Hiszpania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Chorizo iberyjskie karmione żołędziami to produkt tradycyjnie wytwarzany z najlepszych przypraw i wyselekcjonowanych mięs. Jego składniki i kontrolowane dojrzewanie sprawiają, że ten produkt jest wyjątkowym przysmakiem.
Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Kiełbaski Wiedeńskie Frankfurt z boczkiem Frankfurt kanapka Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt luzem Frankfurt małe Frankfurt specjalne Krakauer Bockwurst Kiełbaski Wiedeńskie Suszone chorizo Pieczone frikadelle Mini pieczone frikadelle Mięso na burgera Grobe Mettwurst Kiełbaski na szpikulcu Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolesa Barbacoa Szynka suszona Mortadela Boczek Szynka Praga Kassler Mallorca Kiełbaski koktajlowe...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ręczna produkcja wyrobów takich jak: El Botillo del Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, boczek wędzony, Lacón Braseado (produkt gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, panceta, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, noga wieprza.
Hiszpania, Murcia
Wierzymy w jakość produktów wytwarzanych w Hiszpanii, dlatego chcemy dzielić się nimi z resztą świata. Asturyjczycy są dumni ze swojego sera koziego, Walencjczycy z paelli, Riojczycy z wina, ale cała Hiszpania cieszy się, gdy nasze produkty i przepisy przekraczają nasze granice. Jako Hiszpanie jesteśmy dumni z naszej gastronomii i różnorodności produktów wytwarzanych w naszej ziemi. Gourmet Corp...
Francja, Auros
... bayonne, chorizo w naturalnej osłonce z jego kwiatem, kiełbasę perche, zwiniętą ventrèche (francuską pancettę) oraz płaską. Wytwarzamy również wędliny gotowane: domową kiełbasę czosnkową, pasztet baskijski z papryką Espelette, nasz słynny pasztet babci (z koniakiem, śmietaną i małymi grzybami), gotowaną szynkę, boudin mięsny béarnais, boudin galabar oraz boudin brasse z mięsem, a także terrinę z nóżek wieprzowych. Dodatkowo produkujemy marynowane mięsa do grillowania, takie jak nasza słynna szynka do grillowania w stylu Lomo oraz świeże kiełbasy.
Hiszpania, Madrid
...Gourmetowe krokiety przygotowywane w sposób rzemieślniczy w naszej pracowni. Oferujemy wiele różnych wariantów: - Krokiety z szynką iberyjską - Krokiety z borowikami - Krokiety z serem pleśniowym - Krokiety z dorszem - Krokiety z porami confit, daktylami i marchewką - Krokiety z krewetkami w czosnku - Krokiety bez chorizo (100% roślinne) - Krokiety z dynią z curry (100% roślinne)...
Hiszpania, Monroyo (teruel)
Jesteśmy producentami szynki i wędlin w prowincji Teruel, produkując rzemieślniczo od naszych początków w 1898 roku. Stosujemy rygorystyczny proces produkcji, w którym najważniejsza jest jakość końcowa, aby uzyskać wysoce zróżnicowany produkt. W tym celu opieramy się na starannym doborze surowców oraz rygorystycznej metodzie produkcji, w której łączymy naszą tradycyjną wiedzę w zakresie produkcji ...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto to fabryka wędlin i szynki, która oferuje następujące produkty: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. jest firmą rodzinną, która od ponad wieku zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki iberyjskiej oraz innych produktów pochodnych z wieprzowiny iberyjskiej. Firma potrafi połączyć tradycyjne metody z najnowocześniejszą technologią, dostosowując swoje obiekty do wymogów Unii Europejskiej i integrując się w Denominacji Pochodzenia Jamón de Guijuelo od momentu swojego pow...
Francja, Laissac
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Hiszpania, La Muela
Aibar Selección to firma rodzinna z ponad 50-letnim doświadczeniem w produkcji i dystrybucji szynki, wędlin, serów i innych produktów. Wszystkie oferowane przez nas produkty są wysokiej jakości i w najlepszych cenach. Posiadamy szeroki katalog produktów, w tym: szynka iberyjska z żołędzi, noga szynki iberyjskiej, salchichón iberyjski, dojrzewający chorizo, świeża chistorra, guanciale, specjalna...
Hiszpania, Cuéllar, Segovia
Jesteśmy rodzinną firmą zajmującą się hodowlą świń iberyjskich oraz produkcją rzemieślniczych wędlin w Cuéllar, Segowia. Wśród sosen i dębów zwierzęta rodzą się i są pielęgnowane na naszej własnej farmie, gdzie dokładnie kontrolujemy ich dietę oraz warunki sanitarno-środowiskowe. Zawsze, gdy nadchodziła zima, przygotowywaliśmy naszą własną rzeź: chorizo, salchichón, morcilla itd. Pewnego dnia postanowiliśmy zrobić krok dalej i wprowadzić nasz produkt na rynek. Jeśli naszym przyjaciołom i rodzinie podobały się nasze wędliny, dlaczego nie zaoferować tak naturalnego i wyśmienitego produktu innym?
Hiszpania, Guijuelo
Produkty iberyjskie Guijuelo. Fabryka szynki i kiełbas iberyjskich: szynki, łopatki, chorizo, polędwica.
Hiszpania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Usytuowana w La Vall de Bianya, w miejscowości La Canya, znajduje się zakład pierwszej jakości szynki Ramòn Ventulà. Produkty: szynki. Szynki z kością. Szynki bez kości. Szynka krojona w plastry. Fuet. Chorizo. Tłuszcz. Boczek. Bekon. W połowie XX wieku, w domu w małej wiosce La Canya, rodzina Ventula rozpoczęła produkcję wędlin. Na początku wędliny były przeznaczone do samodzielnego spożycia...
