...-wapiennego, aby zaoferować Państwu wino pełne i mięsiste, reprezentujące prestiż naszych win z Bordeaux. VINIFIKACJA Tradycyjna w zbiornikach ze stali nierdzewnej. SZCZEPY Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACJA Intensywnie ciemnoczerwony kolor. Owocowy bukiet z aromatami czarnej porzeczki, jeżyny i wiśni. Zaokrąglony, zrównoważony i długotrwały smak z dojrzałymi i ciepłymi taninami. POŁĄCZENIA Z POTRAWAMI Do degustacji z antrykotem wołowym, pieczonym wieprzowiną z suszonymi śliwkami lub dojrzałym serem. 18°C. NAGRODY 2012: Brązowy Medal IWC 2013...
Francja, Saint-Bris-Le-Vineux
...Czysta czerwona sukienka z purpurowymi refleksami. Intensywna, elegancka, nos ujawnia nuty dojrzałych owoców czarnych i czerwonych (maliny, borówki, porzeczki), słodkich przypraw, moka i tytoniu. Skoncentrowana, bogata, usta odsłaniają jedwabiste taniny podkreślające bogactwo aksamitnej całości. Retrognozja czarnych owoców (porzeczki, mirty). Smakowite zakończenie.
Francja, Bordeaux
... odcieniu granatu. To wino o dyskretnym nosie skrywa nuty leśne i owoce czerwone. Te aromaty porzeczki i wiśni są również obecne w smaku. Jest ono zrównoważone, z interesującym potencjałem, z piękną strukturą i charakterystycznymi taninami. Szczepy: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Producent: Rodzina Albada Jelgersma w Labarde (33460) Formaty i opakowania: Butelka (75cl) - Skrzynka drewniana na 6 - 2013...
Francja, Saint-Martin-Du-Vivier
...Wino to napój o tysiącletniej tradycji, symbol towarzyskości i savoir-vivre, które ma swoje korzenie w najpiękniejszych regionach winiarskich świata. Niezależnie od tego, czy jest czerwone, białe, czy różowe, każde wino jest unikalne, naznaczone swoim szczepem, terroirem i kunsztem winiarza. Wina czerwone charakteryzują się intensywnymi aromatami czerwonych owoców, czarnej porzeczki lub wiśni...
... kcal","Teneur totale en fruits:":"Całkowita zawartość owoców:","La confiture de groseille est une délicieuse confiture de fruits qui capture l’essence vibrante et acidulée de la groseille rouge, également connue sous le nom de groseille en français.":"Dżem z czarnej porzeczki to pyszny dżem owocowy, który uchwyca wibrującą i kwaskowatą esencję czerwonej porzeczki, znanej również jako porzeczka...
Francja, Lugasson
...To wino jest klarowne, błyszczące, rubinowo-czerwone z wiśniowymi refleksami. Aromaty odmianowe Merlota wyrażają się nutami czerwonej porzeczki i czarnych wiśni. Atak jest szczery, wiśnia morelowa i wanilia towarzyszą lukrecji oraz obfitemu finiszowi. Taniny są miękkie.
Francja, Brissac Loire Aubance
... kolorze, granatowym. Nos delikatny, aromaty owoców czerwonych, czarnej porzeczki i agrestu. Przyjemna i zrównoważona struktura. POŁĄCZENIE POTRAW/WINA: Wędliny, mięsa czerwone, łagodne sery. TEMPERATURA SERWISU: Między 15 a 17°C. Kartonik z 6 butelkami po 75cl...
Francja, Auxerre
...{"Nez":"intensywny zapach ciepłych czerwonych porzeczek, pieczonych jeżyn i kremu z czarnej porzeczki, z nutami ciasta korzennego, suszonych róż, krzewu i ołówka, a także powiewem kandyzowanej fiołka.","Accord metvin":"pieczony kaczątko na rożnie, grillowana sielawa, pieczona gęś.","Appellation":"Pessac-Léognan.","Conditionnement":"Kartony po 6 butelek 75cl.","Le conseil de l'œnologue":"serwować...
