Hiszpania, San Sebastian De Los Reyes
...48 surimi, ser śmietankowy i awokado maki. SKU: PT 0000110 SUSHITA jest wiodącą firmą w Hiszpanii w produkcji i dystrybucji sushi oraz mrożonych produktów azjatyckich. Od 1999 roku specjalizujemy się w oferowaniu wysokiej jakości mrożonego sushi w sprzedaży hurtowej, wykorzystując zaawansowane techniki mrożenia, takie jak azot ciekły, aby zachować świeżość i właściwości organoleptyczne naszych...
Hiszpania, Alcora
W TRUFASA specjalizujemy się w produkcji i sprzedaży trufli czarnej. Nasze plantacje znajdują się w głębi Castellón, idealnym otoczeniu do pozyskiwania trufli o optymalnej jakości. Eksportujemy na całym świecie świeżą truflę czarną (Tuber melanosporum), znaną również jako trufla z Périgord, truflę letnią (Tuber aestivum) oraz truflę jesienną (Tuber uncinatum). Dodatkowo oferujemy starannie wybraną...
Hiszpania, Vigo
FRAMEX FRANCE - Dostarczamy na terenie całej Francji Framex España - Dostawy w całej Hiszpanii Framex Portugal - Dostarczamy w całym kraju Framex jest Twoim idealnym partnerem w zakresie prezentów i tekstyliów reklamowych dostosowanych do firm oraz wydarzeń sportowych, kulturalnych, festiwali, promocji. Oferujemy produkty z nadrukowanymi, haftowanymi lub grawerowanymi logo, gwarantując najwyższą j...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... mleko owcze Rodzaj produkcji: Koagulacja enzymatyczna Podpuszczka: Podpuszczka zwierzęca z jagnięcia Rodzina: Ser dojrzewający z prasowanej masy, niegotowanej, z pleśniową/umywaną skórką Dojrzewanie: Od trzech do pięciu miesięcy.
Hiszpania, Salamanca
Nasza firma zajmuje się magazynowaniem i sprzedażą skór i surowych skór, raw wet salted, hides, cow, z dużym doświadczeniem w branży. Sprzedajemy również skóry w pickled i wet blue. Posiadamy magazyn zlokalizowany w północno-wschodniej Hiszpanii, z ponad 30-letnim stażem, z nagromadzonym doświadczeniem i historią, która potwierdza nas jako liderów na rynku, oraz drugi w Madrycie (w centrum Hiszp...
Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
Oliba zukua Produktu ten oliba eta hostoetatik ateratzen den ur-zukua da, oliba-arbol organikoetako polifenolak kontzentrazio handietan dituena eta artezketa-prozesuan lortutako oliba-zati hidrosolugarritik egina. Ondoren, pasteurizazio eta kontzentrazio prozesu bat jasaten da, produktuaren egonkortasuna, ezaugarriak eta mikrobiologia bermatzeko. Prozesuak prozedura mekanikoak erabiliz eta denbo...
Hiszpania, La Garriga
...Sugar (Raw Equivalent) (azúcar en equivalente crudo) se refiere a la cantidad de azúcar en su forma cruda antes de ser refinada. Esta medida se utiliza para comparar diferentes formas de azúcar (como el azúcar blanco, azúcar moreno, y melaza) en términos de contenido de sacarosa. El azúcar crudo es un producto intermedio que requiere procesamiento adicional para producir azúcar blanco refinado.
Hiszpania, Malaga
...Od mini quiche'ów na jeden kęs po większe do dzielenia się, w Preco Food przygotowujemy je na chrupiącym maślanym cieście, wypełnione naturalnymi i świeżymi, zawsze i tylko składnikami najwyższej jakości. Caprese (świeży pomidor, bazylia i ser Edam) Ser, cebula i boczek Świeży szpinak i ser kozi Szynka i ser Ser i cebula KATEGORIA: Quiche'y...
Hiszpania, El Puntal (murcia)
...Dostępne również w smakach Cheddar, ser pleśniowy, ser Manchego, mascarpone i ser parmezan. POJEMNIK: 5kg, 25kg, 200kg, IBC 1000kg.
... metros. Tiene hojas verdes brillantes, ovales o en forma de corazón. Una de las principales atracciones de esta planta son sus flores ya que produce racimos de flores tubulares en forma de embudo de color azul claro, aunque también pueden ser blancas o rosadas, dependiendo de la variedad cultivada. Además de su uso como planta ornamental en jardines, Plumbago auriculata también atrae a mariposas y polinizadores, lo que contribuye al ecosistema local. Su atractiva floración y naturaleza de bajo mantenimiento la convierten en una opción popular para paisajismo y jardinería en muchas regiones.
Hiszpania, La Pobla De Benifassà
...Ser rzemieślniczy wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego i czarnej trufli. Ser o cylindrycznym kształcie. Jego masa jest zwarta i gęsta, lekko elastyczna. Ma kolor kości słoniowej z wiórkami czarnej trufli i delikatnym smakiem trufli. Dojrzewanie 45 dni. Wykazuje nietolerancję na mleko. Wyśmienity z miodem akacjowym z truflą.
Hiszpania, Sabadell
...Z szeroką gamą pochodzenia i składów, PACS dostarcza mleczne proszki i pochodne mleczne, takie jak ser, masło i/lub ekonomiczne substytuty dla przemysłu spożywczego na poziomie międzynarodowym, o wysokiej jakości i wartości odżywczej. Produkty Mleczne Instant • Instant proszek mleczny z tłuszczem roślinnym • Instant proszek mleczny pełnotłusty • Instant proszek mleczny odtłuszczony Regularne...
