Włochy, Torino
... innymi smakami. Wymieszaj nasz suszony proszek z kiwi w swoich formułach, aby uzyskać zastrzyk superżywności i bogatego smaku. Był wykorzystywany do przygotowania napojów na bazie soku, galaretek, dżemów, syropów, likierów i lodów.
Włochy, Bonate Sopra
...pigmenty oraz mieszanki dostosowane do indywidualnych potrzeb, a także produkować i pakować wszelkiego rodzaju produkty w proszku na zlecenie klientów.</p><p>Zajmuje się kakao, czekoladą, słodzikami, konserwantami, naturalnymi barwnikami, naturalnymi olejkami eterycznymi dla przemysłu konserwowego, kazeinianami, preparatami w proszku do napojów, słodzikami, zagęszczaczami i kwasami chemicznymi, bazami do lodów, waniliną, odtłuszczonym mlekiem w proszku oraz sokiem z cytryny.</p>...
Włochy, Segrate
... postaci naturalnej pasty w płynnej formie do lodów rzemieślniczych i przemysłowych. Nasze badania opierają się na naturalnej filozofii, z poszanowaniem dla środowiska i zdrowia ludzkiego. Nasze produkty: Easy Fruit i Easy Cream: bazy do lodów bez cukru do użytku profesjonalnego. Neutro Cream x: neutralny składnik do lodów śmietankowych do użytku profesjonalnego. Neutro Fruit Cream xs...
Włochy, Coriano
... lodów rzemieślniczych). Używamy szlachetnego mleka ekologicznego pochodzącego z farm w promieniu 0 km oraz innych składników o podobnych cechach ekologicznych i jakościowych. Naszą gwarancją jest to, że NIE używamy żadnych półproduktów w proszku oferowanych przez przemysł, lecz tylko "najlepsze surowe składniki", które smakują jak twoje lody. Przygotowujemy lody gourmet dla restauracji wysokiej klasy...
Włochy, Caltanissetta
...potrafimy zaspokoić podniebienia zarówno tych, którzy chcą eksperymentować z nowymi smakami, jak i tych, którzy preferują tradycję, oferując składniki i połączenia, które wyrażają doskonałą równowagę. Do produkcji naszych lodów używamy tylko starannie wyselekcjonowanych składników naturalnych, takich jak: świeże mleko sycylijskie, śmietana, cukier kryształowy, pistacje i migdały z Sycylii, orzechy...
Włochy, Coriano
... naturalne oraz najstarszy proces dojrzewania. Do naszych lodów nie używamy barwników, sztucznych aromatów ani konserwantów, ponieważ wierzymy, że lody powinny być przyjemnością dla podniebienia. Oferujemy naturalne lody rzemieślnicze najwyższej jakości, a w szczególności naszymi klientami są lodziarnie, bary, restauracje i hotele, które sprzedają lody w rożkach/kubkach. Na bazie lodów tworzymy desery...
Włochy, Montecchia di Crosara
Cesarin selekcjonuje i przekształca owoce w szlachetne składniki dla przemysłu cukierniczego, zarówno przemysłowego, jak i rzemieślniczego, aby uzyskać owoce kandyzowane, kandyzowane wiśnie, puree owocowe, kandyzowane składniki do cukiernictwa, przemysłu cukierniczego, lodziarni, ciast i lodów. Puree owocowe to nowa gama gotowych produktów uzyskanych z przetwarzania świeżo zebranych owoców. Jest...
Włochy, Matera
Produkujemy i oferujemy składniki opracowane i gwarantowane, aby zapewnić niezawodność i wydajność w branży spożywczej, a w szczególności w sektorze lodów. Po ponad dwudziestu latach doświadczenia, chętnie współpracujemy i interagujemy z naszymi klientami, udostępniając im naszą wiedzę i umiejętności. Produkty Tecnoblend są opracowywane z składników wolnych od GMO, bezglutenowych, tłuszczów NIE...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play