... Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone z karkówki wieprzowej, ta Coppa oferuje wędlinę bez azotynów i konserwantów, 100% naturalną. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne kawałki mięsa, ręcznie solone i pieprzone. Ta rzemieślnicza coppa wyjdzie z suszarni po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojoną i umieszczoną w swoim szklanym słoiku przed zapakowaniem próżniowym.
Pochodzenie: Laissac, Aveyron
Waga: 600g
DLC: 90 dni...
...Opis:
Opracowaliśmy te mini kiełbaski z mięsa francuskich świń, dodając do nich piment d'Espelette AOP. Idealne na aperitif!
Lista składników:
Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, LAKTOZA, przyprawy (w tym piment d'Espelette 0,3%), dextroza, sacharoza, zioła aromatyczne, aromat naturalny, konserwant: azotan potasu, kultury bakterii, jadalna osłonka kolagenowa wołowa. Przechowywać w temperaturze poniżej 18°C. Mięso wieprzowe: Francja. Nie zawiera glutenu.
DDM: 45 dni...
...Produkt z Kraju Basków Składniki: wątróbka, karkówka i tłuszcz wieprzowy, rehydratowane borowiki 4%, jajko, cebula, sól, dekstroza, aromaty, pieprz, czosnek, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu i disodowy inozynian, papryka. mięso wieprzowe pochodzi z Francji. Pasztet z borowikami to tradycyjny przepis z naszych wsi. Możesz go również podać, inspirując się "banderillas" z pasztetu z borowikami, guindillas i pimientos del piquillo z Nawarry. Odkryj autentyczność pasztetu o charakterze, aromatyzowanego borowikami. Podawaj pasztet z borowikami na przystawkę lub jako aperitif. Smacznego ))...
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Firma AVEYRON BOYAUX jest zakładem zajmującym się produkcją jelit. Jelita pochodzące w 98% z mięsa owczego są zbierane w rzeźniach na południu Francji. Są one czyszczone przez skrobanie i solone, a następnie kalibrowane, tubowane, mierzone i ponownie solone. Następnie są pakowane i sprzedawane dużym jednostkom wędliniarskim na południu Francji.