Francja, Josselin
...MixeoGS to nasza naturalna alternatywa dla klasycznych stabilizatorów do lodów i sorbetów. MixeoGS to mieszanka mąki lnianej i włókien roślinnych, alternatywa dla klasycznych stabilizatorów do lodów i sorbetów. MixeoGS zapewnia kremową teksturę i ogranicza krystalizację wody, jednocześnie będąc produktem pochodzenia naturalnego, clean-label (bez Exxx) oraz prostym w użyciu i łatwym do włączenia...
Francja, Bréal-Sous-Montfort
...Wyobrażona jako "narzędzie kuchenne", "Cooking Box" gromadzi wybór najlepszych bulionów, wywarów i bulionów nowej generacji od Saveur! - Formuła bez oleju palmowego i bez wzmacniaczy smaku - Starannie dobrana zawartość soli - Deklaracja Aromatów Naturalnych zgodna z nowymi przepisami Zastosowanie: Bazy sosów Dania gotowe Zupy Produkty rybne Przyprawy do warzyw lub sałatek Wywar, bulion, wywar rybny, aromaty naturalne, redukcja soli, bez oleju palmowego, bez wzmacniacza smaku, składniki 100% pochodzenia naturalnego...
...Odkryty w XVII wieku, Agar Agar pochodzi z czerwonej algi Gracilaria verrucosa lub innych czerwonych alg typu Gelidium. Wydobyty z wody, Agar Agar jest następnie kriogenizowany: ta szanowana transformacja naturalnych polisacharydów pozwala mu zachować całe swoje bogactwo. Żelatyna dostępna w handlu jest uzyskiwana z kolagenu tkanek zwierzęcych poddawanych długotrwałemu działaniu wrzącej wody. Agar Agar, posiadający znacznie wyższą funkcjonalność niż produkty pochodzenia zwierzęcego lub syntetycznego, jest z kolei wyłącznie roślinny, co nadaje mu czyste i zdrowe właściwości dla zdrowia.
Francja, Merville
Od 1880 roku firma Sethness Roquette specjalizuje się w produkcji karmeli wykorzystywanych w różnych formach (płynnej, pasty, proszku lub kawałków) dla rzemieślników i przemysłu spożywczego. Dzięki globalnej obecności z 4 zakładami produkcyjnymi, Sethness Roquette zdołała ugruntować swoją pozycję jako lider w produkcji karmeli. CARAMELS SPÉCIALITÉS Karmelowe specjalności obejmują dużą rodzinę...
Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i...
Francja, Caudecoste
Dostawca i dystrybutor składników, specjalizujący się w imporcie i eksporcie oraz dystrybucji składników BIO i konwencjonalnych dla przemysłu spożywczego, kosmetycznego, nutraceutycznego oraz żywienia zwierząt od 2017 roku. Szczególnie rygorystyczni w pozyskiwaniu naszych składników, gwarantujemy śledzenie pochodzenia oraz jakość wszystkich naszych produktów. Nasza wiedza jest do Twojej...
Francja, Caden
PANEMEX specjalizuje się w przygotowywaniu nasion i zbóż do produktów piekarniczych. Jako dawni młynarze, nasze umiejętności odpowiadają na obecne potrzeby w zakresie koncentratów, premiksów i dodatków dla przemysłu oraz profesjonalistów w branży piekarniczej. Nasze zakłady produkcyjne przeszły wiele modernizacji i rozbudów na przestrzeni lat, a my jesteśmy dumni, że wciąż znajdujemy się zaledwie...
Francja, Mesnil-Saint-Nicaise
AJINOMOTO to firma, która produkuje żywność i przyprawy dla przemysłu spożywczego i zwierzęcego. AJINOMOTO oferuje również składniki dla przemysłu farmaceutycznego.
Francja, Blagnac
... Aurillac (Francja), a następnie do przejęcia fabryki Laporte Biochem w Milwaukee oraz Instytutu Rosell w Montrealu, około dziesięć lat później. LALLEMAND rozwinął solidne badania, produkcję i działalność marketingową w dziedzinie bakterii dla żywności ludzkiej i zwierzęcej, a także dla przemysłu farmaceutycznego. W 2006 roku rozpoczął działalność w sektorze pielęgnacyjnym dzięki utworzeniu joint venture (ITHEC) we Francji, a następnie w 2008 roku przejął Verdera w Finlandii, BrettYoung w 2014 roku oraz Bioforest w 2015 roku.
Francja, Saint Pierre De Vassols
Algovital specjalizuje się od ponad 40 lat w produkcji kosmetyków oraz naturalnych i ekologicznych środków pielęgnacyjnych. Z siedzibą w Vaucluse, projektujemy produkty biologiczne dostosowane do różnych zastosowań, takich jak kosmetyki, suplementy diety, perfumy i aromaterapia. Dzięki naszym 40-letnim doświadczeniom oraz zaufaniu, jakim obdarzają nas producenci olejków eterycznych z Francji i ca...
