...Zakwas to jeden z najstarszych rodzajów ciasta na świecie. Już 4000 lat temu Egipcjanie fermentowali zbożowe papki, aby uzyskać zakwas do puszystego chleba płaskiego. Lecker’s Bio Pełnoziarnisty Zakwas nadaje wszystkim chlebom mieszanym i pełnoziarnistym doskonałą strukturę oraz pełny, świeży smak. I to ma swoje uzasadnienie. • 100% mąki żytniej pełnoziarnistej z kontrolowanego ekologicznego uprawy Składniki: Mąka żytnia pełnoziarnista Bioland* *= z kontrolowanej produkcji ekologicznej Alergeny: Gluten Wegetariańskie: Tak Wegańskie: Tak...
Przyjemność przynosi sukces. A przyjemność powstaje z dobrych składników. Produkty Dr. Suwelack oferują najlepsze warunki do tworzenia udanych produktów dla naszych klientów przemysłowych. To, co czyni Dr. Suwelack wyjątkowym, to połączenie niezmiennie wysokiej jakości oraz unikalnej kompetencji technologicznej i recepturowej, które umożliwiają niezwykle dobre doznania smakowe. Pracujemy rzeteln...
Niemcy, Hamburg
...Składniki: ostre papryki (87%), czosnek, kolendra, sól, kminek, zakwas: kwas cytrynowy (E330)...
Niemcy, Salzhemmendorf
...Napełnianie produktów spożywczych Firma Sticked specjalizuje się w różnych składnikach do pieczenia. Nasza oferta obejmuje zboża, nasiona, mąki, a także zakwas i słody do pieczenia oraz wiele innych. Bardzo ważne jest dla nas, aby nasze produkty były wolne od dodatków, dlatego kontrolujemy każdego dostawcę przed nawiązaniem współpracy, abyście mogli otrzymać tylko wysokiej jakości produkty...
Niemcy, Breisach
...Ciastka maślane z mąki pszennej. Składniki: MĄKA PSZENNA, 24% MASŁA z Bretanii, woda, 5,5% cukru trzcinowego, drożdże, GLUTEN PSZENNY, JAJKA, sól, MLEKO W PROSZKU, cukier, PSZENNY ZAKWAS (woda, fermentowana MĄKA PSZENNA), środek do obróbki mąki E300, barwnik: karoten (pochodzenia naturalnego), enzym. Przechowywać w temperaturze min. -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie. Piec w piekarniku w...
Niemcy, Offenburg
...Rozmiar: 26 x 11,5 x 7 cm Pachnący świeżym chlebem z formą do chleba i ciast Städter, wykonaną z materiałów najwyższej jakości, zapewniającą najlepsze efekty pieczenia. Forma jest pokryta powłoką nieprzywierającą i odporna na zakwas. Dostarczana w opakowaniu prezentowym z przepisem. Rozmiar: 26 x 11,5 x 7 cm...
Niemcy, Vaterstetten
... kosztowych często stosuje się sztuczne zakwasy z czasem fermentacji wynoszącym zaledwie kilka godzin. Ogólnie rzecz biorąc, tak krótki czas fermentacji nie jest pożądany, ponieważ charakterystyczne substancje smakowe i aromaty powstają dopiero po długiej fermentacji. Naturalny zakwas Grimminger potrzebuje co najmniej 20 długich godzin na zakwaszenie ciasta. Środowisko Nowoczesne systemy odzysku...
BackNatur Lepold opracował zakwas na zasadzie miodowo-solnej. Zakwas BackNatur to specjalny zakwas, dzięki któremu można piec wszystkie rodzaje chleba bez dodatku drożdży. Możliwe jest również pieczenie bułek i wyrobów cukierniczych bez drożdży. Chleb miodowo-solny składa się tylko z ekologicznego zboża, wody, ekologicznego miodu kwiatowego, soli i odrobiny ekologicznej oliwy z oliwek. Zakwas...
Niemcy, Kulmbach
Firma IREKS GmbH oferuje szeroką gamę środków do pieczenia, mieszanek do pieczenia oraz produktów cukierniczych. Portfolio produktów obejmuje między innymi: -Aromaty (zakwas i słód) -Środki do pieczenia -Produkty bezglutenowe -Eko-środki do pieczenia, eko-mieszanki do pieczenia, eko-zakwas, eko-produkty słodowe...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play