Francja, Laissac
...Z drobno pokrojoną coppa w słoiku ze szkła 100% recyklingowego. Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Popina z Coppa może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące przed otwarciem. Wyprodukowana w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, Coppa szanuje rzemiosło tradycyjne, wykorzystując tylko 3 składniki: wieprzowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych...
Niemcy, Balingen
...Podczas ważenia w chemii oraz w przypadku łatwo psujących się produktów spożywczych, takich jak ryby, drób, mielone mięso, wędliny, pieczywo, produkty mleczne i serowe, należy niezawodnie wykluczyć kontaminację bakteryjną. Waga higieniczna z powodu swoich konstrukcyjnych zalet brudzi się mniej niż tradycyjne wagi. Problemy higieniczne w klasycznych wagach często pojawiają się w miejscach przejść...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Francja, Carquefou
...Nasza gama półsolonych produktów obejmuje wielkie klasyki wędlin, takie jak golonka, boczek, łopatka,... oraz wędzenie w tradycyjny sposób. Składa się również z zestawów do przygotowania zimowych potraw, takich jak zestawy do kapusty kiszonej, małe wędliny z soczewicą, potrawka, łopatka po diabelsku itp. Nie zapominamy o serdecznych chwilach z polędwicą wędzoną w tradycyjny sposób.
Portugalia, Amarante
...Mamy wszelkiego rodzaju regionalne wędliny produkowane w tradycyjny sposób, wędzone na drewnie.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. jest firmą rodzinną, która od ponad wieku zajmuje się produkcją i dojrzewaniem szynki iberyjskiej oraz innych produktów pochodnych z wieprzowiny iberyjskiej. Firma potrafi połączyć tradycyjne metody z najnowocześniejszą technologią, dostosowując swoje obiekty do wymogów Unii Europejskiej i integrując się w Denominacji Pochodzenia Jamón de Guijuelo od momentu swojego powstania, aby móc oferować najwyższą jakość we wszystkich swoich produktach.
Polska, Sułkowice
... przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny...
Tradycyjne i ekologiczne wędliny bez konserwantów z Podkarpacia.
Włochy, Martina Franca
...dojrzały caciocavallo i pecorino pugliese, wszystkie wytwarzane zgodnie z rzemieślniczymi metodami przekazywanymi przez pokolenia. Oferujemy również organiczną oliwę z oliwek extra virgin, wyborne wina z Apulii, takie jak Primitivo, Negramaro i Chardonnay, a także tradycyjne wędliny i rzemieślniczy makaron, taki jak orecchiette i taralli. Wykorzystujemy nowoczesne technologie, aby zachować świeżość...
Polska, Modlniczka, Krakow
... działalność w rejonie Wenecji. Dzięki nim sery i wędliny z Włoch oraz inne produkty pochodzące z tego słonecznego kraju zaczęły docierać do Polski i różnicować tradycyjne potrawy, a dziś stanowią również solidną podstawę pysznej kuchni włoskiej w naszym kraju. Produkty z Włoch są coraz częściej poszukiwane przez smakoszy, doświadczonych szefów kuchni i restauracje, dlatego Del Duca stara się spełniać ich...
Luksemburg, Luxembourg
...Bondani & Cie oferuje na sprzedaż spumante, wina i alkohole, grappa, oleje, makarony oraz różne włoskie produkty, takie jak sery i tradycyjne włoskie wędliny.
Grecja, KALAMATA
Tradycyjne wiejskie kiełbasy i wędliny. Tradycja ponad 70 lat, trzy pokolenia wędliniarzy. Kiełbasa z pomarańczą, z suszoną pomidorą, z porami, z kurczakiem, wołowiną, gotowana, wędzona. 80% - 85% świeżego mięsa wieprzowego, wołowego lub drobiowego, zioła, przyprawy, przyprawy. Jakość, tradycja, intensywny smak, aromat. Wszystkie nasze produkty zawierają świeże mięso i 100% czyste składniki.