Hiszpania, Granollers
...Półtłusty ser quark o kremowej i jednorodnej teksturze, odpowiedni do szerokiej gamy zastosowań zarówno na zimno, jak i na ciepło.
...Ser iberyjski to ser o prasowanej konsystencji, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hiszpanii, a zgodnie z proporcjami określonymi w punkcie 4 załącznika I do Królewskiego Dekretu 262/2011 z dnia 28 lutego, który zatwierdza normy jakości dla serów i serów topionych. Każdy ser sprzedawany pod nazwą „Iberyjski” musi być wytwarzany z świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego.
Hiszpania, Campo De Criptana
...Produkt z dużym potencjałem; nasz twardy ser KOZI, wytwarzany z mleka pasteryzowanego, o krótkim okresie dojrzewania, z charakterystycznym aromatem i smakiem gatunku. Przybliżona waga na sztukę: 3,400 kg. Jednostki w opakowaniu: 2...
Hiszpania, Madrid
...Doskonałość sera pleśniowego. Castello® Danablu to tradycyjny duński ser pleśniowy, który charakteryzuje się intensywnym, lekko słonym smakiem. Dla miłośników sera pleśniowego! DANABLU to duński ser z oznaczeniem IGP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) i dlatego reprezentuje doskonałość duńskiego sera pleśniowego. Castello® Danablu dostępny jest w formacie bloku 2 kg dla gastronomii. Tradycyjny Castello® Danablu można używać jako przystawkę, na pizzę lub do dań makaronowych, do sałatek lub sosów.
Hiszpania, Malagón
...Ser prasowany z pasteryzowanego mleka koziego z korą rozmarynu, z minimalnym okresem dojrzewania wynoszącym 30 dni.
Hiszpania, Badajoz
...Ser owczy 100% manchego, z naturalną żółtawą skórką, kremowy, w kolorze kości słoniowej, charakteryzuje się dobrym aromatem i smakiem, dostępny w różnych profilach dojrzewania.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
... wnika w ser, chroniąc go przed zanieczyszczeniami i jednocześnie nadając mu unikalny smak serów Boffard. Boffard produkuje sery od ponad 130 lat i jest oficjalnym dystrybutorem Pałacu Królewskiego korony hiszpańskiej. Dojrzewanie: minimum 8 miesięcy dla dużych serów o wadze 3 kg i 4 miesiące dla małych serów o wadze 1 kg.
Hiszpania, Totanes
... rok. Dojrzewanie trwa co najmniej 30 dni, skórka jest naturalna i ma kolor papryki. Wnętrze sera jest białe, z oczkami równomiernie rozmieszczonymi. Kremowość, delikatność i smak to główne cechy, które identyfikują nasz ser kozi Campos de Toledo. Wszystkie nasze sery są wytwarzane bez dodatków spożywczych i są wolne od lizozymu, natamycyny i sorbinianów. Bezglutenowy.
Hiszpania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Ser Quintana półtwardy Mahón-Menorca D.O.P., wytwarzany z surowego mleka krowiego i 100% naturalnych składników, bez konserwantów i dodatków, dojrzewający pod okiem naszego Mistrza Rzemieślnika Serowara oraz Mistrza Rzemieślnika Dojrzewania Serów. Zawsze z poszanowaniem tradycyjnego procesu produkcji sera oraz tysiącletnich praktyk dojrzewania na wyspie Menorca. Z dojrzewaniem od 2 do 5 miesięcy...
Hiszpania, Legasa
Hiszpania, Madrid
...Dlatego natura jest źródłem jakości wszystkich naszych serów. Rodzaje: Ser mieszany dojrzewający (V-C-O) Ser mieszany półdojrzewający (V-C-O) Ser wytwarzany z mleka owczego Ser owczy dojrzewający Ser owczy rezerwowy Mini ser półdojrzewający owczy Mini ser półdojrzewający mieszany (V-O)...
Hiszpania, Fresno De La Vega (león)
...Ser produkowany na południu prowincji León z mleka owczego, dostępny w odmianach DOJRZAŁY, DOJRZAŁY, PÓŁDOJRZAŁY i MIĘKKI. Dostępny w jednostkach 1 kg lub 3 kg pakowanych próżniowo. Oferujemy również ser kozi oraz mieszankę sera owczego i krowiego.
Hiszpania, Fuente el Fresno
Produkcja oliwy z oliwek extra virgin, orzechów (pistacji i migdałów), roślin strączkowych, sera w oliwie z oliwek, dżemów i sosów. Dystrybucja sera owczego manchego i koziego oraz produktów cukierniczych. Produkty naturalne do spożycia lub do użycia w cukierniach i na prezenty firmowe.
Hiszpania, Fresnedillas de la oliva
...Tradycyjny Ser Kozi, naturalna skórka, nieprasowany. Kategoria: Tradycyjne Sery Hiszpanii. 100% mleko kozie, kultury, podpuszczka i sól.
Pasujące produkty
Ser Tradicional 1kg
QUESOS LA CABEZUELA
Hiszpania, Salteras
...Produkujemy ser Manchego DOP z mleka pasteryzowanego/surowego 3, 6, 8, 12 MIESIĘCY...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i przypraw do użycia w wędlinach, do przygotowania przetworzonego cieplnie produktu mięsnego znanego jako "Ser wieprzowy" lub "Głowa dzika". Format: worek 5 kg...
Hiszpania, Cox (alicante)
...Ser Olivas, czyli oliwka gordal nadziewana serem, to jeden z najlepszych produktów, które oferujemy w oliwkach El Cortijo. Jest wytwarzany z odkostnionych oliwek gordal, starannie wybranego sera manchego oraz złotego sosu. To wykwintny kęs, który wyróżnia się delikatną teksturą i dużą kremowością.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play