...KP-00500 Kształt: Cylindryczny Wykończenie szyjki: 28/410 Materiał: PP Random Copo Wykończenie: Matowe/Połyskliwe Ilość w opakowaniu: 4750 Typ uszczelnienia: Uszczelnienie otworowe Złącze: Wkręcane...
Pasujące produkty
KP-00500
KP-00500
Inne Produkty
KP-00800
KP-00800
Słowacja, Dolný Ohaj
... szeroko stosowana w przemyśle spożywczym jako zagęszczacz, stabilizator lub emulgator. Często występuje w produktach takich jak sosy, zupy, buliony i wypieki, gdzie poprawia teksturę i konsystencję. Kolor: Biały Opakowanie: Worek papierowy 25kg, Worek Big Bag 700kg, Worek Big Bag 1000kg Ilość: 5,000kg - 48,000kg Konsystencja: Proszek...
Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
... przez system serwomotorów. - Dzięki ekranowi dotykowemu użytkownik może kontrolować ilość dawek oraz prędkości ładowania i rozładowania produktu. - Różne elementy maszyny do dawkowania mogą być dostosowane do indywidualnych potrzeb: liczba dysz, szerokość stołu, podgrzewany zbiornik, taśma transportowa, aby dostosować się do charakterystyki produktu do dawkowania. DO PRODUKCJI muffinów, ciast, ciasteczek, biszkoptów, ponquetów, brownie, plum-cake, sobaos, pancake, marble cake, kremów, jogurtów, tart, sosów, zup, flanów, brandady, musów, ciasta na krokiety... TWÓJ PRODUKT.
Ukraina, Oleksandriiskyi District, Kirovohradska Oblast
...Nasz sos majonezowy 'Lagidny' (gładki, delikatny) zawiera tylko minimalną ilość oleju słonecznikowego: zaledwie 30%. Dzięki temu możliwe jest osiągnięcie najniższej wartości energetycznej dla sosów majonezowych: zaledwie 293 kkal na 100 g produktu. Sos ten ma lekką konsystencję i przyjemny, gładki, a jednocześnie pikantny smak. Niezbędny dodatek do sałatek warzywnych! Termin przydatności do spożycia: 240 dni Przechowywać w temperaturze od 0°C do +18°C Odniesienie regulacyjne: DSTU 4487:2015 Tłuszcze trans: BRAK Kaloryczność: NISKA ZAWARTOŚĆ GMO: BRAK...
Bułgaria, Sofia
... cukru, aby uzyskać przyjemny smak. Zastosowania: mąka z karobu jest najczęściej używana do przygotowywania ciast jako zamiennik kakao. Może łatwo zastąpić ilość kakao w przepisie. Ze względu na wysoką zawartość cukru, może być również używana jako zamiennik cukru w niektórych słodyczach. Może być także stosowana do kremów karmelowych, sosów, przypraw, dżemów i lodów. Opakowanie: 250g, 500g i luzem...
Niemcy, Bad Bentheim
...Maranta arundinacea: Bio-proszek z korzenia strzałkowego od VehGro to doskonały środek wiążący do kremowych sosów i lakierów o neutralnym smaku. Użyj tylko połowy zwykłej ilości mąki z korzenia strzałkowego, jaką używałbyś z normalną mąką. Odpowiednia ilość zależy od pożądanej gęstości płynu.
...Koncentrat pomidorowy, znany również jako ekstrakt pomidorowy, pochodzi z podgrzewanego soku pomidorowego, z którego następnie odejmuje się pewną ilość wody. Ilość usuniętej wody określa trzy różne rodzaje koncentratu: koncentrat pojedynczy, podwójny i potrójny. Koncentrat pomidorowy ma wiele zastosowań w kuchni, szczególnie w długim gotowaniu mięsa lub sosów. Koncentrat można dodać bezpośrednio...
Niemcy, Lübbenau
... działania: Dzięki ruchowi tłoka ustalana jest pożądana ilość do dozowania. Dozowanie produktu odbywa się w sposób czasowy z pomocą czujników. Korzyści: - Oszczędność pracy - Niewielkie wymagania przestrzenne - Szybka i łatwa integracja - Ilość dozowania bezstopniowo regulowana - Wysoka precyzja dozowania - Zakres dozowania: 5 - 50 ml...
