Francja, Josselin
...MixeoGS BIO to nasza naturalna alternatywa dla klasycznych stabilizatorów do lodów i sorbetów. MixeoGS BIO to mieszanka mąki lnianej i włókien roślinnych, alternatywa dla klasycznych stabilizatorów do lodów i sorbetów. MixeoGS BIO zapewnia kremową teksturę i ogranicza krystalizację wody, jednocześnie będąc produktem pochodzenia naturalnego, clean-label (bez Exxx) oraz łatwym w użyciu i prostym...
Francja, Yssingeaux
...Agenty teksturujące mające na celu zapewnienie trwałości oraz odporności na upływ czasu i warunki użytkowania, przechowywania, przetwarzania i transportu żywności. SEVAGEL 64G: stabilizator do lodów SEVAGEL 64S, 65S: stabilizator do lodów i sorbetów SEVAGEL: stabilizator emulsyjny do lodów (zawiera emulgator) Stabilizator do kremu cukierniczego: pozwala uzyskać krem bez synerzy po cyklu mrożenia/odmrażania Stabilizator do kremu Chantilly...
...doskonale oddający uwodzicielski zapach świeżych moreli. Naturalny barwnik: Użycie naturalnego barwnika w celu zachowania autentyczności produktu. Wskazówki dotyczące użycia: Sucre Abricot jest idealny do dodania odrobiny słońca do Twoich deserów, wypieków, lodów i innych słodkości. Posyp nim swoje naleśniki, tarty lub użyj go do osłodzenia jogurtów, aby uzyskać owocowy i smakowity akcent. Cechy produktu: Waga: 100g Referencja:SUCRE00072A...
Rumunia, Bistrita
Francja, Privas
... kawałków kandyzowanych kasztanów, zalecamy postępować zgodnie z naszymi wskazówkami, klikając tutaj. Po otwarciu puszki przechowuj kawałki kasztanów, których nie potrzebujesz od razu, w syropie. Mogą być przechowywane w ten sposób przez kilka tygodni w lodówce, a później możesz je polukrować w zależności od potrzeb. Składniki: kasztany, cukier, syrop glukozowy, naturalny aromat waniliowy Kawałki kandyzowanych kasztanów mogą być używane jako dekoracja na ciastach, na rolach.
...). OBSZARY ZASTOSOWANIA: • Dla potrzeb przemysłowych: Odpowiedni do dodawania do chleba, wyrobów mięsnych, słodyczy, lodów, czekolady, żywności dla niemowląt, tabletek i produktów dietetycznych. Idealny również w kosmetykach do witalizacji kremów. Pochodzenie surowca: Brazylia Wielkość opakowania: 3 x 10 kg Pojemność: 100g, etykietowane i neutralne...
Niemcy, Bremen
Alborz International jest Twoim importerem w branży spożywczej - z ponad ćwierćwieczem doświadczenia! Specjalizujemy się w imporcie wysokiej jakości przypraw, takich jak "safran" i "wanilia", a także orzechów i suszonych owoców. Pozyskujemy nasze towary od zaufanych partnerów w krajach pochodzenia. Nasze produkty i nasza obsługa spełniają najwyższe standardy jakości - i to w uczciwych cenach. Jest...
...Neutralna baza do lodów tworzy w systemie 2-komponentowym (składającym się z bazy do lodów i dodatków smakowych) podstawę do produkcji mieszanki lodowej. Składniki Cukier, sproszkowane odtłuszczone mleko w proszku, sproszkowane słodzone serwatkowe, środki zagęszczające (mąka guarowa, alginian sodu, karagen). Może zawierać śladowe ilości: glutenu, jaj, soi, orzechów (orzechy laskowe, migdały...
Francja, Olivet
...Referencja 9990000014767 Idealne do przygotowania ciasteczek, muffinów, babeczek itp. lub do wzbogacenia lodów! Odrobina solidarności w Twoich wypiekach! Dodaj chrupkości do swoich muffinów, ciasteczek, babeczek, lodów, wypieków z tymi ekologicznymi, sprawiedliwymi kawałkami ciemnej czekolady... SKŁADNIKI: cukier trzcinowy blond*, pasta kakaowa*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna słonecznikowa...
