Słowacja, Košice
Witamy w MILKYLAND, wiodącym liderze w branży dystrybucji żywności z dziesięcioletnim doświadczeniem w sprzedaży hurtowej, imporcie/eksporcie oraz efektywnym zarządzaniu logistyką. Nasza główna specjalizacja to produkty mleczne, w szczególności różnorodne sery i alternatywy wzbogacone tłuszczami roślinnymi. Z dumą oferujemy wybór premium serów, takich jak Mozzarella, Edam i Trappist, z których każ...
Estonia, Tallinn
...Nasza mrożona mozzarella w postaci tartej jest również produkowana z całego świeżego mleka krowiego. Mleko pochodzi z zarejestrowanych i zatwierdzonych europejskich farm. Mleko krowie jest następnie pasteryzowane i przekształcane w serwatkę, zanim zostanie uformowane w mozzarellę. Główne składniki naszej tartej mozzarelli to mleko, kultury startowe, podpuszczka i sól. Tarta mozzarella jest następnie pakowana w próżniowe torby polietylenowe. Każda paczka składa się z 6x2kg mrożonych worków.
Od 2006 roku Sempre Ghiotti z powodzeniem działa w branży cateringowej i gastronomicznej, oferując najlepsze przepisy kuchni sycylijskiej w formie gotowych dań, wygodnych do codziennego użytku i smacznych jak świeżo przygotowane. Nasze przygotowania, wykonane z wysokiej jakości surowców, dają możliwość serwowania całej autentyczności Morza Śródziemnego w kilku prostych krokach. Dzięki naszym prakt...
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Niemcy, Wippingen
JDF Die Import-Export GmbH to firma założona 27 lipca 2000 roku. Nasza siedziba główna znajduje się w Niemczech. Spełniamy najwyższe standardy na rynku handlowym. Korzystamy z różnicy w cenach towarów z zagranicy i innych rynków. Kupujemy towary po najlepszych cenach i sprzedajemy je tam, gdzie jest zapotrzebowanie. Oferujemy produkty po niższych cenach niż te ustalone w danym kraju. Specjalizuje...
Turcja, Arifiye
Jako STK MAKINA i MILKMAN MAKINE produkujemy maszyny i urządzenia mleczarskie do produktów mlecznych, takich jak mleko pasteryzowane, jogurt, ser, masło, śmietana, lody i inne. Produkujemy pasteryzatory wsadowe, pasteryzatory płytowe, homogenizatory, zbiorniki chłodnicze na mleko, zbiorniki do przechowywania mleka, zbiorniki do przetwarzania sera oraz inne maszyny i urządzenia wykorzystywane w sek...
Francja, Sète
...Mozzarella użyta w tym przepisie pochodzi z regionu BOJANO, gdzie znajdują się najbardziej renomowane mleczarnie produkujące mozzarellę, która cieszy się uznaniem Włochów i znawców. BOJANO jest znane z produkcji wysokiej jakości serów, a szczególnie z mozzarelli FIOR DI LATTE (kwiat mleka), świeżych serów z mleka krowiego, pasteryzowanych i przetwarzanych wyłącznie ręcznie zgodnie z tradycją...
... klientów poszukujących nowej kultury smaku, z poszanowaniem zdrowia publicznego. FILAB s.r.l. produkuje Mozzarellę di Bufala Campana DOP, wyłącznie z świeżego mleka bawolego, w następujących rozmiarach: • Ciliegina lub Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Mozzarella wędzona lub Provola Ponadto, FILAB s.r.l. produkuje Ricottę di Bufala Campana DOP zarówno świeżą, jak i świeżą homogenizowaną.
Niemcy, Lennestadt
...• łatwo kroi ugotowane ziemniaki lub mozzarellę na równe grubości plastry • wskazówka: profesjonalny użytkownik trzyma narzędzie pod lekko nachyloną kątem i naciska ugotowanego ziemniaka płaską dłonią przez druty tnące...
