...Dzięki tradycyjnej metodzie, melasa z białych jeżyn uzyskuje miodowy i bursztynowy kolor. Rozwija karmelowe i miodowe aromaty, przypominające koncentrat czarnych wiśni, bez dodatku cukru, barwników, zagęszczaczy czy konserwantów.
Nasz producent wyciska owoce, aby uzyskać sok. Następnie jest on gotowany w kotle i redukowany przez kilka godzin.
Zastosowanie:
Melasa z białych jeżyn jest naturalnie...
Le Coustelous z dumą oferuje swoje produkty gastronomiczne z Południowego Zachodu, z szczególną uwagą na słynny cassoulet z Castelnaudary.
Dbamy o jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Wam to, co najlepsze. Eksportujemy nasze produkty do Europy, Stanów Zjednoczonych i Francji, do delikatesów, winiarni oraz sklepów specjalistycznych w dziedzinie gastro...
...Konserwy Guintrand
Te konserwy są przygotowywane z małego orkiszowego z Mont Ventoux, który jest myty, moczony, a następnie gotowany w jak najbardziej naturalny sposób, w wodzie. Jest doprawiony oliwą z oliwek, bazylią i czosnkiem.
Składniki: mały orkisz (57%), oliwa z oliwek (13%), cebula, bazylia (11%), czosnek (8%), sól, sok z cytryny w koncentracie, pieprz.