...). OBSZARY ZASTOSOWANIA: • Dla potrzeb przemysłowych: Odpowiedni do dodawania do chleba, wyrobów mięsnych, słodyczy, lodów, czekolady, żywności dla niemowląt, tabletek i produktów dietetycznych. Idealny również w kosmetykach do witalizacji kremów. Pochodzenie surowca: Brazylia Wielkość opakowania: 3 x 10 kg Pojemność: 100g, etykietowane i neutralne...
Niemcy, Bremen
Alborz International jest Twoim importerem w branży spożywczej - z ponad ćwierćwieczem doświadczenia! Specjalizujemy się w imporcie wysokiej jakości przypraw, takich jak "safran" i "wanilia", a także orzechów i suszonych owoców. Pozyskujemy nasze towary od zaufanych partnerów w krajach pochodzenia. Nasze produkty i nasza obsługa spełniają najwyższe standardy jakości - i to w uczciwych cenach. Jest...
...Neutralna baza do lodów tworzy w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatków smakowych) podstawę do produkcji mieszanki lodowej. Składniki Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, środki zagęszczające (mąka guarowa, alginian sodu, karagen). Może zawierać śladowe ilości: glutenu, jaj, soi, orzechów (orzechy laskowe, migdały...
Niemcy, Bergheim
...Naturalne składniki do lodów owocowych: bez cukru, konserwantów, dodatków smakowych i barwników. Po prostu 100% owoców, to jest PULISANO®.
Niemcy, Osnabrück
...aż będzie bez grudek. - Gotową mieszankę wlać do maszyny do mrożonego jogurtu. Składniki: Cukier, dekstroza, proszek jogurtowy, maltodekstryna, fruktoza, kwas cytrynowy, emulgator E 471, karboksymetyloceluloza, naturalny aromat Alergeny: Mleko i produkty mleczne Do przygotowania w produkcji lodów i do użycia w cukiernictwie. Tylko do dalszego przetwarzania w celach komercyjnych. Nie dopuszczone do sprzedaży detalicznej. Jako hurtownik od 36 kartonów oferujemy specjalne ceny hurtowe.
Niemcy, Lüneburg
...Idealne jako dodatek lub nadzienie do lodów, jogurtów, wypieków, czekolady i wielu innych smacznych produktów. Wyjątkowe doznanie smakowe z chrupiącej wafli z słodkim lub pikantnym aromatem oraz pyszną czekoladową powłoką w różnych granulacjach. Jednostki dostawy: 1 – 2 mm (opakowanie 12,00 kg karton) 2 – 4 mm (opakowanie 12,00 kg karton) 4 – 6 mm (opakowanie 10,00 kg karton) 8 – 12 mm (opakowanie 10,00 kg karton)...
Niemcy, Rhauderfehn
...delikatna wanilia bourbon z Madagaskaru czy szlachetne kakao z Afryki Zachodniej – obok naszej wiedzy wykorzystujemy tylko najlepsze składniki. I to czuć w każdej z naszych ponad 80 smaków. Nasze kreacje lodowe są wytwarzane według tradycyjnej receptury – z wyjątkową kremowością i zawartością pełnotłustego mleka wynoszącą do 70%. Udoskonalone najlepszymi składnikami, powstaje lód o niezrównanej...
Niemcy, Colditz
... Colditz. Tutaj opracowujemy i produkujemy nasze produkty – i stąd dostarczamy je na całym świecie do klientów w 30 krajach w Europie, Ameryce Północnej i Południowej, Azji, Afryce, Australii i Nowej Zelandii. Regularnie uczestniczymy w krajowych i międzynarodowych targach branżowych, nawiązując nowe kontakty dla stałej ekspansji naszej firmy. Nasze produkty: batony proteinowe, batony owsiane, żywność sportowa, surowce do lodów, preparaty aminokwasowe, koncentraty napojów, suplementy diety, napoje sportowe, tabletki na zlecenie (żywność), żywność dietetyczna.
Z ponad 40-letnim doświadczeniem jesteśmy kompetentnym dostawcą! Wspólnie z ponad 100 partnerami handlowymi zapewniamy niezawodne zaopatrzenie w jakościowe surowce i funkcjonalne artykuły. Oferujemy szeroki asortyment produktów do zaopatrzenia kawiarni lodowych i lodziarni. Wszystko z jednej ręki: surowce, składniki do lodów, dekoracje, napoje i opakowania. Odkryj w naszym katalogu klasyczne...
Niemcy, Geseke
Nasza firma GELAMOR ma wieloletnie doświadczenie w produkcji rzemieślniczych lodów na najwyższym poziomie jakości. Przy produkcji pracujemy z niskim wskaźnikiem napowietrzenia (maks. 35%) i uzyskujemy kremowe i wydajne lody. Wszystkie składniki są szczególnie delikatnie dobierane i mieszane. Po podgrzaniu następuje faza odpoczynku dla procesu dojrzewania, ponieważ tylko wtedy, gdy coś ma czas na...
...MY "ŻYJEMY" DLA NASZEGO LODU.... ...i to naprawdę czuć. Miłość do wytwarzania naszego wysokiej jakości lodu jest wyczuwalna. Z pasją i prawdziwą miłością do lodów nasi pracownicy tworzą nowe smaki. Oczywiście używamy tylko naturalnych składników i świeżych owoców. Z tego powodu nasi klienci są z nami od ponad 50 lat. Produkcja naszych lodów odbywa się w centralnie położonej w Schwalmtal koło Mönchengladbach lodziarni, gdzie codziennie powstaje około 50 rodzajów lodów. Naturalne składniki naszych lodów odzwierciedlają się już w miejscu produkcji. Produkcja odbywa się w pięknym Schwalmtal nad Nadrenią.
MARTIN BRAUN Backmittel und Essenzen KG oferuje składniki dla przemysłu piekarniczego. Asortyment produktów obejmuje: - mieszanki do wypieków; - nadzienia; - polewy; - środki żelujące i wiążące; - środki stabilizujące śmietanę; - aromaty; - dekoracje; - specjalności ciasteczkowe oraz asortyment lodów.
Producent bio-mieszanek podstawowych do rzemieślniczego wytwarzania lodów. Dostawca bio-składników smakowych, takich jak orzechy laskowe, pistacje, orzechy włoskie, pasta migdałowa. Bio-puree owocowe, seminaria i technika lodowa. Bio-składniki lodowe marki 32°Fahrenheit oferują rzemieślniczym producentom lodów prosty sposób na wytwarzanie najwyższej jakości lodów naturalnych w standardzie bio. Bio-bazy i pasty 32°Fahrenheit są doskonale dopasowane do siebie i gwarantują pełne, stabilne lody – naturalnie bez emulgatorów, bez wzmacniaczy smaku, bez barwników.
Niemcy, Steinkirchen
Import i produkcja surowców do produkcji lodów i cukiernictwa, takich jak składniki lodów, produkty waniliowe, ekstrakt słodowy, cukier inwertowany.
Niemcy, Ebermannstadt
Niemcy, Hilden
Niemcy, Bestwig
Niemcy, Jüterbog
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play