Francja, Laissac
...Suszone mięso wołowe Aubrac, cienko pokrojone, w słoiku ze szkła w 100% nadającym się do recyklingu. Dzięki innowacyjnemu konceptowi, suszone mięso wołowe Aubrac może być przechowywane w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące. Wyprodukowane w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, suszone mięso wołowe, znane również jako bresaola, cecina, mięso grison, w zależności od przepisów i regionów...
Francja, Toulouse
...Ogólne produkty spożywcze: Ryż, Suszone owoce, Mięso, Drób, Ryby, Olej, Ciasta, Przekąski, Chipsy...
Francja, Aix En Provence
...MÉLISSE - Melissa officinalis Zapach słodki i cytrynowy. Nazywana również pieprzem pszczelim, ziołem dam. Ta roślina jest idealna do relaksu w postaci naparu. Możesz ją zaparzać bez obaw, ponieważ była uprawiana na południu Francji bez pestycydów ani szkodliwych środków. Krótko mówiąc, czysta przyjemność! Roślina Mélisse - Melissa officinalis. Kuchnia Napar, deser, sałatka owocowa, mięso białe, śmietana, ryba. Forma / Ilość Liść obierany BIO SUSZONY / 12g - 50g. Pochodzenie Francja - Roślina 100% ekologiczna. Właściwości Relaksująca, nasenna, żołądkowa, sercowo-naczyniowa, przeciwskurczowa.
Francja, La Fouillade
...Suszone ekologiczne mięso wieprzowe z Ferme de la Rousse można jeść w cienkich plasterkach, jak szynkę wiejską lub kiełbasę. Doskonale uzupełni Twoje przystawki, na desce wędlin, z serem lub w sałatce. Mięso wieprzowe, podobnie jak wszystkie duże kawałki wędlin z Ferme de la Rousse, dojrzewa przez co najmniej 12 tygodni przed wprowadzeniem do sprzedaży.
Francja, LA ROCHETTE
...Produkujemy z wielkim szacunkiem dla tradycji starych kiełbas i suchych kiełbas: naturalne osłonki, świeże mięso, bez barwników, bezglutenowe i bez dodatku azotanów.
Francja, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT tożsamość rodzinna z siedzibą w Isère, specjalizująca się w cięciach koni, produktach przetworzonych z koni i przetwórstwie mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, odkostnianie, cięcie koni, przetwarzanie mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, w tackach, luzem, w puszkach, dystrybucja. Opanowanie całego łańcucha dostaw koni we Francji. CERTYFIKACJA IFS w naszym zakładzie produkcyjny...
Francja, Saint-André-Le-Puy
Rodzina produktów stworzona w najczystszej tradycji górskich wędlin. Opracowana z najlepszych kawałków mięsa, nasza gama Grande Tradition jest kwintesencją rzemiosła Batistou. SZYNKI Nasze szynki pochodzą wyłącznie z rygorystycznie wyselekcjonowanych francuskich świń i inspirowane są okrągłym krojem zwanym „Parme”. Umiarkowanie solone i ręcznie wcierane w suchą sól, następnie powoli suszone z...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Francja, Drancy
Francja, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Vitry Sur Seine
Francja, Barbentane
Jesteśmy producentem wędlin rzemieślniczych od 7 pokoleń. Nasze wędliny są wytwarzane ręcznie co tydzień, aby zapewnić świeżość naszych produktów. Bez konserwantów i barwników, oferują smaki naszego regionu. Wędliny suszone: kiełbasa bydlęca, rolada z boczku.....itd. Wędliny gotowane: galaretka, andouillettes, caillettes, itd. Nasze grillowane: andouillettes, kiełbaski (papryka, jagnięcina z miętą, bazylia itd.)...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play