Niemcy, Waltenhofen
EDS - dobry wybór - dla stali nierdzewnej. Planujemy, budujemy i dostarczamy instalacje browarnicze oraz maszyny dla małych i średnich przedsiębiorstw. Wspieramy Państwa w planowaniu, realizacji i uruchomieniu projektu browarniczego, a także w dalszych etapach. Niezależnie od tego, czy jesteś nowicjuszem, stowarzyszeniem browarnym, gastronomią czy przemysłem - znajdziemy rozwiązanie dla Twojego pr...
Niemcy, Düsseldorf
Jesteśmy specjalistą w zakresie wysokiej jakości surowców, fermentacji, roślin leczniczych, substancji roślinnych oraz ekstraktów dla obszarów suplementów diety, żywności funkcjonalnej i ekstraktów roślinnych. Jako dostawca usług kompleksowych z wieloletnim doświadczeniem w zakresie Private Label i rozwoju produktów, chętnie wspieramy Państwa w tworzeniu własnych pomysłów produktowych, od koncepc...
Wielka Brytania, Ellesmere Port
SPL International produkuje i dostarcza szeroką gamę produktów fermentacyjnych oraz surowców zarówno dla producentów komercyjnych napojów alkoholowych, jak i hurtowników domowego browarnictwa. Kategorie produktów obejmują: drożdże, składniki odżywcze, enzymy, klarowniki, regulację kwasowości, fermentowalne składniki i inne; jeśli nie mamy produktów, których potrzebujesz w naszym istniejącym portfo...
Francja, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon Potencjał starzenia : Około 15 lat Winiarstwo : Zbiór bezszypułkowy, nie zgniatany. Fermentacja w zbiornikach betonowych. Maceracja trwająca od dwóch do trzech tygodni z kontrolowaną ekstrakcją, aby uzyskać finezyjną i elegancką strukturę tanin. Przeniesienie do beczek na koniec fermentacji malolaktycznej. Starzenie w beczkach przez 12 miesięcy.
Hiszpania, La Seca-Valladolid
...Wykonany w 100% z winogron Verdejo, z kontrolowaną fermentacją zatrzymaną na 9º alkoholu i 57 gramami resztkowego cukru. Atrakcyjny kolor żółci kości słoniowej. Wino bardzo słodkie i delikatne na podniebieniu. Wysyłki na Półwysep. Darmowa wysyłka przy zamówieniach powyżej 60€.
Finlandia, Turku
...Region Włochy – Marche Winiarnia Fattoria Mancini Odmiana 100% Albanella Oznaczenie Colli Pesaresi DOC Roncaglia Zawartość alkoholu 12,5% Winifikacja Winogrona były prasowane w całości w temperaturze 9°C; moszcz był wyciskany do momentu osiągnięcia 55% wagi winogron. Moszcz był schładzany przez 24 godziny. Fermentacja odbywała się w zbiornikach z kontrolowaną temperaturą, osiągając maksymalną temperaturę 18°C. Fermentacja malolaktyczna nie została przeprowadzona. Starzenie Cztery miesiące w zbiorniku na osadzie; mikrofiltracja przed butelkowaniem. Objętość: 75cl...
Francja, Auxerre
...Powolne ciśnienie przy niskim ciśnieniu w celu zachowania świeżych i owocowych aromatów. Fermentacja w zbiornikach inox z kontrolą temperatury między 19-21°C. Starzenie na osadzie w zbiornikach inox przez 18 miesięcy. Pakowanie: cena jednostkowa sprzedawana w kartonie po 6 butelek z dostawą na terenie Francji Metropolitalnej. Oko: jasnożółta barwa z złotymi refleksami Domaine: Domaine Besson Aplikacja: Chablis Grand Cru Rocznik: 2017 Szczep: Chardonnay Etykieta: Aplikacja Oryginalna Kontrolowana...
Francja, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Kolor: Biały Szczep: 100% Chardonnay Winifikacja: Delikatne tłoczenie pneumatyczne i schłodzone klarowanie. Kontrolowana fermentacja alkoholowa w temperaturze między 16 a 17 °C. Dojrzewanie: W zbiorniku. Butelkowanie: W winnicy. Objętość: 75 cl Degustacja: Świeże i lekkie Chardonnay z piękną mineralnością, bardzo orzeźwiające wino. Starzenie: 1 do 2 lat. Dopasowanie potraw i win: Idealne na aperitif z muszlami św. Jakuba Objętość: 75 cl ​Kolor: Biały...
Francja, Saint Cannat
... optymalną ilość koloru, aromatów i tanin. Fermentacja malolaktyczna oraz końcowe mieszanie odbywają się później, zimą. Szczególnie ten rocznik 2018 dojrzewał przez 5 lat w zbiornikach betonowych przed butelkowaniem.","Mourvèdre 15 %":"Mourvèdre 15 %","TASTING NOTES":"NOTATKI DEGUSTACYJNE","WINEMAKING":"WINEMAKING","GRAPE VARIETIES":"ODMIANY WINOGRON","Grenache 75 %":"Grenache 75 %","The wine has a...
MAVAM to aromatyczny koktajl z produktów winiarskich, przygotowany na bazie wina, z kontrolowaną fermentacją. To wino musujące o niskiej zawartości alkoholu (zaledwie 5,50%). Szczepy: Macabeo i Moscatel. W zapachu ma intensywne aromaty świeżych owoców tropikalnych oraz nuty cytrusowe (glaciar) i brzoskwiniowe (wulkan). Występuje w trzech różnych wariantach i kolorach, połączonych metalicznym efektem drobnych bąbelków. Duża świeżość, zbudowane tło, delikatna efervescencja, która nadaje mu inny, słodki, radosny i owocowy charakter w smaku.
Francja, Les Riceys
... maksymalną ilość aromatów z wina, co jest typowym znakiem rozpoznawczym naszej winnicy. Nasze roczniki leżakują nawet do 10 lat, aby w pełni wykorzystać swój potencjał. Naszym celem jest zachowanie całej natury wina bazowego z częściową fermentacją malolaktyczną, aby zachować świeżość wina. Ten wybór tak długiego dojrzewania przygotowuje się z wyprzedzeniem poprzez kontrolowaną fermentację, aby ograniczyć...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play