Francja, Laissac
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Francja, Sarrola-Carcopino
Firma Salaisons Joseph Pantaloni, producent wędlin rzemieślniczych w pobliżu Ajaccio, zapewnia sprzedaż hurtową dla profesjonalistów, a także sprzedaż bezpośrednią dla klientów indywidualnych. Producent produktów korsykańskich, Salaisons Joseph Pantaloni promuje rzemieślnicze wyroby z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni produkuje wędliny i kiełbasy korsykańskie wysokiej jakości, wyłącznie z...
Francja, Carpentras
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny...
Francja, Rabastens De Bigorre
Jeśli jesteś dystrybutorem, delikatesami, GMS, hurtownikami? Nie wahaj się z nami skontaktować. Z ponad stuletnim doświadczeniem i unikalnym know-how, Conserverie du Sud wyróżnia się jako pierwszy producent pasztetów na bazie wieprzowiny oraz jedyny, którego zasięg jest krajowy i międzynarodowy. Conserverie du Sud nawiązała lokalny sojusz i zaopatruje się w mięso wieprzowe z certyfikatem od...
Francja, Saint-André-Le-Puy
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Francja, Carquefou
...Dom Quillard z talentem i szczerością oferuje produkty "domowe", które odpowiadają nowym oczekiwaniom: tradycji, rzemiosłu i autentyczności. Każda linia produktów pochodzi wyłącznie z surowców wyselekcjonowanych zgodnie z wymaganiami i przetwarzana jest według tradycyjnego procesu. Wędlina: * Szynka: Szynka z Vendée w stylu tradycyjnym IGP, szynka surowa wędzona w stylu tradycyjnym * Wędlina w...
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Francja, Beaumont De Lomagne
... są przygotowywane z poszanowaniem tradycji i rzemiosła francuskiej gastronomii z południowego zachodu. Bez barwników ani konserwantów, wszystkie nasze produkty są wytwarzane w naszym warsztacie przy drodze do Auch w Beaumont de Lomagne, pomiędzy GERS a TARN & GARONNE.
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
SA SALAISONS PYRENEENNES to firma specjalizująca się w wędzeniu wyjątkowych szyn. Salaisons Pyrénéennes stosują autentyczny kunszt w produkcji szyn i wędlin najwyższej jakości. Podobnie jak w przypadku wielkich win, te wędliny są produkowane z hodowli „szlachetnego szczepu”: certyfikowanej białej świni z Południowego Zachodu. Produkty pochodzące z „szlachetnego szczepu” białej świni są oferowane pod marką „SALAISONS PYRENEENNES”.
Francja, Fonsorbes
... powierzchni 1500 m2 i uzyskała zgodność z normami europejskimi. Może sprostać coraz większemu zapotrzebowaniu. W marcu 2012 roku otwarto w miejscu produkcji sklep o powierzchni 200 m2 przeznaczony do SPRZEDAŻY DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Wissous Cedex
... surowego i gotowanego dla przemysłu spożywczego potraw gotowych, konserw i produktów liofilizowanych. Posiadamy dwa zakłady produkcyjne: jeden do produkcji produktów surowych, a drugi do produkcji produktów gotowanych i przetworzonych. Te instalacje pozwalają nam na produkcję 6500 ton gotowych produktów rocznie, co przekłada się na przychody w wysokości około 21 milionów euro.
Francja, Pamiers
...Dziś to już trzecie pokolenie wędliniarzy przejmuje tę lokalną przygodę, aby poprowadzić ją w dalsze horyzonty. Bo tutaj, w Ariège, kto nie zna wędlin Commenges? Jakość przekazywana jest z ust do ust! A turystyka zmienia naszą wizję, sprzyjając rozpoznawalności wędlin. Rzeczywiście, znawcy i miłośnicy wysokiej jakości produktów wędliniarskich, którzy skosztowali naszych wyrobów w Ariège, proszą nas...
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Francja, Les Mées
Firma Midi Charcuterie, sprzedawana pod marką Gil Traiteur, jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w branży spożywczej, a dokładniej w kuchni śródziemnomorskiej. Odrzucając tradycyjną wędlinę, firma specjalizuje się w produkcji „Smaków Prowansji”, takich jak marynowane warzywa i grzyby, marynowane specjały „Gil Traiteur”, marynowane produkty rybne w oleju, pasty do smarowania (nasze „Taillas”) oraz pomocniki kulinarne.