Hiszpania, Aracena
... bellotą i trawami. Szynkę Jabugo dojrzewamy w sposób rzemieślniczy, korzystając z powietrza Parku Naturalnego Sierra de Aracena i Picos de Aroche przez minimum 24-36 miesięcy. Troska i staranność, które wkładamy w naszą szynkę JABUGO, pozwala nam oferować ją w idealnym momencie dojrzewania. Oferujemy również szynkę iberyjską z cebo, szynkę iberyjską z bellota, kawałek polędwicy iberyjskiej, morcón z polędwicy extra, chorizo iberyjskie, salchichón iberyjski oraz krojone w plastry wędliny iberyjskie. Prosimy o kontakt w tej sprawie, a my niezwłocznie się z Państwem skontaktujemy.
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Hiszpania, Valencia
XarcuSpain to firma zajmująca się głównie eksportem produktów gourmet, rzemieślniczych, zdrowych i ekologicznych pochodzenia hiszpańskiego. Chociaż specjalizujemy się w wędlinach (szynka, chorizo i lomo), w naszym katalogu znajdziesz różne kategorie. Miód, trufle, likiery, oleje i wszelkiego rodzaju mięso. Skupiamy się na kanale HORECA i chociaż głównie współpracujemy z dystrybutorami, jesteśmy w stanie realizować spersonalizowane wysyłki do każdego biznesu w sektorze gastronomicznym.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Jesteśmy firmą rodzinną, która produkuje i sprzedaje produkty iberyjskie najwyższej jakości pochodzące z naszej własnej hodowli, kontrolując wszystkie procesy od samego początku. Produkujemy szynki, łopatki, polędwice, wędliny oraz wszelkiego rodzaju produkty pochodzące z wieprzowiny iberyjskiej. Charakteryzuje nas tradycja, staranność i zaangażowanie na każdym etapie wytwarzania produktu końcow...
Hiszpania, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS to rodzinna firma specjalizująca się w najlepszych suszonych kiełbasach. W Pirenejach od 1917 roku używamy tylko świeżego mięsa wieprzowego najwyższej jakości od lokalnych dostawców, mieszając je z wyselekcjonowanymi przyprawami i składnikami gastronomicznymi. Klimat Pirenejów umożliwia naturalny proces suszenia, co zapewnia autentyczny smak, aromat i teksturę. Ręcznie kontrolowane jedno...
Embutidos Don Hilarión to firma zajmująca się sprzedażą chorizo, szynki, fuet, polędwic oraz boczku... w Haro. Produkty o wysokiej jakości z La Rioja. Szynki z Haro, chorizo z Haro, polędwice z Haro, fuet z Haro, boczki z Haro. Sprzedaż w rzeźniach i wędlinach, sklepach spożywczych, piwnicach winnych, a także można je degustować w restauracjach i barach. Posiadamy dystrybutorów w prowincjach Hiszpanii do dystrybucji naszych produktów.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
... bekon / halal pancetta wołowa - halal pastrama wołowa - halal szynka jagnięca Oferujemy naszą wędlinę halal w hurcie w kawałkach lub w plasterkach. Wszystkie nasze produkty są certyfikowane jako halal i akredytowane przez EIAC. Dostawa na terytorium Francji metropolitalnej z wyjątkiem Korsyki.
Hiszpania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. jest hiszpańskim producentem wyrobów mięsnych od 1976 roku. Nasze główne produkty to: boczek, kiełbasy, szynka gotowana, chorizo Rosario, pasztety. Specjalizujemy się w sektorze HORECA (hotele, restauracje i catering). Nasza siedziba znajduje się w Ripollet (7 km od Barcelony) w fabryce o powierzchni 3000 m2, wyposażonej w nowoczesny sprzęt przemysłowy i metody produkcji. Nasza...
Hiszpania, Guijuelo
Sklep internetowy sprzedający szynki i wędliny iberyjskie pochodzące z Guijuelo, Salamanca, Hiszpania. Szynka iberyjska dojrzewająca, łopatka iberyjska, chorizo iberyjskie, lomo iberyjskie, salchichón iberyjski, zestaw wędlin, kosze świąteczne oraz zestawy prezentowe produktów wysokiej jakości.
Hiszpania, Barbastro
... w formie do krojenia, kostki szynki, szynki małe itp.). Produkujemy również wędzone polędwice oraz wędzoną i dojrzewającą głowę polędwicy, a także inne rodzaje wędlin, takie jak secallona, salchichón pages, dojrzewająca longaniza, fuet, dojrzewający chorizo typu sarta oraz różne rodzaje świeżych wędlin (świeża longaniza, kiełbaski, świeży chorizo). Przygotowujemy plastry w formacie 100 gramów szynki, łopatki, wędzonej polędwicy, wędzonej i dojrzewającej głowy, chorizo i salchichón. Wszystko to można zobaczyć na naszej stronie internetowej www.pjmayoral.com...
Francja, Carquefou
... stylu tradycyjnym: pieczony rostbef, kiełbasa czosnkowa * Pasztet w stylu tradycyjnym w glinianej formie: pasztet wiejski, wątróbkowy, czosnkowy. * Pasztet w cieście Rôtisserie: * Szynka do grillowania BRASEROL, szynka gotowana z kością, szynka gotowana z osłonką, szynka pieczona w piekarniku. * Gotowany boczek, pieczony boczek w piekarniku, Rillaux, mini rillaux * Skwarki, boczek nantański...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play