Włochy, Giuliano
Hiszpania, Bera
...Maszyna zaprojektowana do produkcji chleba o wysokim nawodnieniu (70-90% wody). Dzięki swojemu specjalnemu procesowi: twarda mąka, ważny czas odpoczynku, mniejsze uszkodzenia podczas krojenia itp., pozwala na produkcję chleba wysokiej jakości w różnych kształtach. W obrębie TXA-MINI kawałek ciasta musi być rozłożony ręcznie. Po podziale - formowanie automatyczne, zbieranie produktu jest ręczne. Rodzaje chleba: klasyczna Ciabatta we wszystkich jej kształtach: baston, bagietka, kanapka, mały, spiczasty itp.
Francja, Bayonne
...Pieczenie w piecu z podgrzewaniem i wyrastaniem, ta mała ciabatta ma cienką, złotą skórkę. Ma grubą, kremową miękkość i dzięki wysokiemu poziomowi nawilżenia, po upieczeniu pozostaje świeża na dłużej. Można w niej znaleźć delikatne nuty smakowe, co czyni ją chlebem, który doskonale komponuje się z wieloma potrawami. To bardzo uniwersalny chleb, który można spożywać zarówno na stole, jak i w...
Belgia, Mouscron
...sandwino, chleb tostowy, chleb wiking, panini), wyroby cukiernicze (klasyczne, mini, gama premium), specjalności słodkie (pączki, paszteciki, tartaletki, muffiny, ciasta, ciasteczka i klasyki belgijskie) oraz specjalności słone (pizza-ciabatta i spód do pizzy, chleby z kiełbasą i nadziewane panini).