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Sceaux Sur Huisne
Od 1966 roku firma Bahier jest uznawanym graczem na rynku wędlin. Numer 1 we Francji na rynku białej i czarnej kaszanki oraz numer 2 na rynku rillettes. W ciągłej innowacji, Bahier oferuje dziś 5 rodzin produktów: Kaszanki, Rillettes, Wyroby wieprzowe, Wyroby podrobowe i Wyroby drobiowe. Francuski producent rillettes.
... specjalności gotowane produkowane w Dijon w zakładzie, który nieustannie się rozwija, z podejściem IFS wprowadzonym w 2006 roku oraz salą białą do krojenia o normie ISO 8, otwartą w 2007 roku. Badania i innowacje są naszymi głównymi kierunkami rozwoju, zarówno w zakresie produktów, procesów, pakowania, jak i opakowań. Ta polityka pozwoliła nam w ostatnich latach zdobyć nagrodę INNOWACJA SIAL 2004, produkt uznany za SMAKI ROKU 2006 oraz nagrodę honorową SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE to firma założona w 1963 roku, z siedzibą w Castres w departamencie Tarn (81). Dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy, CHARCUTERIE ANTOINE zawsze miała na celu produkcję tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. CHARCUTERIE ANTOINE może produkować wszystkie rodzaje wyrobów wędliniarskich; od kiełbas po produkty solone, przez produkty krojone, produkty gotowane, a nawet niektóre konserwy.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Chaponost
Randy to małe i średnie przedsiębiorstwo założone w 1903 roku, znajdujące się w Chaponost w południowo-zachodniej części regionu Lyon. Zajmując się produktami regionalnymi, Randy wkłada całe swoje umiejętności w produkcję słonych wypieków, wędlin i sałatek regionalnych. Ta wiedza przekazywana jest w ramach Domu Randy od ponad wieku. Nasz zespół składa się z profesjonalistów w dziedzinie wędlin i cukiernictwa, którzy doskonale znają produkty z Lyonu, aby zapewnić optymalną jakość naszych wyrobów.
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Plaisance
... Lacaune, tusze świń są dostarczane do Plaisance w poniedziałki, wtorki i czwartki. Są one porcjowane, a różne kawałki przeznaczone do produkcji. Jeśli chodzi o przepisy, od kiełbasy po friton, przez szynkę, to rzemiosło oparte na pięćdziesięcioletnim doświadczeniu, skoncentrowane na poszukiwaniu regularności smaków przez cały rok.
Francja, Manosque
Firma Le Séchoir des Alpes jest przedsiębiorstwem specjalizującym się w sektorze agrospożywczym, a dokładniej w produkcji wędlin i przetworów mięsnych. Dzięki swojemu tradycyjnemu i rzemieślniczemu rzemiosłu, przekazywanemu z pokolenia na pokolenie, Le Séchoir des Alpes oferuje Państwu gamę produktów wysokiej jakości, które reprezentują wszystkie smaki Prowansji.
Francja, Lacaune
... autentyczne wyroby. Dobry smak przeszłości jest szanowany, jednocześnie wprowadzając nowoczesny akcent. Umiejętności odziedziczone po długiej rodzinnej tradycji wędlin w Lacaune Lacaune to uzdrowiskowa wioska w sercu regionalnego parku naturalnego Haut Languedoc. Położona na wysokości 800 metrów, czystość i świeżość jej klimatu mają kluczowe znaczenie dla produkcji i dojrzewania wysokiej jakości wędlin, takich jak szynka suszona, kiełbasa suszona, kiełbasa sucha. To tutaj, pod wpływem morskich i górskich wiatrów, dojrzewanie naszych produktów odbywa się powoli.
Francja, MONTREUIL BELLAY
Producent andouillettes dla dużych powierzchni handlowych, RHD, gastronomii, hurtowników, centrali zakupowych. Producent andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel oraz andouillettes Champenoises z czystej wieprzowiny. Andouillettes regionalne 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Andouillettes la Saumuroise 100% mięsa wieprzowego pakowane próżniowo. Producent białej kiełbasy w trad...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play