Francja, Brue Auriac
...porzeczki i jeżyny, delikatnie wzbogacone słodkimi przyprawami i wanilią. Następnie rozwija się w kierunku pikantnych przypraw i różowych jagód. W ustach atak jest okrągły i mięsisty, z nutami przyprawowymi, a następnie przechodzi w smakowite nuty czarnych owoców i nuty drewniane, które wspierają piękne i długie zakończenie. POŁĄCZENIE POTRAW-WINA: Mięsa czerwone, mięsa w sosie, grzyby, sery SERWIS: 18-20°C PRZECHOWYWANIE: Do picia teraz lub będzie się poprawiać przez następne 5 lat...
Francja, Saint Cannat
...). NOTATKI DEGUSTACYJNE To wino ma elegancki rubinowo-purpurowy kolor. Jego nos ujawnia aromaty czarnej porzeczki i wiśni. Podniebienie jest dobrze zbalansowane z pełnymi taninami i nutami czarnych owoców oraz lukrecji. Świetnie komponuje się z daniami śródziemnomorskimi, białymi mięsami, łagodnie przyprawionymi potrawami (np. paella lub curry) oraz czerwonymi mięsami.
Francja, Issy-Les-Moulineaux
...Wino: Co za zachwyt, ta czarująca i ekspresyjna cuvée L'Unique! Eksplozja owoców o dużej czystości zachwyca podniebienie przy każdym łyku i odsłania aromaty wiśni, truskawki, maliny oraz porzeczki. Gwarantowana przyjemność podczas degustacji tego smacznego, eleganckiego wina, które oferuje doskonały stosunek jakości do ceny. Wyśmienite! Pojemność: 75cl Typ: Wino czerwone Szczepy: 40% Grenache, 20% Syrah, 20% Mourvèdre, 15% Marselan, 5% Merlot AOC: Wino z Francji Starzenie: Do picia już teraz i do przechowywania do 2029 roku Temperatura serwowania: 16-18°C...
Francja, Caudiès De Fenouillèdes
... wbijaniu w miąższ i krótkim remontom, aby zachować świeżość aromatów. Wino jest następnie dojrzewane przez prawie dwa lata w zbiorniku lub w glinianej amforze przed butelkowaniem. Degustacja: To wino 100% Syrah to eksplozja czarnych owoców (pąki porzeczki) i przypraw w lekkiej formie (pieprz, goździk). Równowaga tego wina oferuje gładki i apetyczny smak, który odpowiada temu winnemu regionowi położonemu na wysokości. Dostępne roczniki: 2014, 2015, 2016...
Francja, St Vincent Rive D'olt
...Ta cuvée 100% Malbec dojrzewa przez rok w beczkach. To wino o głębokim purpurowym kolorze z czarnymi fioletowymi akcentami jest wyrafinowane i eleganckie w smaku, z aromatami jeżyn, czarnej porzeczki, a także nutą wanilii. To wino do długiego leżakowania, ale również wyróżnia się młodym wiekiem.
Francja, Saint-Vérand
... 000 krzewów/ha, aby kontrolować siłę wzrostu odmiany. Cięcie: goblet, bardzo krótkie, pozwala kontrolować plony. Winifikacja: Zbiory: ręczne. Metoda: tradycyjna Beaujolais, pół-węglowa, w całości w kiściach. Maceracja: 6 do 10 dni. Dojrzewanie: w zbiornikach. Degustacja: Czerwony bigarreau z pięknymi fioletowymi refleksami, ta cuvée uwalnia złożone aromaty czerwonych owoców i czarnej porzeczki, towarzyszące nuty migdałowe. Po wyraźnym ataku, wino wypełnia całe podniebienie.
Francja, Lully
...Suszone porzeczki 34%, suszone kwiaty konopi 10%, suszone liście melisy, suszone czarne porzeczki, suszone wiśnie, suszone płatki róży, suszone liście truskawki...
