...Dzięki tradycyjnej metodzie, melasa z białych jeżyn uzyskuje miodowy i bursztynowy kolor. Rozwija karmelowe i miodowe aromaty, przypominające koncentrat czarnych wiśni, bez dodatku cukru, barwników, zagęszczaczy czy konserwantów. Nasz producent wyciska owoce, aby uzyskać sok. Następnie jest on gotowany w kotle i redukowany przez kilka godzin. Zastosowanie: Melasa z białych jeżyn jest naturalnie...
Niemcy, Bad Bentheim
...Przetwarzanie i pochodzenie. Ten cukier trzcinowy to 100% naturalny cukier z Kolumbii. Cukier trzcinowy jest wytwarzany z trzciny cukrowej. Sok z tej trzciny jest gotowany, krystalizowany, mielony na cukier i przesiewany. W przypadku cukru trzcinowego brakuje jednego etapu w procesie produkcji, ponieważ nie jest on rafinowany. Oprócz tego brązowego/złotego cukru trzcinowego istnieją także inne...
...Cukier biały jest najpopularniejszym słodzikiem stosowanym w wypiekach i napojach. Od dziesięcioleci jest uniwersalnym słodzikiem, pozyskiwanym z trzciny cukrowej i buraków cukrowych. Po zbiorach sok z obu surowców jest wyciskany i gotowany, aby usunąć wilgoć. W miarę jak wilgoć maleje, naturalny sacharoza w soku zaczyna krystalizować. Jeśli chcesz kupić cukier biały w konkurencyjnych cenach z...
Francja, Castelnaudary
Le Coustelous z dumą oferuje swoje produkty gastronomiczne z Południowego Zachodu, z szczególną uwagą na słynny cassoulet z Castelnaudary. Dbamy o jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Wam to, co najlepsze. Eksportujemy nasze produkty do Europy, Stanów Zjednoczonych i Francji, do delikatesów, winiarni oraz sklepów specjalistycznych w dziedzinie gastro...
Francja, Cournon D'auvergne
...Szpinak* (58%), ziemniak*, olej słonecznikowy*, woda do gotowania, prażony sezam pełnoziarnisty, sos sojowy* (woda, ziarna soi*, sól, alkohol*, Koji (Aspergillus oryzae)), ocet balsamiczny* (ocet winny*, gotowany moszcz winogronowy*), sok z cytryny*, sól, mąka ryżowa*, czosnek*, kolendra*, imbir*. * Składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego - Alergeny Odpowiedni dla wegan Zalecenia dotyczące...
Francja, Arles
...Konserwy Guintrand Te konserwy są przygotowywane z małego orkiszowego z Mont Ventoux, który jest myty, moczony, a następnie gotowany w jak najbardziej naturalny sposób, w wodzie. Jest doprawiony oliwą z oliwek, bazylią i czosnkiem. Składniki: mały orkisz (57%), oliwa z oliwek (13%), cebula, bazylia (11%), czosnek (8%), sól, sok z cytryny w koncentracie, pieprz.
Szwajcaria, Wald
...Cenny, edelsoczysty specjał, wyprodukowany w Szwajcarii. Zapakowany w eleganckie pudełko z piękną satynową wstążką. Starannie zagęszczony sok truskawkowy i jabłkowy (na każdy litr soku truskawkowego przetwarza się 8 kilogramów truskawek!) jest długo dojrzewany z białym winem, które leżakowało przez lata w dębowych beczkach, a następnie ponownie gotowany, aż osiągnie optymalną konsystencję, jak w przypadku balsamico. Z wspaniałym zapachem i smakiem truskawek oraz delikatną kwasowością. Nadaje się również jako ocet do picia. Idealny do wykwintnych vinaigrett i sosów, do deserów. Waga: 0,4 KG...
Włochy, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, obecnie Brusa 1888, to włoska firma specjalizująca się w pochodnych winogron i innych składnikach owocowych. W 2018 roku firma zakończyła działalność winiarską, aby skupić się wyłącznie na przetwarzaniu pochodnych winogron. Portfolio firmy obejmuje: -koncentrat soku z winogron białych/czerwonych, -sok z winogron NFC, -cukier winogronowy, -must gotowany (używany w...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play