Francja, Avignon
... rygorystycznie równoważnej jakości. > dostępne i zrównoważone: korzystamy z już istniejących zasobów, przyczyniając się tym samym do redukcji emisji CO2. > dostosowane do potrzeb: składniki są dostarczane zgodnie z Twoimi wymaganiami i ograniczeniami, aby ułatwić integrację. Nasze zespoły inżynierów są do Twojej dyspozycji, oferując spersonalizowane wsparcie przez cały czas trwania projektu. Nie wahaj się z nami skontaktować.
Francja, Chassieu
BRENNTAG EXPORT dystrybuuje chemikalia przemysłowe oraz specjalności chemiczne. Zorganizowane wokół rynków strategicznych, nasze działania obejmują branże takie jak: żywność, kosmetyki, detergenty, farmaceutyki, farby, lakiery, tusze i kleje, uzdatnianie wody, obróbka powierzchni, chemia syntetyczna, materiały kompozytowe, dodatki do olejów i smarów... Nasze asortymenty obejmują kwasy i zasady, rozpuszczalniki organiczne i naftowe, chemikalia mineralne w postaci stałej oraz produkty specyficzne, takie jak żywice, surfaktanty, polimery, dodatki i składniki...
Francja, Champagne-Au-Mont-D'or
GNT jest producentem i dystrybutorem składników spożywczych barwiących (Colouring Foods). Jest liderem na światowym rynku barwników spożywczych dla przemysłu spożywczego i napojów. Nasze barwniki spożywcze EXBERRY® są wytwarzane z owoców, warzyw i jadalnych roślin, a w ich obróbce nie stosuje się żadnych sztucznych dodatków ani rozpuszczalników organicznych. Mogą być używane w szerokim zakresie...
Francja, Avignon
NATUREX specjalizuje się w produkcji specjalistycznych składników naturalnych dla przemysłu spożywczego, nutraceutycznego, farmaceutycznego i kosmetycznego. Naturex jest ważnym graczem w branży składników naturalnych.
Francja, Charmes-Sur-Rhône
Jednostka produkcyjna ANTARTIC II INGRÉDIENTS została założona w 2002 roku w celu dostarczania technologicznych mieszanek dla przemysłu spożywczego: powłok, wędlin (produkty solone, wędliny gotowane, wędliny surowe, wędliny suszone), galaretek, marynat, sosów i baz sosowych, aromatów, aromatów do przekąsek, aromatów naturalnych, przypraw do kiełbas i merguez, pomocy kulinarnych, produktów...
Francja, Marseille
Założona w 2000 roku, CARAGUM INTERNATIONAL® to firma z siedzibą w Marsylii, specjalizująca się w formułowaniu, produkcji i sprzedaży składników funkcjonalnych dla przemysłu spożywczego i kosmetycznego. - Systemy funkcjonalne dla napojów - Systemy funkcjonalne dla napojów gazowanych - Systemy funkcjonalne dla serów analogowych, takich jak ser do pizzy, feta, ser w kostkach - Systemy...
Francja, Vetraz-Monthoux
... dermatologicznie i nie jest testowany na zwierzętach. Wyprodukowane we Włoszech, w samym sercu regionu produkcji tego zboża, w ścisłej współpracy z rolnikami i przedstawicielami przemysłu spożywczego. Nasze partnerstwo z włoskim laboratorium gwarantuje jakość premium, jednocześnie minimalizując wpływ na środowisko. Dzięki swoim włoskim korzeniom, pan Barberis, Dyrektor Generalny BetaRhoBeta, pragnął wprowadzić produkty pochodzące z tej tradycji rolniczej. Nasze produkty są importowane i sprzedawane we Francji przez grupę BetaRhoBeta pod nazwą Fully Rice.
Francja, Grasse
Założona w 1779 roku, JEAN NIEL jest jedną z najstarszych francuskich firm aromatycznych. Produkuje i rozwija surowce oraz składniki aromatyczne dla przemysłu perfumeryjnego, kosmetycznego oraz dla przemysłu spożywczego i napojów. Siedziba firmy znajduje się w Grasse, kolebce tego przemysłu, a dzięki wyjątkowym zasobom przemysłowym i kluczowym kompetencjom, firma JEAN NIEL rozwija i produkuje...
Francja, Strasbourg
Grupa 3H, właściciel firmy technologicznej i produkcyjnej 3H Lab, jest polską firmą specjalizującą się w przetwarzaniu konopi przemysłowych, ekstrakcji, produkcji izolatów, terpenów, destylatów oraz formułowaniu produktów na bazie CBD i fitokannabinoidów mniejszych (CBG, CBC, CBN, CBDV) dla przemysłu kosmetycznego, OTC i spożywczego. Wybieramy naszych partnerów rolniczych zgodnie z...
Francja, Le Chesnay
...AMCAN INGREDIENTS INTERNATIONAL oferuje najlepsze składniki, aromaty i surowce dla przemysłu spożywczego, farmaceutycznego, nutraceutycznego oraz biotechnologii. AMCAN INGREDIENTS proponuje innowacyjne i wysokiej jakości składniki dla swoich usług R&D.
