnej wodzie na kwadrans. · Wyciąć otwór o średnicy kilku centymetrów w centrum sera aż do skórki. · Inna metoda: owinąć pudełko Mont d'Or folią aluminiową po wykopaniu środka. · W obu przypadkach wlać do środka białe wino wytrawne z Jury.
Francja, Roubia
...Przyjemny nos z nutami kwiatów i białych owoców, akcenty mentolu. Wyrazisty atak w ustach. Rozwija się w nuty cytrusowe i orzeźwiającą mineralność w finale. ACCORDS METS-VINS Smażone przegrzebki na maśle. Twarde sery typu Comté. Rzadkie wino. Najlepiej pić w temperaturze między 10 a 12°C. Contenance (L):0,75 Pois Brut (kg):1,5 Degré Alcool (%):13...
Francja, Auxerre
...Nos bardzo czysty, intensywny i złożony. Brzoskwinia, morela, mango. Białe kwiaty są wyraźnie obecne: akacja, czarny bez, głóg i wiciokrzew, podkreślone pięknymi mineralnymi nutami kamienia krzemiennego. Usta mięsiste, bogate i złożone, dominujące smakiem białych owoców. Dobra świeżość i idealna równowaga. Dopasowanie do potraw: mięsa białe, ryby, owoce morza, sery. Winiarstwo: 3 do 5 selekcji...
Francja, Levallois Perret
... potrawy na bazie pomidorów: sosy pomidorowe, pizze, ratatouille. Świetnie pasuje do wszelkiego rodzaju warzyw: bakłażanów, cukinii, grzybów, karczochów, ciecierzycy, ryżu. Dobrze współgra z czosnkiem, cebulą, tymiankiem i oliwą z oliwek. Aromatyzuje dressingi, sałatki, sery, takie jak mozzarella. To prawdziwa uczta z jajkami, zarówno w postaci omletów, jak i jajecznicy. Korzyści z bazylii: Jest naturalnym środkiem antybakteryjnym, który oczyszcza płuca i oskrzela z niepożądanych substancji.
Francja, Maison Feyne
... tekstury. PRODUKTY : Camemberty - Coulommiery - Kłody i Kłodki kozie - Brie - Białe tomy. OPAKOWANIA / OPAKOWANIA / PRZECHOWYWANIE Kawałki sera od 200 g do 2 kg. Różne kształty: okrągły, owalny i kwadratowy. Pakowanie w pudełka kartonowe i drewniane. Kłoda kozia 1 kg na paillon. DLUO 45 dni, przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od 2 do 8 stopni. MARKI : Vieux Porche - Marki własne. REFERENCJE KLIENTÓW : Leclerc (F) - Intermarché (F) - Carrefour (F) - Cora (B) - Match (B) - Dupont (B)...
Francja, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL została założona w 2020 roku i ma siedzibę w Asnières Sur Seine, Francja. Firma specjalizuje się w imporcie i eksporcie produktów spożywczych, w tym czosnku, rzodkiewek, pomarańczy, oliwy z oliwek, win, itd... Przemysł spożywczy produkuje dobra konsumpcyjne z produktów pochodzących z rolnictwa i hodowli zwierząt. Produkty takie jak jogurty, sery, dania mrożone, pasztety, czekolada i inne słodycze pochodzą z tych przedsiębiorstw. Nie wahaj się z nami skontaktować w celu uzyskania dodatkowych informacji.
Francja, Saint-jean-d'ardieres
... jus blanc. Te wina, łatwe do degustacji, doskonale komponują się z różnymi rodzajami potraw. Od dań surowych lub duszonych, przez dania bistro i kuchnię fusion, po mięso czerwone i białe, owoce leśne, sery i potrawy pikantne. Każda kulinarna zachcianka jest dobra, to doskonała okazja, aby spróbować jednego z ich win MODE, CLASSIC lub CHIC, w zależności od Twojej chwilowej inspiracji.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play