Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu. Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów. W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ręczna produkcja wyrobów takich jak: El Botillo del Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, boczek wędzony, Lacón Braseado (produkt gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, panceta, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, noga wieprza.
Produkujemy szynki iberyjskie z żołędzi, z karmionych na wolnym wybiegu oraz z karmionych, a także łopatki iberyjskie. Jesteśmy dostawcą świeżego i mrożonego mięsa z wieprzowiny iberyjskiej. Persa iberyjska, pluma, secreto, panceta, solomillo... dokonujemy uboju przez niemal cały rok. Sprzedaż bezpośrednia z fabryki do ostatecznego konsumenta oraz do profesjonalistów w sprzedaży hurtowej. Realizuj...
Hiszpania, Terrasa
Producenci wyrobów mięsnych, szaszłyki i kebaby z wieprzowiny, indyka i kurczaka, a także marynowane skrzydełka i solone kości.
Hiszpania, Leon
... mięsa; dostarczamy im najlepsze kawałki, które są niezbędne do właściwej obróbki naszej prestiżowej wędliny. - Sprzedaż do dostawców, hipermarketów, sieci spożywczych i hurtowników naszych produktów; wędliny solone, suszone lub wędzone. Wysyłka pakowana, krojona, w kostkach lub w całości. - Sprzedaż do specjalistów z branży gastronomicznej; specjalne produkty, takie jak specjalne kawałki mięsa czerwonego, jagnięcina, prosięta itp. Pracujemy tylko z najwyższej jakości. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, potrzeb lub pytań, prosimy o kontakt pod adresem info@taldabura.com...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play