Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
... zostały dostosowane oraz ulepszone w imię konkurencyjności, nie zapominając o wszystkim, czego nauczyliśmy się od naszych dziadków na przestrzeni lat. Obecnie pozycjonowanie na nowych rynkach, innowacje i usługi skoncentrowane na kliencie stanowią filary wytyczonej drogi ku obiecującej przyszłości. Nasz Jamón de Bellota Ibérico dojrzewał w naszych piwnicach przez minimum 48 miesięcy. Rozpoznaje się go po wydłużonym kształcie z ciemną i wytartą kopytem, co jest wynikiem dwóch montaneras, które spędzają nasze okazy w dehesie.
Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów. Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
Hiszpania, Monroyo (teruel)
Jesteśmy producentami szynki i wędlin w prowincji Teruel, produkując rzemieślniczo od naszych początków w 1898 roku. Stosujemy rygorystyczny proces produkcji, w którym najważniejsza jest jakość końcowa, aby uzyskać wysoce zróżnicowany produkt. W tym celu opieramy się na starannym doborze surowców oraz rygorystycznej metodzie produkcji, w której łączymy naszą tradycyjną wiedzę w zakresie produkcji ...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto to fabryka wędlin i szynki, która oferuje następujące produkty: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Jesteśmy firmą rodzinną, która produkuje i sprzedaje produkty iberyjskie najwyższej jakości pochodzące z naszej własnej hodowli, kontrolując wszystkie procesy od samego początku. Produkujemy szynki, łopatki, polędwice, wędliny oraz wszelkiego rodzaju produkty pochodzące z wieprzowiny iberyjskiej. Charakteryzuje nas tradycja, staranność i zaangażowanie na każdym etapie wytwarzania produktu końcow...
Hiszpania, Guijuelo
FISAN to firma rodzinna z długą historią (założona w 1920 roku, stulecie firmy), która specjalizuje się w rzemieślniczej produkcji gwiazdkowego produktu hiszpańskiej gastronomii, szynki Iberico Bellota. Oferujemy również wiele innych produktów z wieprzowiny Iberico, takich jak Embutidos (Chorizo, Lomo...) oraz mrożone kawałki (Pluma, Secreto, Presa...). Oferujemy różne formaty, aby dostosować...
... wytwarzamy w naszych oddzielnych zakładach. Naszym celem jest zapewnienie najwyższych standardów w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności (IFS, BRC). Luis Oliveras jest obecny w sektorze Horeca oraz w sprzedaży detalicznej. Dostępne formaty: - Całe kawałki do krojenia w zakładzie oraz całe kawałki przemysłowe dla profesjonalistów w dziedzinie krojenia. - Tacki z plastrami od 50g do 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Hiszpania, Alcobendas-Madrid
... centralny magazyn znajdują się w Alcobendas. Jesteśmy dostawcami mięsa wieprzowego iberyjskiego. Produkty, które oferujemy, to: pluma, secreto i solomillo. A w produktach dojrzewających: jamón ibérico, paleta ibérica, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular i salchichón cular. Jesteśmy zaangażowani w każdy etap procesu, od hodowli po sprzedaż i dystrybucję mięsa oraz produktów dojrzewających. Skontaktuj się z nami i zapytaj o nasze produkty i usługi. Nasza strona internetowa to www.navarretintoibericos.com...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Hiszpania, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo i Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo i Salchichon bez dodatków: bez konserwantów, bez laktozy, bez glutenu, wszystkie produkty wieprzowe. jakość produktów i rzemieślnicza produkcja...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play