... szeroko stosowana w przemyśle spożywczym jako zagęszczacz, stabilizator lub emulgator. Często występuje w produktach takich jak sosy, zupy, buliony i wypieki, gdzie poprawia teksturę i konsystencję.
Kolor: Biały
Opakowanie: Worek papierowy 25kg, Worek Big Bag 700kg, Worek Big Bag 1000kg
Ilość: 5,000kg - 48,000kg
Konsystencja: Proszek...
... przez system serwomotorów.
- Dzięki ekranowi dotykowemu użytkownik może kontrolować ilość dawek oraz prędkości ładowania i rozładowania produktu.
- Różne elementy maszyny do dawkowania mogą być dostosowane do indywidualnych potrzeb: liczba dysz, szerokość stołu, podgrzewany zbiornik, taśma transportowa, aby dostosować się do charakterystyki produktu do dawkowania.
DO PRODUKCJI muffinów, ciast, ciasteczek, biszkoptów, ponquetów, brownie, plum-cake, sobaos, pancake, marble cake, kremów, jogurtów, tart, sosów, zup, flanów, brandady, musów, ciasta na krokiety... TWÓJ PRODUKT.
Ukraina, Oleksandriiskyi District, Kirovohradska Oblast
1992
1000+
Dostawa: Cały świat
Produkcja
...Nasz sos majonezowy 'Lagidny' (gładki, delikatny) zawiera tylko minimalną ilość oleju słonecznikowego: zaledwie 30%. Dzięki temu możliwe jest osiągnięcie najniższej wartości energetycznej dla sosów majonezowych: zaledwie 293 kkal na 100 g produktu. Sos ten ma lekką konsystencję i przyjemny, gładki, a jednocześnie pikantny smak.
Niezbędny dodatek do sałatek warzywnych!
Termin przydatności do spożycia: 240 dni
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +18°C
Odniesienie regulacyjne: DSTU 4487:2015
Tłuszcze trans: BRAK
Kaloryczność: NISKA ZAWARTOŚĆ
GMO: BRAK...
... cukru, aby uzyskać przyjemny smak.
Zastosowania: mąka z karobu jest najczęściej używana do przygotowywania ciast jako zamiennik kakao. Może łatwo zastąpić ilość kakao w przepisie. Ze względu na wysoką zawartość cukru, może być również używana jako zamiennik cukru w niektórych słodyczach. Może być także stosowana do kremów karmelowych, sosów, przypraw, dżemów i lodów.
Opakowanie: 250g, 500g i luzem...
...Maranta arundinacea: Bio-proszek z korzenia strzałkowego od VehGro to doskonały środek wiążący do kremowych sosów i lakierów o neutralnym smaku. Użyj tylko połowy zwykłej ilości mąki z korzenia strzałkowego, jaką używałbyś z normalną mąką. Odpowiednia ilość zależy od pożądanej gęstości płynu.
...Koncentrat pomidorowy, znany również jako ekstrakt pomidorowy, pochodzi z podgrzewanego soku pomidorowego, z którego następnie odejmuje się pewną ilość wody. Ilość usuniętej wody określa trzy różne rodzaje koncentratu: koncentrat pojedynczy, podwójny i potrójny. Koncentrat pomidorowy ma wiele zastosowań w kuchni, szczególnie w długim gotowaniu mięsa lub sosów. Koncentrat można dodać bezpośrednio...
... działania:
Dzięki ruchowi tłoka ustalana jest pożądana ilość do dozowania. Dozowanie produktu odbywa się w sposób czasowy z pomocą czujników.
Korzyści:
- Oszczędność pracy
- Niewielkie wymagania przestrzenne
- Szybka i łatwa integracja
- Ilość dozowania bezstopniowo regulowana
- Wysoka precyzja dozowania
- Zakres dozowania: 5 - 50 ml...
West-Indies Distribution jest importerem i dystrybutorem produktów egzotycznych, głównie z Antyli (Gwadelupa, Martynika, Gujana i Reunion). Oferujemy najszerszy wybór produktów, od artykułów suchych, świeżych, mrożonych po owoce i warzywa. Dostawa we Francji i na całym świecie. Współpracujemy z zaufanymi dostawcami z całego świata, aby zapewnić świeżość, jakość i autentyczność.
Oto nasze wartości...
...miskom czy koktajlom. Dzięki zawartości błonnika, mąka migdałowa może wchłaniać dużą ilość płynów i jest idealnym środkiem wiążącym do sosów, zup i deserów.
Podczas pieczenia można zastąpić około 20 - 25 % mąki zbożowej mąką migdałową. Ponieważ mąka migdałowa ma naturalnie lekką słodycz, można w razie potrzeby zmniejszyć ilość cukru podaną w przepisie.
Pochodzenie: USA
Kraj przetwarzania: Niemcy
Opakowanie: 11,34 kg karton / 40 kartonów na palecie...
...Do doprawiania warzyw, zup, sosów, sałatek, potraw rybnych, drobiowych i mięsnych. Nadaje się również jako przyprawa stołowa. Składniki: sól morska z substancją przeciwzbrylającą E536, kwiaty chabra trójkolorowe. Rozmiar: ok. 46mm x 140mm
Numer artykułu: 0702152gm80
Rozmiar: ok. 46mm x 140mm
Ilość / zawartość: 80 g...
... miesiące w dębowych beczkach. Wino jest niefiltrowane, a minimalna ilość siarczynów została dodana tuż przed butelkowaniem.
Potencjał starzenia: 2020 - 2028.
Charakterystyka:
Odcienie jasnej czerwieni w wyniku przedłużonej maceracji. Nos odbiera elegancką równowagę czerwonych owoców i nutę drewnianego bukietu. Smak jest zaokrąglony, średnio mocny, z ziołowymi i owocowymi nutami.
Dopasowanie do potraw:
Posiada wystarczającą moc, aby wspierać porządne danie. Pasuje również do potraw na bazie szparagów, drobiu i kremowych sosów. Temperatura podawania: 12-16° C.
... bezpośrednio do opakowania. Do tego są różne, dostarczone dysze napełniające, które są wybierane w zależności od średnicy słoika.
Maszyna napełnia płyny w temperaturach od 10° do 95 °C.
Przy półautomatycznym napełnianiu ręcznym można osiągnąć około 250-400 opakowań/godzinę. Dzięki zastosowaniu naszych stołów obrotowych uzyskuje się wyższą wydajność.
Elektronika dozując medium z dokładnością +/- 2 gramy (przykład przy ilości napełnienia 500 g). Ilość napełnienia można ustawić w krokach co 1 gram między 5 g a 35.000 g.
Kraj pochodzenia: Niemcy...
...Naturalny olej słonecznikowy odpowiedni do gotowania, sałatek i sosów. Ilość w magazynie: 20 736 jednostek po 1 litrze. Łącznie: 33 palety. Szacunkowa cena około 1,15 € za litr. Dostawa dostępna w całej Europie.
... w przygotowywaniu: zup, sosów i dań mięsnych, rybnych i ryżowych, w deserach i wypiekach. Na Bliskim Wschodzie i w Indiach zwyczajowo dodaje się ją do kawy i herbaty.
Zastosowanie
Zastosowanie w daniach indyjskich i azjatyckich, produktach piekarniczych i wypiekach, w ostrych zupach, deserach, grzanym winie, kawie i herbacie.
Wartość odżywcza na 100 g.
Białka (g / 100g)… 40,0
Tłuszcze (g / 100g)… 6,5
Węglowodany (g / 100g)… 11,0
Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 260...