Włochy, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC oferuje szeroki asortyment produktów spożywczych etnicznych z różnych części świata: - Konserwy warzywne - Sos Harissa - Konserwy rybne: tuńczyk, sardynki, makrela, anchois - Ryby wędzone - Oliwki - Przyprawy - Dżemy - Oliwa z oliwek i oleje roślinne - Soki owocowe - Wędliny HALAL - Ser - Makaron, ryż i kuskus - Suszone owoce - Daktyle - Tradycyjne słodycze - Wypieki orientalne - Liście brik...
Belgia, Poederlee
Firma New ELV bvba została założona w 1995 roku jako przedsiębiorstwo specjalizujące się w klopsikach i produktach mięsnych. Produkty wytwarzane są w tradycyjny sposób na podstawie przepisów, które istnieją od bardzo dawna. Utrzymują tradycyjne rzemiosło w należytym szacunku. Jako prawdziwi rzemieślnicy gwarantujemy to, ponieważ jakość to obowiązek tradycyjnego rzemiosła.
Portugalia, Águeda
... siedzibą w gminie Águeda. W ciągu tych lat działalności firma rozwijała szeroką gamę produktów spożywczych, które mają na celu zaspokojenie coraz bardziej wymagających i specyficznych potrzeb rynku. Ascensão Silva & Canas Lda. jest firmą skoncentrowaną na eksporcie portugalskich produktów spożywczych, takich jak orzechy, migdały wielkanocne, suszone rośliny strączkowe, wędliny, łubin, oliwki i...
Inne Produkty
Kompoty
Kompoty
Hiszpania, Barcelona
... różnorodnych typowych hiszpańskich produktów, które eksportujemy, znajdują się; różne odmiany serów ekologicznych z oznaczeniem pochodzenia, szynki i wędliny serrano, tradycyjne dania z regionu śródziemnomorskiego, takie jak nasza różnorodność paelli i tortilli ekologicznych, oliwy z oliwek o doskonałej jakości oraz oliwki nadziewane papryką, orzechami laskowymi, czosnkiem i innymi.
Hiszpania, Cumbres Mayores
... pierwszy na świecie naturalny suszarnia Halal do dojrzewania wszystkich swoich produktów. Ta „Bodega” pozwala na tradycyjne suszenie naszych wędlin przy pomocy wiatru z pobliskiej góry. Produkty Balkis Gourmet, wytwarzane zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem, charakteryzują się unikalnym smakiem dzięki tradycyjnym i ancestralnym metodom produkcji. Wszystkie nasze mięsa pochodzą od zwierząt żywych, które były hodowane na naturalnej paszy i wypasane na łąkach oraz w górach regionu. Tworzymy wszystkie nasze mieszanki przypraw.
Włochy, Airola
... Cillo reprezentuje kulinarną doskonałość, oferując najlepsze włoskie mięsa poprzez Filiera i Selezione Cillo, a także międzynarodowy wybór wysokiej jakości. Tradycyjne wędliny i wędliny są wytwarzane z pasją i składników najwyższej jakości, takich jak nagradzany Marchigianotto. Te gastronomiczne doskonałości łączą szwajcarską tradycję Sabatino z włoską kuchnią i jakością wyselekcjonowanych składników. nagrody Italian top food 2022/23/24 wurstel / nagroda pepe e sale jako najlepsze gotowane i gotowane w absolutnej Italii.
Bardzo Gourmand historia dwóch smakoszy: Armel i Emmanuel, dwóch Francuzów i przede wszystkim przyjaciół smakoszy! Miłośnicy dobrych produktów, chcieliśmy podzielić się nimi z jak najszerszym gronem ludzi i wybraliśmy najlepsze francuskie domy w różnych specjalnościach, od delikatesów po wędliny, w tym rzeźnictwo, regionalne sery czy tradycyjne ciasta. Francuskie produkty lokalne Od...
Salumificio Del Vecchio, od 1968 roku w Cesena produkuje wysokiej jakości wędliny z świń hodowanych z poszanowaniem natury: wędliny bio, wędliny aromatyzowane, wędliny złote oraz wędliny tradycyjne bez laktozy i bezglutenowe, zgodnie z najlepszą włoską i romagnolską tradycją: szynki parmeńskie i typowe wędliny z regionu Romagna.
