Francja, Auros
... Ser Kozi i Owczy tome 4 kg oraz tommette 600g. Oferujemy również Saint Nectaire, Comté, Brie naturalny i z truflami, jogurty wiejskie, jogurty owcze, śmietanę wiejską, twaróg, Emmental tarty z surowego mleka itd.... Nie wahaj się poprosić o nasz pełny katalog i ceny.
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
...OU A PATE FRAICHE Przykład: Ser kozi, ser świeży po francusku, Petits Suisses, … Cechy: Prostota użycia Regularne odcieknięcie skrzepu Odciek z mleka koziego, mleka krowiego i mleka owczego, mleka sojowego… Kontrola ekstraktu suchego Łatwe czyszczenie, przestrzeganie higieny Nasze torby mogą być oferowane z różnymi opcjami: przejścia na rurki, sznurki, specyficzne otwarcia… są dostosowywane do każdego serowara Wymiary 50x100cm lub wymiary na zamówienie Funkcje Odciek Zawody Mleczarnie – Serowarnie...
Francja, Marseille
...typowy ser z centrum i południa Włoch oraz wysp, wytwarzany z całego mleka owczego, świeżego i koagulowanego przy użyciu podpuszczki roślinnej lub zwierzęcej (baraniej lub koziej), solony i aromatyczny, jeśli dojrzewa przez kilka miesięcy, z charakterystycznym pikantnym smakiem, jeśli przyprawianie trwało dłużej; Dostępne są różne odmiany: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano i pecorino Sicilien.
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
...COOPERATYWA SEROWARSKA BERGERS DU LARZAC to spółdzielnia założona w 1996 roku, która umożliwia 20 producentom z "LARZAC" i "monts du LEVEZOU" w AVEYRON zjednoczenie się w celu stworzenia gamy serów owczych o charakterze. W tym celu ich tomy dojrzewają w naturalnej piwnicy z 4 poziomami pod ziemią, co nadaje im "unikalny" smak i kwiecistą skórkę. Od ponad 11 lat wszystkie ich sery są również dostępne w wersji "BIO".
Francja, Bardos
Usytuowana w Kraju Basków, firma BASTIDARRA produkuje jogurty rzemieślnicze. Oferuje pełną gamę jogurtów, w tym jogurty z mleka krowiego podgrzewane lub mieszane, jogurty z mleka owczego podgrzewane oraz serwatkę owczą. Serwatka owcza to typowy świeży ser z Kraju Basków. Nasze krowy to rasy Prim’Holstein. Nasze owce to Manex z czerwoną głową, lokalna rasa z Kraju Basków. Współpracujemy z trzema...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play