...Cukier, odtłuszczone mleko w proszku, proszek serwatkowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), stabilizatory (celuloza karboksymetylowa, guma guar), naturalny identyczny aromat jabłkowy, barwniki (karmel, tartrazyna, indygokarmin, chlorofil, kurkuma) Przygotowanie Wymieszaj 3 l mleka, 500 g cukru i 500 g mieszanki do lodów i odczekaj 10 minut. Następnie ponownie wymieszaj i umieść w maszynie do lodów. Uwaga: Aby uzyskać intensywniejszą mieszankę lodów, wymieszaj ponownie i umieść w maszynie do lodów.
Włochy, Torino
... innymi smakami. Wymieszaj nasz suszony proszek z kiwi w swoich formułach, aby uzyskać zastrzyk superżywności i bogatego smaku. Był wykorzystywany do przygotowania napojów na bazie soku, galaretek, dżemów, syropów, likierów i lodów.
Hiszpania, Torrent
...Główne pigmenty to rozpuszczalny w wodzie Norbiksin oraz rozpuszczalny w oleju Biksin. Punkty do uwagi: Annatto wytrąca się w kwaśnym pH, ale dostępne są wersje odporne na kwas w ofercie Roha. Annatto można łączyć z E100 Kurkumą, aby nadać bardziej naturalny żółty odcień. Zastosowania: Tłuszcze i oleje, margaryny, powłoki na bazie tłuszczu i nadzienia kremowe, sery, produkty przekąskowe, lody i rożki do lodów, osłonki do kiełbas, przygotowania owocowe, słodycze, mieszanki do pieczenia, mieszanki suche.
Niemcy, Bergheim
...Naturalne składniki do lodów owocowych: bez cukru, konserwantów, dodatków smakowych i barwników. Po prostu 100% owoców, to jest PULISANO®.
Francja, Saint Orens De Gameville
... warsztacie według naszych oryginalnych receptur, wykorzystując wyłącznie szlachetne i starannie wyselekcjonowane składniki. Nie stosujemy żadnych barwników ani aromatów. Dlatego w naszych lodach i sorbetach znajdziesz smak tego, co zawierają. Robienie prawdziwych, dobrych lodów i sorbetów jest proste. Wystarczy wymyślić dobre przepisy, użyć autentycznych i wysokiej jakości składników oraz włożyć w to dużo pasji! Wartości odżywcze na 100g Energia 741kJ / 176kcal, Tłuszcze 0g, W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, Węglowodany Opakowanie: słoik 0,6L DDM: 12 miesięcy...
Niemcy, Osnabrück
...aż będzie bez grudek. - Gotową mieszankę wlać do maszyny do mrożonego jogurtu. Składniki: Cukier, dekstroza, proszek jogurtowy, maltodekstryna, fruktoza, kwas cytrynowy, emulgator E 471, karboksymetyloceluloza, naturalny aromat Alergeny: Mleko i produkty mleczne Do przygotowania w produkcji lodów i do użycia w cukiernictwie. Tylko do dalszego przetwarzania w celach komercyjnych. Nie dopuszczone do sprzedaży detalicznej. Jako hurtownik od 36 kartonów oferujemy specjalne ceny hurtowe.
Francja, Landeleau
...Mała, ultra puszysta galette: prawdziwa uczta! Ta mała galette może być spożywana na zimno i na surowo. Można ją również podsmażyć na patelni i podpalić alkoholem według własnego wyboru lub podać z kulką lodów, sosem karmelowym i bitą śmietaną. Absorber tlenu zachowuje jakość produktu w zamkniętej paczce. Średnica: około 18 cm Składniki: mleko, mąka pszenna, cukier, jaja, olej słonecznikowy...
