Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Szynka o wydłużonym kształcie, z ciemną i wytartą kopytem, wynikającą z długich spacerów po polu. Jej tłusta część ma perłowy odcień, a proporcja tej części w kawałku pozwala nam cieszyć się delikatnym i przyjemnym bukietem dla podniebienia. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 36 miesięcy oraz starannie dobranymi naturalnymi zbożami, trawą i żołędziami w diecie, zawsze gwarantuje smak i jakość.
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę ...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play