Francja, Rungis Cedex
Firma BUISSON jest hurtownią artykułów spożywczych z produktami świeżymi, przeznaczoną dla profesjonalistów. BUISSON: hurtownik serów w Rungis oraz hurtownik wędlin europejskich. Działamy od 1982 roku w sercu międzynarodowego rynku w Rungis. BUISSON zarządza 1500 m2 chłodni, spełniających normy europejskie. Jako hurtownik artykułów spożywczych dla Europy, nasze działania są wspierane przez partner...
Włochy, Bellizzi
...Nasza firma jest łańcuchem dostaw, hodujemy bawoły i produkujemy mozzarellę, dokonując dostaw w całej Europie.
Francja, Saint Lambert De La Potherie
...Szybko przygotuj obfite pizze dzięki temu krojowi warzyw CL50 Ultra pizza. Przygotuj pyszne pizze dzięki temu krojowi warzyw CL50 Ultra Pizza. Dzięki jego tarczom do krojenia o grubości 2 i 4 mm oraz tarczy do ścierania o grubości 7 mm, łatwo pokroisz cukinie, grzyby, papryki, cebulę, pomidory, bakłażany i mozzarellę, aby wzbogacić swoje pizze. Praktyczny, wyposażony jest w wewnętrzny pojemnik o...
Masseria Fontana Ramata to firma zajmująca się rolnictwem i zootechniką (farma bawołów) z siedzibą w południowych Włoszech, z prawie 100-letnią historią. Firma produkuje „mozzarellę”, „ricottę”, „stracchino” i „scamorzę” wyłącznie z mleka bawolego pochodzącego z własnej farmy. Produkty Masseria Fontana Ramata to sery o bardzo wysokiej jakości. Cały proces produkcji jest kontrolowany; uprawa ziół, ...
Pasujące produkty
Mozzarella z bufala
Mozzarella z bufala
Belgia, Libramont
... niezawodnym partnerem w branży mleczarskiej. SOLAREC, z siedzibą w sercu Ardenów, jest w trakcie dynamicznego rozwoju. Od kilku lat powstał nowy zakład produkcyjny w Baudour. Dzięki naszemu doświadczeniu przetwarzamy co roku prawie 1,4 miliarda litrów mleka, które są przekształcane w około 100 000 ton mleka w proszku, 48 000 ton masła oraz 205 milionów litrów mleka UHT. Niedawno firma zaczęła również produkować mozzarellę w blokach po 2,5 kg. Dziś SOLAREC to solidna firma, która sprzedaje swoje produkty w 80 krajach dzięki wsparciu 300 pracowników.
Włochy, Bellizzi
Nasza firma produkuje mozzarellę di Bufala Campana D.o.p. Jako producent, kontrolujemy cały proces, od żywienia bawołów po przetwarzanie mleka w mozzarellę. Naszym celem jest codzienne doskonalenie się, zapewniając najwyższą jakość dla naszych klientów. Nasza wydajność jest bardzo wysoka, jesteśmy w stanie produkować około 50 quintali produktu dziennie.
Firma Novo-Food Lebensmittel GmbH zajmuje się przetwarzaniem i dystrybucją produktów serowych oraz twarogowych. Novo-Food produkuje i oferuje na przykład: • Mozzarellę w zalewie • Plastry sera miękkiego • Produkty twarogowe do dalszego przetwarzania • Kremy twarogowe • Plastry i porcje sera • Ser halal...
Hiszpania, Fuente El Saz (madrid)
LÁCTEAS DEL JARAMA to hiszpańska firma rodzinna, która od 45 lat produkuje mozzarellę, sery świeże, twaróg, jogurt, ser kremowy itp. Marka ALBE identyfikuje najwyższą gamę produktów, ale firma oferuje również bardzo dobre alternatywy pod markami Pizzarama, Filarela, Pizzabona i La Vaca de Albe. Oprócz produkcji zajmuje się dystrybucją podstawowych produktów dla gastronomii, takich jak sery...
