Francja, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Prunelle sauvage, cukier, woda, alkohol i anyż. Podwójna maceracja. Pierwsza to ekstrakcja na zimno. Jest to wstępna maceracja trwająca trzy tygodnie, podczas której śliwki macerowane są w czystym alkoholu o stężeniu 96% (ekstrakcja na zimno pozwala wydobyć maksymalną ilość aromatów ze śliwek i nadaje alkoholowi piękny purpurowy kolor). Następnie następuje druga maceracja po redukcji w anyżówce...
... jakości, nasze róże zostały zebrane w tym roku. Gwarantuje to najlepszy kolor oraz zachowanie intensywnych aromatów. Zastosowanie: Można je wykorzystać w naparach, w wypiekach oraz w niektórych daniach wytrawnych. Do naparów można dodać 1 pąk róży na filiżankę lub pokruszyć go, aby włączyć do mieszanki naparu lub aromatyzowanej herbaty. W przypadku wypieków, pąki róż mogą infuzować w kremie, ganaszach lub syropie. KARTON: 14Kg...
Francja, Saint Cannat
...WINIFIKACJA Cabernet Sauvignon to późny szczep winny zbierany pod koniec zbiorów w optymalnej dojrzałości. W winiarni winogrona są natychmiast tłoczone i odszypułkowane, a następnie fermentowane z długą tradycyjną maceracją (około 3 do 4 tygodni, w kontrolowanej temperaturze: między 25 a 28°C), aby wydobyć kolor i taniny, jednocześnie zachowując świeżość aromatów i przypraw. Wina są następnie...
Francja, St Vincent Rive D'olt
...Jego intensywnie czarna barwa ma ciemnofioletowe refleksy. To złożone wino składa się z wielu aromatów: czarne owoce (jeżyny, borówki), przypraw (pieprz, wanilia) oraz odrobina lukrecji z wiekiem. Towarzyszą im delikatnie otulone taniny, tworząc doskonałą równowagę. Jego bogata i potężna struktura nadaje mu duży potencjał do starzenia.
Francja, Amiens Cedex 3
... obowiązujących przepisów prawnych. Firma została założona w 1955 roku przez piekarza-cukiernika z Amiens i zatrudnia w Francji ponad 60 osób. Florensuc oferuje szeroką gamę dekoracji dla rzemieślników i przemysłu. • Rynek rzemieślniczy: Cukiernicy Piekarze Catererzy Restauratorzy • Rynek przemysłowy: Producenci ciast, chleba, wyrobów cukierniczych i lodów. 60% przychodów z eksportu do 60 krajów. Certyfikaty Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Francja, Marseille
Equateur Fruits, założona w 2004 roku, jest wiodącą firmą w dostarczaniu przetworzonych owoców dla przemysłu spożywczego. Specjalizujemy się w dostarczaniu cytrusów oraz owoców egzotycznych. Gwarantujemy nasze produkty, pozostając wiernymi międzynarodowym normom oraz Twoim specyfikacjom. Wszystkie nasze produkty są uznawane za ich śledzenie oraz jakość, 100% naturalną. Nasi klienci to profesjonaliści w dziedzinie smaku, producenci soków owocowych, lodów, jogurtów, żywności dla niemowląt, aromatów itp. Nasza oferta produktów obejmuje purée, soki proste, komórki, miąższ, koncentraty itp.
... oferować piaszczyste gleby, które pozwalają truflom rozwijać się w sprzyjających warunkach. Na dzień dzisiejszy, Le Diamant Noir może zaoferować świeże trufle w sezonie oraz trufle w półkonserwie, masło i ser. Wszystkie oferowane produkty są na bazie trufli, bez syntetycznych aromatów i konserwantów.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play