... bayonne, chorizo w naturalnej osłonce z jego kwiatem, kiełbasę perche, zwiniętą ventrèche (francuską pancettę) oraz płaską. Wytwarzamy również wędliny gotowane: domową kiełbasę czosnkową, pasztet baskijski z papryką Espelette, nasz słynny pasztet babci (z koniakiem, śmietaną i małymi grzybami), gotowaną szynkę, boudin mięsny béarnais, boudin galabar oraz boudin brasse z mięsem, a także terrinę z nóżek wieprzowych. Dodatkowo produkujemy marynowane mięsa do grillowania, takie jak nasza słynna szynka do grillowania w stylu Lomo oraz świeże kiełbasy.
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron.
COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
... bekon / halal pancetta wołowa
- halal pastrama wołowa
- halal szynka jagnięca
Oferujemy naszą wędlinę halal w hurcie w kawałkach lub w plasterkach.
Wszystkie nasze produkty są certyfikowane jako halal i akredytowane przez EIAC.
Dostawa na terytorium Francji metropolitalnej z wyjątkiem Korsyki.
... stylu tradycyjnym: pieczony rostbef, kiełbasa czosnkowa
* Pasztet w stylu tradycyjnym w glinianej formie: pasztet wiejski, wątróbkowy, czosnkowy.
* Pasztet w cieście
Rôtisserie:
* Szynka do grillowania BRASEROL, szynka gotowana z kością, szynka gotowana z osłonką, szynka pieczona w piekarniku.
* Gotowany boczek, pieczony boczek w piekarniku, Rillaux, mini rillaux
* Skwarki, boczek nantański...
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji.
SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd.
Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.