Włochy, San Fermo Della Battaglia
Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z wysokiej jakości surowców, a różne formaty odpowiadają potrzebom świata HoReCa i GDO. Różne cięcia nie zmieniają smaku mozzarelli do pizzy, każdy pizzaiolo może znaleźć idealną mozzarellę do swojej pizzy, łatwą do dozowania, zawsze gotową do użycia. Rozbudowana organizacja logistyczna, składająca się z floty własnych pojazdów oraz wyspecjalizowanych...
Hiszpania, Pineda De Mar
...niezależnie czy to dostawa, gastronomia czy handel detaliczny związany ze światem pizzy. Otworzyliśmy również piekarnię, aby produkować produkty bezglutenowe, zarówno pizzę, jak i dania gotowe, mamy produkty letnie, mozzarellę bez laktozy, jesteśmy na bieżąco z tym, czego społeczeństwo potrzebuje w dzisiejszych czasach, ponieważ pizza to znacznie więcej niż szybkie jedzenie, pozwól, że doradzimy Ci...
...jednym z najpiękniejszych i najbardziej nietkniętych obszarów Włoch, ojczyzny „Diety Śródziemnomorskiej”, która od dawna znajduje się na liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego UNESCO. Siła firmy opiera się na stosowaniu tradycyjnych metod, dogłębnej wiedzy z zakresu zootechniki oraz realizacji wszystkich etapów cyklu produkcyjnego w zakładzie. Wśród produktów wyróżniamy mozzarellę z mleka bawolego, mozzarellę w mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavallo oraz jogurt.
Włochy, Castel Maggiore
Naszą misją jest wprowadzenie i promowanie najlepszych włoskich specjałów spożywczych i winnych na świecie, oferując produkty wysokiej jakości profesjonalistom w sektorach dystrybucji, hurtu, detalicznej sprzedaży, cateringu, gastronomii i hotelarstwa. Skontaktuj się z nami, aby poprosić o naszą selekcję: -Prosecco -Wino -Olio Oliva -Aceto Balsamico -Mortadella -Salumeria -Formaggi -Parmiggiano Reggiano -Mozzarelle...
Włochy, Salerno
CasaBufala to sklep internetowy z typowymi produktami z Kampanii i sprzedaje mozzarellę z bufala online.
Hiszpania, Las Palmas
Produkujemy świeżą pasteryzowaną mozzarellę z mleka krowiego oraz różne rodzaje serów włoskich.
Belgia, Bree
... i bawolego. Nasze produkty wytwarzamy z dużą dbałością o surowce i procesy produkcyjne. Oferujemy mozzarellę w blokach (10 kg), kiełbasach, kostkach (5*5 mm) oraz w postaci tartej. Kostki, tarta oraz cagliata di bufala (serwatka bawola) mogą być również dostarczane w technologii IQF. Nasz dział jakości chętnie współpracuje z Państwem, aby opracować najlepszą mozzarellę do Państwa specyficznych zastosowań. Nasza mozzarella jest również dostępna w wersji bezlaktozowej.
Włochy, Sicignano Degli Alburni
... charakteryzująca się szarym umaszczeniem, z tendencją do ciemniejszego szarości na szyi, w Włoszech hodowana głównie w południowych obszarach wewnętrznych, takich jak Abruzja, Basilikata, Kalabria, Kampania, Molise i Apulia), a także MOZZARELLE DEL CILENTO (słynna mozzarella z Battipaglii) lub PASTA LUCANA, taka jak Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli i wiele innych rodzajów, SOTTOLI, SOPPRESSATE, SALSICCE STAGIONATE i wiele innych przysmaków… TERRA MIA nie robi nic innego, jak tylko poszukuje tych cudów i przynosi je na wasze stoły.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Produkuje mozzarellę, ricottę, provolone...
Włochy, Melzo
... przy Via Sant'Antonio 43 w Melzo, w prowincji Mediolan. Dodatki do pizz są w całości włoskie i obejmują mozzarellę z bufala DOP, mozzarellę fior di latte, wędzoną provolę oraz organiczną oliwę z oliwek extra virgin DOP. Aby uzyskać więcej informacji lub zarezerwować stolik, można zadzwonić pod numer 3667146300.
Produkuje 100% mozzarellę z mleka bawolego...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play