Francja, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Prunelle sauvage, cukier, woda, alkohol i anyż. Podwójna maceracja. Pierwsza to ekstrakcja na zimno. Jest to wstępna maceracja trwająca trzy tygodnie, podczas której śliwki macerowane są w czystym alkoholu o stężeniu 96% (ekstrakcja na zimno pozwala wydobyć maksymalną ilość aromatów ze śliwek i nadaje alkoholowi piękny purpurowy kolor). Następnie następuje druga maceracja po redukcji w anyżówce...
...Nasze pąki róż pochodzą z rodziny producentów, którzy uprawiają je od pokoleń. Uprawy tych róż, znanych również jako róża damasceńska, mają tysiącletnią tradycję w tym bardzo suchym regionie, jakim jest prowincja Isfahan. Każdy kwiat jest zbierany ręcznie, zanim się rozwinie. Producenci suszą je tego samego dnia, aby zachować maksymalny aromat i kolor. Aby zapewnić Państwu produkty najwyższej...
Francja, Saint Cannat
...WINIFIKACJA Cabernet Sauvignon to późny szczep winny zbierany pod koniec zbiorów w optymalnej dojrzałości. W winiarni winogrona są natychmiast tłoczone i odszypułkowane, a następnie fermentowane z długą tradycyjną maceracją (około 3 do 4 tygodni, w kontrolowanej temperaturze: między 25 a 28°C), aby wydobyć kolor i taniny, jednocześnie zachowując świeżość aromatów i przypraw. Wina są następnie...
Francja, St Vincent Rive D'olt
...Jego intensywnie czarna barwa ma ciemnofioletowe refleksy. To złożone wino składa się z wielu aromatów: czarne owoce (jeżyny, borówki), przypraw (pieprz, wanilia) oraz odrobina lukrecji z wiekiem. Towarzyszą im delikatnie otulone taniny, tworząc doskonałą równowagę. Jego bogata i potężna struktura nadaje mu duży potencjał do starzenia.
Francja, Amiens Cedex 3
... obowiązujących przepisów prawnych. Firma została założona w 1955 roku przez piekarza-cukiernika z Amiens i zatrudnia w Francji ponad 60 osób. Florensuc oferuje szeroką gamę dekoracji dla rzemieślników i przemysłu. • Rynek rzemieślniczy: Cukiernicy Piekarze Catererzy Restauratorzy • Rynek przemysłowy: Producenci ciast, chleba, wyrobów cukierniczych i lodów. 60% przychodów z eksportu do 60 krajów. Certyfikaty Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Francja, Marseille
Equateur Fruits, założona w 2004 roku, jest wiodącą firmą w dostarczaniu przetworzonych owoców dla przemysłu spożywczego. Specjalizujemy się w dostarczaniu cytrusów oraz owoców egzotycznych. Gwarantujemy nasze produkty, pozostając wiernymi międzynarodowym normom oraz Twoim specyfikacjom. Wszystkie nasze produkty są uznawane za ich śledzenie oraz jakość, 100% naturalną. Nasi klienci to profesjonaliści w dziedzinie smaku, producenci soków owocowych, lodów, jogurtów, żywności dla niemowląt, aromatów itp. Nasza oferta produktów obejmuje purée, soki proste, komórki, miąższ, koncentraty itp.
...Le Diamant Noir z La Drôme des Collines to firma reprezentowana przez dwie rodziny. Jedna rodzina to producenci trufli "Tuber Mélanosporum", a druga specjalizuje się w handlu truflami. Te dwie rodziny połączyły swoje umiejętności, aby opracować nowe procesy związane z tym szlachetnym produktem. La Drôme des Collines jest znana z okrągłych trufli o doskonałej jakości. Ten region ma szczęście...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play