Turcja, Istanbul
... krakersach - Może być używane jako polewa do lodów, jogurtu lub naleśników - Pyszne w przepisach piekarniczych - Dostępne w wygodnym słoiku o pojemności 1,6 kg Składniki: Cukier, Mąka pszenna, Oleje roślinne, Syrop glukozowy, Skondensowane mleko odtłuszczone, Cukier kandyzowany, Masło kakaowe, Niskotłuszczowy proszek kakaowy, Emulgator, Sól, Aromaty. Informacje żywieniowe (na 100 g): Energia: 2269...
Austria, Wien
...Składniki: Mąka pszenna, skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, lecytyna sojowa jako emulgator, sól, środek spulchniający (wodorowęglan sodu), wanilina Wartość odżywcza na 100g: Energia: 1618kJ / 387kcal Tłuszcz: 6,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,52g Węglowodany: 78,9g Białko: 10,9g Sól: 0,04g Ktn/Pal.: 28 Wielkość porcji Wys./Ø: – / 7,0 Zawartość: 405...
Niemcy, Lüneburg
...Idealne jako dodatek lub nadzienie do lodów, jogurtów, wypieków, czekolady i wielu innych smacznych produktów. Wyjątkowe doznanie smakowe z chrupiącej wafli z słodkim lub pikantnym aromatem oraz pyszną czekoladową powłoką w różnych granulacjach. Jednostki dostawy: 1 – 2 mm (opakowanie 12,00 kg karton) 2 – 4 mm (opakowanie 12,00 kg karton) 4 – 6 mm (opakowanie 10,00 kg karton) 8 – 12 mm (opakowanie 10,00 kg karton)...
Martynika, Saint Joseph
...PARADIS GLACES, to sorbety z tropikalnych owoców nasączonych słońcem oraz kremowe lody... To Ty wybierasz smak, który przypomni Ci o dobrym smaku rzemieślniczych lodów z dawnych lat! Oryginalne przepisy inspirowane tradycyjnym rzemiosłem, starannie wyselekcjonowane składniki wysokiej jakości oraz lokalna produkcja gwarantują autentyczny smak lodów i sorbetów. Szeroka gama smaków odzwierciedla obfitość oferowaną przez karaibską naturę: odkryj prawdziwy tropikalny raj, delektując się tymi lodami i sorbetami! Pojemniki 1 litr...
Włochy, Bonate Sopra
...pigmenty oraz mieszanki dostosowane do indywidualnych potrzeb, a także produkować i pakować wszelkiego rodzaju produkty w proszku na zlecenie klientów.</p><p>Zajmuje się kakao, czekoladą, słodzikami, konserwantami, naturalnymi barwnikami, naturalnymi olejkami eterycznymi dla przemysłu konserwowego, kazeinianami, preparatami w proszku do napojów, słodzikami, zagęszczaczami i kwasami chemicznymi, bazami do lodów, waniliną, odtłuszczonym mlekiem w proszku oraz sokiem z cytryny.</p>...
Francja, Carentan
... profesjonalistów, przemysłu lub RHF. Produkujemy i sprzedajemy karmel w różnych formach i przepisach, a także oferujemy profesjonalistom Produkty Spożywcze Przemysłowe (PSP): - Karmel płynny do polew, glazur lub nadzień - Kawałki karmelu do ciastek, chlebów, briochek, lodów, trufli…: Przepis klasyczny, śmietana z Normandii, masło solone, AOP. - Kawałki karmelu termostabilnego do odporności na pieczenie - Proszek karmelowy Jesteśmy otwarci na potrzeby naszych klientów i możemy wspierać Państwa w rozważaniach oraz potrzebach rozwojowych.
Bułgaria, Veliko Tarnovo
... lahmacun. Lody i Desery: Obejmuje tradycyjne desery, takie jak baklava i kunefe, obok szerokiej gamy lodów, w tym tureckiego dondurma. Mrożone Owoce i Warzywa: Dostarcza błyskawicznie mrożone owoce i warzywa, zachowując świeżość i składniki odżywcze do wszechstronnego wykorzystania kulinarnego. Produkty Specjalistyczne i Zdrowotne: Zawiera opcje bezglutenowe i bez oleju palmowego, dostosowując się do...