Francja, Olonne Sur Mer
Zlokalizowana w Olonne sur Mer, w Vendée (85), La Boucherie Olonnaise oferuje swoje produkty mięsne, wędliny i catering. Mistrzowie rzemiosła mięsnego od ponad 10 lat, Aline i Sylvain, zapewniają mięso i drób najwyższej jakości, tradycyjne wędliny rzemieślnicze oraz pyszne dania gotowe. La Boucherie Olonnaise gwarantuje mięsa wysokiej jakości, pochodzące od lokalnych producentów: wołowina...
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Belgia, Machelen (Bt.)
...Guina N.V. produkuje wędliny od 1945 roku. To firma zorientowana na klienta, działająca na międzynarodowym rynku. Na naszej stronie produkujemy i pakujemy tradycyjne oraz bio wędliny, zarówno na ladę delikatesową, jak i w porcjowanych i pakowanych formach dla supermarketów. Opakowanie: próżniowe lub MAP (ZAV, czyli opakowanie ubogie w tlen). Możliwe jest również opakowanie w technologii 'flow...
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Od 1874 roku nasza rodzinna firma nieustannie podąża za trendami INNOWACJI, co pozwoliło nam przekształcić tradycyjne produkty wędlin regionalnych w nowoczesne wyroby uznawane i cenione w wielu krajach europejskich. Nasze dwa zakłady produkcyjne w Burgundii pozwalają nam na rozdzielenie naszych produkcji: z jednej strony specjalności suche wytwarzane w górach Morvan, a z drugiej strony...
Wielka Brytania, Chester Le Street
... danie na wynos. Szybko zrozumieli, że jedynym sposobem na zapewnienie tej spójnej jakości jest produkcja własnego mięsa do kebabów, więc ISTANBUL MEATS przystąpiło do opracowywania własnej receptury, wykorzystując tradycyjne mieszanki przypraw i lokalnie pozyskiwane mięsa wysokiej jakości. Ostatecznie mięso do kebabów stało się tak popularne, że inni właściciele kebabów zwrócili się do ISTANBUL MEATS...
Belgia, Mussy La Ville
Rzeźnia specjalizująca się w wyrobach z pasztetu gourmet i wędzonych kiełbasach w tradycyjnym stylu. Opakowania są oczywiście regulowane przez ścisłe normy AFSCA, które obejmują na etykietach: numer partii, śledzenie pochodzenia mięsa, przypraw, mąki, używanych jaj oraz alergeny zawarte w gotowym produkcie, co wymaga dodatkowej pracy i znacznej uwagi. Frédéric wyraża pragnienie, aby przez długi czas kontynuować tradycyjne wytwarzanie swoich produktów, zachować przepisy przekazane przez jego rodziców i dziadków oraz nadal promować obronę naszych produktów gaumańskich.
Hiszpania, Arévalo-Ávila
Jesteśmy firmą rodzinną, która osiągnęła harmonijną równowagę między doświadczeniem naszych przodków a najnowocześniejszymi technologiami, co zaowocowało produktem o wielkim rodowodzie, który szlachetnie podnosi naszą pracę i stawia przed nami wyzwanie do codziennego doskonalenia się. Tradycyjne produkty, które wzbogacają podniebienie, produkty znane od zawsze, szynki, polędwice, kiełbasy przygotowywane z najwyższą starannością, dojrzewające z troską w nowoczesnych suszarniach, aby dostarczyć Państwu produkt o wyjątkowej jakości i niezapomnianym smaku.
Hiszpania, Sant Andreu De La Barca
... działalność koncentruje się na sprzedaży hurtowej mięsa wieprzowego oraz produktów pochodnych, takich jak różnego rodzaju wędliny. Naszą główną klientelą są tradycyjne sklepy, rzeźnie, wędliny, producenci wędlin, stoiska targowe, dystrybutorzy oraz zagraniczni importerzy i handlowcy. W naszej dystrybucji dysponujemy własną flotą chłodni, ponieważ dla nas zachowanie łańcucha chłodniczego od początku do końca jest kluczowe. Posiadamy również zespół handlowy oraz zespół obsługi klienta, którego misją jest zapewnienie najlepszej obsługi naszym klientom.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play