Francja, Laissac
COTE2BOEUF, producent wędlin rzemieślniczych w Aveyron, przywraca blask gastronomicznemu emblematu Francji: saucisson! Jego produkcja odbywa się jak dawniej, z użyciem tylko 3 składników: mięsa wyselekcjonowanego z gospodarstw rolnych w Aveyron, soli z Guérande, pieprzu z Kampot IGP. Żadnych konserwantów, żadnych barwników, żadnych nitrytów! Tylko 3 składniki jak dawniej. Coppa, lonzo, suszona...
Francja, Plailly
... wyjątkowego poziomu niezawodności. Ponad 8000 systemów LUTETIA zostało zainstalowanych na całym świecie do realizacji operacji rozmrażania, solenia, kumulacji faz, obróbki cieplnej, suszenia i wędzenia, chłodzenia i kriogeniki. LUTETIA rozwija procesy technologiczne dla wszystkich Twoich produkcji: Wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety), Wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), Produkty marynowane, Produkty przetworzone z drobiu (szynka drobiowa, nuggetsy), Kurczaki pieczone i wędzone, Produkty rybne (łosoś, głowonogi).
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Francja, Nogent Sur Oise
...Chorizo D 55 traiteur, Chorizo traiteur PP D55, Chorizo D55 tranché, Coppa sel sec à l’ancienne, Coppa sel sec, Coppa sel sec tranché, Cube coppa sel sec, Timbre de coppa sel sec, Pancetta sel sec à l’ancienne, Pancetta sel sec, Pancetta sel sec tranché, Merguez, Merguez entière portion, Merguez tronçon 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 bâton, Pepperoni pizza tranché.
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Arnouville Les Gonesse
... wdraża procesy technologiczne dostosowane do wszystkich Twoich produkcji: wędliny wieprzowe (szynka gotowana, boczek, pasztety i inne), wędliny suszone (coppa, szynka suszona, kiełbasa suszona, Cobourg), produkty marynowane, przetwory drobiowe (szynka drobiowa, nuggetsy), pieczone i wędzone kurczaki, produkty rybne (łosoś, głowonogi i inne).
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play