Francja, Bayonne
Założona w 1994 roku, OKIN, co w języku baskijskim oznacza "piekarz", to rodzinna firma z siedzibą na wybrzeżu baskijskim. Jesteśmy wyłącznie piekarzami. Od momentu naszego powstania, 25 lat temu, a także dzisiaj, pozostajemy wierni chlebowi. Chleb to produkt, w który wierzymy i który stanowi podstawę naszej diety. Nadal się rozwijamy, dbając o każdy szczegół naszych najbardziej klasycznych chlebó...
Francja, Lomme
Zespół, Twój produkt Signature. NOVEPAN jest ekspertem w dziedzinie pieczywa, przekąsek i pizzy mrożonej, aby zaspokoić potrzeby profesjonalistów. Wszystkie nasze produkty pochodzą z naszych 5 francuskich zakładów, a mąki wybieramy z młynów blisko naszych miejsc produkcji. Nasze zobowiązanie: oferujemy produkt, który ODZWIERCIEDLA CIEBIE. W tym celu dajemy Ci kontrolę nad cechami produktu. • PR...
Francja, L'union
...Ten typ składników łączy wiele zalet zarówno na poziomie marketingowym, jak i technicznym. W rzeczywistości, oprócz bycia naturalnym poprawiaczem, zakwas płynny łączy w sobie szereg korzyści: - Miękkość i trwałość produktu - Typowy smak - Ażurowość i kolor miąższu - Chrupkość i kolor skórki ... Oferujemy kilka referencji naturalnego zakwasu płynnego.
Francja, Rungis
Puratos to międzynarodowa grupa, która posiada dużą wiedzę w sektorach piekarstwa, cukiernictwa i czekolady. Jednym z największych hurtowników cukierniczych Nasze flagowe produkty to: mąki, mąki mieszane, zakwas, drożdże, poprawiacze, rozwiązania planistyczne. Jesteśmy również jednym z największych hurtowników piekarskich. Nasze flagowe produkty: nadzienia, polewy, praliné, aromaty spożywcze i...
Francja, Ivry Sur Seine
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą crumb i nieodparzalnie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby kanapkowe oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zbożowy (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolish (o delikatnych aromatach zbóż i słodkich migdałów) oraz Zakwas (o wyraźniejszych nutach: lekkiej kwasowości, nutach żyta i zakwasu).
Francja, Labeuvrière
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą miękkość i nieodparcie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby na kanapki oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zboża (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolish (o delikatnych aromatach zbóż i słodkich migdałów) oraz Zakwas (o wyraźniejszych nutach: lekkiej kwasowości, nutach żyta i zakwasu).
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play