Włochy, Guardiagrele
Założona w 2011 roku w Abruzji, Włochy, Promix Srl jest punktem odniesienia w branży półproduktów do pieczenia, cukiernictwa i pizzerii, łącząc tradycję rzemieślniczą z innowacjami technologicznymi, aby oferować produkty najwyższej jakości. Nasze półprodukty są opracowywane z etycznym podejściem, wykorzystując naturalne i zrównoważone składniki, zapewniając czystą etykietę, która odpowiada na rosn...
Włochy, Giuliano
...Mąka "00", woda, zakwas (naturalna drożdże z mąki pszennej typu 0 w proszku, drożdże, mąka ze słodowanych zbóż), sól, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek, mozzarella, gotowana szynka, pieczarki...
Włochy, Marmirolo
...Mieszanka mąki pełnoziarnistej pszennej z zarodkami i kawałkami pszenicy, dehydratowany zakwas. Idealna do produkcji pełnoziarnistej pizzy rzymskiej, lekkiej i chrupiącej, rustykalnej, aromatycznej i smacznej. 10KG...
Włochy, Bronte
...Składniki: mąka pszenna typ „O”, pasteryzowany żółtko jaja, masło, fruktoza, cukier, naturalny zakwas w proszku (pszenica), emulgator E471, mleko w proszku pełne, drożdże, sól, aromaty. Farsz: cukier, pasta orzechowa 30% (prażone i rafinowane orzechy laskowe), oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, palmisty), oleje (słonecznikowy), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, emulgator (E322...
Włochy, Guidonia
...Ceny wyświetlane na stronie są detaliczne. Składniki: Papryczki chili 44%, olej z nasion słonecznika, tuńczyk 16%, chleb (mąka pszenna „00”), woda, naturalny zakwas, kapary, skrobia ziemniaczana, pietruszka, ocet winny, sól. Regulatory kwasowości: Kwas mlekowy, kwas cytrynowy Opakowania: Słoik szklany ml. 314 / 580 / kg 1062/ kg 3100 Zniżka 30% od ceny hurtowej. Poproś o cennik...
Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat oferuje swoje produkty lojalnej klienteli, która z biegiem czasu stale rośnie. Z upływem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swoją ofertę, proponując klientom nie tylko chleb, ale także frese, tozzetti, pizze białe i czerwone, panettoni oraz bułkę tartą. Ale jaki jest sekret świeżości tego chleba? Proste: naturalne składniki, takie jak mąka, woda, sól i zakwas, przetwarzane z pasją i mistrzostwem, zgodnie z naukami, które pochodzą od dawnych mistrzów piekarskich.
Włochy, Napoli
... zakwas jest poddawany starannej obróbce, aż do pełnego dojrzewania przez 36 godzin. I to tutaj powstaje gama „Madre”, owoc kreatywności Cupiello i jego zdolności do łączenia najstarszych i najbardziej naturalnych składników: mąki, jajek, cukru, masła i świeżego zakwasu. Nasze główne linie produkcyjne to Cornetti Madre, linia wegańskich croissantów, Muffiny i Tortine jednoporcjowe, Viennoiserie, typowo neapolitańskie przysmaki i wiele innych.
Od ponad dwudziestu lat rodzina La Manna prowadzi działalność, stosując tradycyjne lokalne przepisy. Rodzina La Manna osobiście dba o udany rezultat każdego produktu, wybierając najlepsze surowce dostępne na rynku, oferując swoim klientom produkty naturalne i wysokiej jakości. Dzięki szczęśliwemu połączeniu kilku naturalnych składników, takich jak mąki najwyższej jakości, naturalny zakwas...
Włochy, Milano
... tradycyjnych metod i przepisów. Tutaj z miłością dba się o naturalny zakwas i pracuje, aby nadal oferować swoim klientom coś więcej niż tylko dobry produkt – kawałek naszej historii, naszych tradycji, naszej kultury. Vergani srl produkuje panettoni, veneziane, colombe, chiacchiere, croissanty i różnego rodzaju przekąski.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play