Belgia, Francorchamps
... z oryginalnością. Surowce najwyższej jakości, mleko i śmietana z farmy, to składniki zapewniające naturalny i prawdziwy smak. Produkujemy na zamówienie wszystkie smaki, które zamawiają szefowie kuchni, mający wiele pomysłów, ale często nieposiadający odpowiedniego sprzętu. Wytwarzamy słoiki w różnych formatach, desery indywidualne, ciasta i plastry, niezależnie od tego, czy są to lody, sorbet czy bavarois, wybór jest nieograniczony. Ponad 200 smaków, trudno wymienić je wszystkie w kilku zdaniach! Najlepiej je spróbować.
Niemcy, Rhauderfehn
...delikatna wanilia bourbon z Madagaskaru czy szlachetne kakao z Afryki Zachodniej – obok naszej wiedzy wykorzystujemy tylko najlepsze składniki. I to czuć w każdej z naszych ponad 80 smaków. Nasze kreacje lodowe są wytwarzane według tradycyjnej receptury – z wyjątkową kremowością i zawartością pełnotłustego mleka wynoszącą do 70%. Udoskonalone najlepszymi składnikami, powstaje lód o niezrównanej...
Z siedzibą w Abóboda (Lizbona), jesteśmy liderami w dostarczaniu produktów spożywczych i materiałów eksploatacyjnych dla lodziarni, cukierni, kawiarni i gastronomii, a także w dostarczaniu narzędzi i sprzętu dla przemysłu gastronomicznego. Produkujemy waflowe rożki do lodów, składniki do lodów, opakowania z plastiku i papieru. Z ponad 5000 klientami, nasz szeroki asortyment i szybka wysyłka czynią nas najlepszym wyborem, aby zaspokoić Twoje potrzeby. Mamy siedziby w Portugalii (Abóboda, Maia i Albufeira) oraz w Hiszpanii (Alicante).
Belgia, Bruxelles
...certyfikowane jako ekologiczne, świeże, surowe i odżywcze. Wśród jej klientów znajdują się: przemysł spożywczy, napojów, farmaceutyczny i kosmetyczny, a także dystrybutorzy, handlowcy, współpakowacze oraz firmy cateringowe z sektorów lodów, piekarstwa, cukiernictwa i suplementów diety. Amazonia Bio dostarcza owoce, świeże lub skoncentrowane, w postaci puree lub w proszku liofilizowanym, a także zioła...
Belgia, Zonhoven
Producent aromatów Lecocq Flavours, działający w branży napojów alkoholowych, od ponad wieku rozwija szeroką gamę aromatów i destylatów płynnych, nadając smak napojom alkoholowym i bezalkoholowym, a także żywności, takiej jak produkty mleczne, czekolada i słodycze. Klientami Lecocq Flavours są głównie profesjonaliści. Lecocq Flavours uzyskał certyfikaty BRC i koszerności oraz oferuje również aroma...
Niemcy, Colditz
... Colditz. Tutaj opracowujemy i produkujemy nasze produkty – i stąd dostarczamy je na całym świecie do klientów w 30 krajach w Europie, Ameryce Północnej i Południowej, Azji, Afryce, Australii i Nowej Zelandii. Regularnie uczestniczymy w krajowych i międzynarodowych targach branżowych, nawiązując nowe kontakty dla stałej ekspansji naszej firmy. Nasze produkty: batony proteinowe, batony owsiane, żywność sportowa, surowce do lodów, preparaty aminokwasowe, koncentraty napojów, suplementy diety, napoje sportowe, tabletki na zlecenie (żywność), żywność dietetyczna.
Słowenia, Nova Gorica
... do produkcji innych dóbr, w tym produktów finalnych. Ich oferta obejmuje: składniki do produkcji lodów (w tym bazy do lodów mlecznych, owocowych, dodatki chemiczne oraz bazy do lodów typu soft serve, aromaty do produktów owocowych i mlecznych oraz dekoracyjne polewy, które charakteryzują się wysoką zawartością owoców i przyciągającymi wzrok kolorami), składniki do produkcji wypieków (w tym bazy do...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play