Francja, Laissac
...Z drobno pokrojoną coppa w słoiku ze szkła 100% recyklingowego. Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Popina z Coppa może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące przed otwarciem. Wyprodukowana w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, Coppa szanuje rzemiosło tradycyjne, wykorzystując tylko 3 składniki: wieprzowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych...
Francja, Carquefou
...Nasza gama półsolonych produktów obejmuje wielkie klasyki wędlin, takie jak golonka, boczek, łopatka,... oraz wędzenie w tradycyjny sposób. Składa się również z zestawów do przygotowania zimowych potraw, takich jak zestawy do kapusty kiszonej, małe wędliny z soczewicą, potrawka, łopatka po diabelsku itp. Nie zapominamy o serdecznych chwilach z polędwicą wędzoną w tradycyjny sposób.
Francja, Olonne Sur Mer
Zlokalizowana w Olonne sur Mer, w Vendée (85), La Boucherie Olonnaise oferuje swoje produkty mięsne, wędliny i catering. Mistrzowie rzemiosła mięsnego od ponad 10 lat, Aline i Sylvain, zapewniają mięso i drób najwyższej jakości, tradycyjne wędliny rzemieślnicze oraz pyszne dania gotowe. La Boucherie Olonnaise gwarantuje mięsa wysokiej jakości, pochodzące od lokalnych producentów: wołowina...
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Od 1874 roku nasza rodzinna firma nieustannie podąża za trendami INNOWACJI, co pozwoliło nam przekształcić tradycyjne produkty wędlin regionalnych w nowoczesne wyroby uznawane i cenione w wielu krajach europejskich. Nasze dwa zakłady produkcyjne w Burgundii pozwalają nam na rozdzielenie naszych produkcji: z jednej strony specjalności suche wytwarzane w górach Morvan, a z drugiej strony...
Francja, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES to wędliniarnia, której rzemiosło jest tradycyjne i regionalne. Jakość świń przetwarzanych przez zakłady Bories określona jest przez ścisły „program jakości”. Waga, pochodzenie, zawartość mięsa chudego (ZMC), nic nie jest pozostawione przypadkowi. Firma Bories współpracuje z tym samym dostawcą od lat, aby zapewnić stałą jakość swoich dostaw. Po uboju w rzeźni w...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play