Francja, BRIE
Już od 1992 roku Gilles Bocabeille rozwija innowacyjne składniki opatentowane, które zapadną w pamięć (Végédécor®: Przetworzone warzywa). SOREAL wykorzystuje swoją wiedzę z zakresu reologii do tworzenia i produkcji zaawansowanych sosów dla przemysłu spożywczego. W 2006 roku SOREAL włącza do swojego portfolio Comptoir Provençal des Sauces (ILOU) i przyspiesza tempo wzrostu, łącząc obie struktury...
Francja, Prades-Le-Lez
... naturalne barwniki. CHR HANSEN jest obecny w Twoim codziennym życiu dzięki swoim składnikom: enzymom i kulturom dla przemysłu mleczarskiego i mięsnego, bakteriom do wina oraz naturalnym barwnikom do lodów, słodyczy i napojów, a także probiotykom. Nasze składniki są wykorzystywane zarówno w branży spożywczej, jak i farmaceutycznej, w żywieniu oraz rolnictwie. We Francji, działy Meat & Prepared Food...
Francja, Saint Ignat
Limagrain Ingredients jest spółką zależną LIMAGRAIN, międzynarodowej grupy spółdzielczej stworzonej i kierowanej przez francuskich rolników. Twórca i producent odmian roślinnych, Limagrain sprzedaje nasiona upraw wielkoobszarowych, nasiona warzywne oraz produkty zbożowe. Limagrain Ingredients opracowuje i produkuje autentyczne i funkcjonalne składniki zbożowe dla przemysłu spożywczego. Limagrain...
Francja, Vernosc-Les-Annonay
... niezbędną gamę przygotowań na bazie kasztanów przeznaczonych dla profesjonalistów z branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego: • Krem z kasztanów • Pasta z kasztanów • Puree z kasztanów • Kasztany w syropie CONCEPT FRUITS oferuje przepisy na kremy i puree z kasztanów o autentycznym smaku, zgodnie z tradycyjnymi recepturami z Ardèche, dla tradycyjnej i hojne kuchni. - 100% naturalne...
Francja, Nanterre
Ekspert w dziedzinie rozwiązań analitycznych dedykowanych analizie żywności i kontroli jakości, FOSS oferuje szybkie i precyzyjne rozwiązania analityczne FTIR, które są przeznaczone do rutynowej kontroli jakości oraz przetwarzania w całym łańcuchu dostaw w obszarach rolnictwa, przemysłu spożywczego, farmaceutycznego i chemicznego: Analizy dla laboratoriów (trawienie, destylacja, analiza włókien...
Francja, Ancenis
Filia spółdzielni LAÏTA, EPI INGREDIENTS specjalizuje się w opracowywaniu i sprzedaży proszków mlecznych przeznaczonych dla przemysłu spożywczego. EPI INGREDIENTS oferuje proszki mleka, masła, serwatki oraz inne białka mleczne: kazeinę, kazeiniany, proszki jogurtowe, masła, twarogu lub śmietany. Niektóre z naszych produktów są certyfikowane jako halal lub koszerne. Jako eksperci w fermentacji...
Francja, Nogent-Sur-Seine
...Od ponad 40 lat firma GAGET (certyfikowana ekologicznie przez Ecocert) rozwija swoje umiejętności w zakresie projektowania unikalnych smaków dla przemysłu spożywczego. W swoim laboratorium wysokiej technologii tworzy szczególne smaki, ekstrakty kawy (Arabica, Robusta, mieszanki Arabica/Robusta), karmel (karmel płynny aromatyczny, karmel z solonym masłem, karmel mleczny) oraz przygotowania owocowe (cytrusy, owoce żółte, owoce czerwone, owoce egzotyczne, marchew i rabarbar), przeznaczone do świeżych produktów mlecznych (desery kremowe, jogurty), lodów, mrożonych lub mlecznych deserów, ciast i słodyczy.
Francja, Marckolsheim
Międzynarodowa firma JUNGBUNZLAUER, z siedzibą w Szwajcarii, produkuje kwasy organiczne i sole kwasów organicznych przeznaczone dla przemysłu spożywczego i niespożywczego (detergenty, beton). Jest jednym z głównych producentów na świecie składników biodegradowalnych pochodzenia naturalnego: kwasów cytrynowych, kwasów mlekowych, ich pochodnych, słodzików, glukonianów, gumy ksantanowej oraz soli...
Francja, Perpignan
SUD AROMATIQUES FRANCE specjalizuje się w produkcji aromatów naturalnych na zlecenie dla przemysłu ciastkarskiego oraz dla przemysłu spożywczego w całej Francji. Oferujemy szeroką gamę aromatów: wanilia, owoce leśne, pomarańcza, cytryna, gorzka migdał, karmel, ...
Francja, Maisons-Alfort
Biospringer produkuje naturalne składniki na bazie drożdży dla przemysłu spożywczego. Biospringer oferuje ekstrakty drożdżowe, drożdże nieaktywne, drożdże autolizowane, łuski drożdżowe, aby poprawić profil aromatyczny żywności za pomocą naturalnych baz aromatycznych, nut umami i kokumi, a także rozwiązania do redukcji soli i tłuszczu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play