Francja, Wissous
West-Indies Distribution jest importerem i dystrybutorem produktów egzotycznych, głównie z Antyli (Gwadelupa, Martynika, Gujana i Reunion). Oferujemy najszerszy wybór produktów, od artykułów suchych, świeżych, mrożonych po owoce i warzywa. Dostawa we Francji i na całym świecie. Współpracujemy z zaufanymi dostawcami z całego świata, aby zapewnić świeżość, jakość i autentyczność. Oto nasze wartości...
Niemcy, Oyten
...miskom czy koktajlom. Dzięki zawartości błonnika, mąka migdałowa może wchłaniać dużą ilość płynów i jest idealnym środkiem wiążącym do sosów, zup i deserów. Podczas pieczenia można zastąpić około 20 - 25 % mąki zbożowej mąką migdałową. Ponieważ mąka migdałowa ma naturalnie lekką słodycz, można w razie potrzeby zmniejszyć ilość cukru podaną w przepisie. Pochodzenie: USA Kraj przetwarzania: Niemcy Opakowanie: 11,34 kg karton / 40 kartonów na palecie...
...Do doprawiania warzyw, zup, sosów, sałatek, potraw rybnych, drobiowych i mięsnych. Nadaje się również jako przyprawa stołowa. Składniki: sól morska z substancją przeciwzbrylającą E536, kwiaty chabra trójkolorowe. Rozmiar: ok. 46mm x 140mm Numer artykułu: 0702152gm80 Rozmiar: ok. 46mm x 140mm Ilość / zawartość: 80 g...
Słowenia, Ljubljana
... miesiące w dębowych beczkach. Wino jest niefiltrowane, a minimalna ilość siarczynów została dodana tuż przed butelkowaniem. Potencjał starzenia: 2020 - 2028. Charakterystyka: Odcienie jasnej czerwieni w wyniku przedłużonej maceracji. Nos odbiera elegancką równowagę czerwonych owoców i nutę drewnianego bukietu. Smak jest zaokrąglony, średnio mocny, z ziołowymi i owocowymi nutami. Dopasowanie do potraw: Posiada wystarczającą moc, aby wspierać porządne danie. Pasuje również do potraw na bazie szparagów, drobiu i kremowych sosów. Temperatura podawania: 12-16° C.
Niemcy, Dresden
... bezpośrednio do opakowania. Do tego są różne, dostarczone dysze napełniające, które są wybierane w zależności od średnicy słoika. Maszyna napełnia płyny w temperaturach od 10° do 95 °C. Przy półautomatycznym napełnianiu ręcznym można osiągnąć około 250-400 opakowań/godzinę. Dzięki zastosowaniu naszych stołów obrotowych uzyskuje się wyższą wydajność. Elektronika dozując medium z dokładnością +/- 2 gramy (przykład przy ilości napełnienia 500 g). Ilość napełnienia można ustawić w krokach co 1 gram między 5 g a 35.000 g. Kraj pochodzenia: Niemcy...
Litwa, Kaunas
...Naturalny olej słonecznikowy odpowiedni do gotowania, sałatek i sosów. Ilość w magazynie: 20 736 jednostek po 1 litrze. Łącznie: 33 palety. Szacunkowa cena około 1,15 € za litr. Dostawa dostępna w całej Europie.
ufs.country_names.RU, Moscow
... w przygotowywaniu: zup, sosów i dań mięsnych, rybnych i ryżowych, w deserach i wypiekach. Na Bliskim Wschodzie i w Indiach zwyczajowo dodaje się ją do kawy i herbaty. Zastosowanie Zastosowanie w daniach indyjskich i azjatyckich, produktach piekarniczych i wypiekach, w ostrych zupach, deserach, grzanym winie, kawie i herbacie. Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 40,0 Tłuszcze (g / 100g)… 6,5 Węglowodany (g / 100g)… 11,0 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 260...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play