Francja, Bordeaux
... Sauvignon, 44% Merlot, 10% Petit Verdot Degustacja: Intensywnie rubinowa barwa. Nos z nutami czarnych owoców, porzeczki, jeżyny, a następnie aromaty empiryczne, które wahają się między wanilią a paleniem. Czerwone, pełne ciała, z akcentem drewna i nutami słodkich przypraw. Po kilku latach leżakowania taniny się wygładzają.
Francja, Parnac
...Elastyczny i owocowy. Sukienka garnetowa wyraża aromaty czerwonych owoców: czarnej porzeczki, jeżyny, czerwonej porzeczki, wiśni, fiołka z starannie dobranymi elastycznymi taninami. Serwować: 15 - 16°C. Zalecane danie: Jako aperitif z różnymi rodzajami, z produktami mięsnymi, grillowaniem, kuchnią śródziemnomorską, sałatkami, serami.
Francja, Roubia
... czarnej porzeczki, subtelne aromaty wiśni, hojne aromaty owoców czerwonych. Usta Intensywne, jedwabiste, lekkie nuty czarnej porzeczki, hojne nuty wiśni, hojne nuty owoców czerwonych, eleganckie taniny, delikatne taniny, okrągłe, dobrze zbudowane, dobra intensywność, długa trwałość. Dopasowanie potraw i wina Grillowane mięsa czerwone, mięsa białe, ptactwo, drób, sery krowie. Temperatura serwowania: 16° - 18° Kolor: Czerwony Szczep: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Objętość: 75 cl (Butelka)...
Francja, Furiani
...Składniki 62,5% czerwonych owoców (czerwone porzeczki, czarne porzeczki, jeżyny, borówki, maliny, kwaśne wiśnie), 0,12% nepeta, cukier, pektyna, cytryna, woda. Waga 210g Referencja: CONFFROUNEP...
Francja, Noyers Sur Jabron
...dżem i galaretka z malin, jeżyn, borówek, czarnej porzeczki, gorzkiej pomarańczy,... Dżemy szafranowe: gruszka, morela, mirabelka, Galaretka kwiatowa: kwiat bzu, akacja, kwiaty mniszka...
Francja, Soussans
...Wspaniała sukienka rubinowa, granatowa. Lekka fioletowa nuta nadaje całości pewną młodzieńczość. Wino błyszczące, o bardzo ładnej prezentacji. Nos radosny, wyraźnie zaznaczony aromatami jeżyn, porzeczek, a dokładniej pąkiem porzeczki. Żywe atak, zbudowane i toniczne ciało w jednym rejestrze. Smakowite zakończenie gra na nutach moka i kakao. O pięknej długości, to wino zachęca do spróbowania i ponownego spróbowania. Atrakcyjne wino. Ładna butelka w perspektywie.
Francja, Rochefort-En-Yvelines
FRANCE FOOD, marka handlowa FRANCE FRAISE, specjalizuje się w dystrybucji świeżych lub mrożonych owoców, w całości lub wstępnie pokrojonych, w postaci mrożonego puree. FRANCE FOOD odpowiada na potrzeby laboratoriów cukierniczych. FRANCE FOOD oferuje: truskawki, kiwi, rabarbar, morele, jabłka, śliwki, porzeczki, ananasy, cytryny, wszelkiego rodzaju owoce czerwone. Sprawdź naszą stronę internetową...
Francja, RUNGIS CEDEX
Specjalista w zakresie owoców i warzyw egzotycznych, owoców i warzyw sezonowych, owoców czerwonych, cytrusów, jabłek i gruszek; generalista w zakresie owoców, warzyw. Produkty: mango, limonki, Tampico, banany plantan, maniok, ignam, porzeczki, owoce czerwone, jabłka, gruszki, cytrusy, liczi, orzechy kokosowe. Usługi: przyjmowanie zamówień telefonicznie. Klientela: hurtownicy, cash and carry. Kraje importu: RPA, Ameryka Środkowa, Ameryka Południowa, Chiny, Egipt, Madagaskar, Tajlandia. Kraje eksportu: Niemcy, Hiszpania, Włochy, Holandia.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play